- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Persze egyetértek ezekkel,de ha tudnád majdnem minden évben az Ati és az Nvidia egy ujj típusú kártyát állít elő amiből ki indulva a gatyámat ráteszem,hogy most 2011 ősz és karácsony között ki hozza az ujj foglalatokat Marketing szempontokból.Ha valaki teljes konfigot szeretne vásárolni akkor nem 1év távlatában gondolkodik hanem legalább 2-3.Mivel lassan a 4magosok is kevesek lesznek az ujj kártyákhoz,ezért hamarosan jön a 6magosok uralkodása ami még célra vezetőbb ha ezt a sok konzol fos portot megnézzük ami miatt a proci egy kicsit kapkodja a levegőt ále GTA 4 és társai.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez a szopás a tesszellálásban. A vertex shader elé kell helyezni a rendszert, mert ez így kezelhetetlen. A DX12-ben szerintem ez a futószalag eltűnik, mert ez így nem jó. Vagy ami kifejezetten tetszetős megoldás lenne, az az, hogy a Vertex shader előtt és után is lesz két különböző tesszellációs motor. Az utóbbi megoldásra jó ez a DX11-es rendszer, mert okosan használva baromi hatékony, és szép eredményeket lehet belőle kihozni. A magas poligonszámú zászlókra vagy a vízre nagyon jó (példák Dirt 2). A felületek tesszellálását az első tesszellációs motorra kellene bízni, amit erre az igénybevételre lehetne kialakítani ... azaz még a vertex shader előtt létrejön a felület, és a vertex feldolgozásnál a karakterpozíciókon lehet korrigálni. Esetleges okosítás lehet egy diagnosztikai lépcső, ami gyakorlatilag kapná az adatokat. Ezt nem kell programozhatóra tenni, mert mindig ugyanazt csinálná, vagyis megmondaná, hogy a nézőpont függvényében hol van szükség tesszellálásra. Ezzel egy nagyon szép adaptív rendszert lehetne alkotni. Továbbá, ha már miniatürizáljuk a háromszögeket, akkor a raszteres részen is változtatni kellene. Nem jó, ha a pixelnél kisebb a poligon, márpedig ez egy ilyen pipeline alapján nem lesz ritka.
Persze ez csak egy elméleti megoldás a problémára, fingom sincs, hogy az MS mit fog kitalálni a DX12-ben. -
SzlobiG
félisten
Arra kíváncsi leszek én is, hogy mit hoznak össze nv-ék az biztos, hogy az 5970-től gyorsabb lesz addig azok nem fogják kiadni ameddig nem sikerül jobbat csinálniuk.
De végül is illik is mivel az 5970 egy jó ideje már forgalomba van, szal remélem legalább 10-15%-ot ráver az igaz váltani biztos nem fogok nem azért vizeztem be ezt is, annyit kibír mint az X2 akkor már jól jártam vele, lehet majd kap egy társat is aki fizikázik mellette vmi GTS 250-et.
-
SzlobiG
félisten
Bírná az 1000-et, de 24/7-re nem gyilkolom, ennyit hoz mafia-ba, gondolom azért van vmi köze hozzá, hogy nv logó fogad az elején, mivel más gémekbe nem tudja befogni a 460sli ennyire, de tény hogy itt nagyon jól szerepelnek az nv-k.
Milyen órajelen futott a teszt?
(#2583): Tudom HAWX-ba is jobban szerepelnek az NV-k, de számomra bc 2 a fontos ott meg az ati a nyerő azért se lett GTX 480.
-
joshua7
veterán
Nyugi van, nem kell túldramatizálni ennyire.
Minden komponense biztosítja, hogy gyakorlatilag bármilyen játékkal min. 30fps fölött játsszon. Az, hogy mehetnének a játékok 100fps-sel is, hát istenem... Ha majd akarja, fejleszti tovább erősebb procival vagy vált fullHD-re. Addig bőven elvan így is. Egyébként is, az a menő itt most, hogy eladjuk a CFX-et, hogy netezhessünk HD5970-en, szóval nem értem, mi a bajod.
-
SzlobiG
félisten
Csak ott van haszna a több magnak ahol kivan használva amit tudunk hogy nem sok gém van még ami 2-nél több magot használ azért se veszi észre játékokba a vantage meg ugye proci limites szal 4.2gigán kivan hajtva az a kártya. Most látom nem full hd-ba használják hát oda a cfx is tökéletesen megfelelt volna, de tény, hogy sokkal kevesebbet fogyaszt az 5970 tőle, de szerintem is egy 5870 lett volna nekik a legjobb választás az még kevesebbet evett volna 2d-be.
-
-
tzsolesz
nagyúr
Mivel nem vagyok ott a toppon 5970 RAM mennyiségben, azt hittem 2X2GB RAM-al rendelkezik, amit az illető hozzászólása még jobban megerősített bennem abban a pillanatban amikor a hozzászólásom készült. Ezért mondtam azt, hogy 2GB-ot kellene lásson.
De így van, CF esetében 2X1GB nem 2GB, és 2x2GB nem 4GB.
Mondjuk ezért nem kellene ríni. -
nem tereltem, csak szóvá tettem, ami megbújt itt több hsz mondatai között (nem csak rólad van szó) - ez foglalkozási ártalom nálam
amúgy pontosan értem, mire gondolsz, viszont azt látom, hogy emberünk felett okkal-ok nélkül pálcát törnek itt sokan - az egy dolog, hogy mit művel a HW-ekkel (én sem tartom ésszerűnek, de WTFC, nem az én pénzemmel csinálja), és az is OK, hogy erről kinek mi a véleménye, csak azt nem értem, hogy miért lyukad ki mindig oda a hsz-sorozat, hogy az anyagi helyzete kerül terítékre.
nehogy már még én legyek az irigy piszok tomi
a Te hsz-ed volt az utolsó a témában, azért arra válaszoltam, nincs ebben semmi személyes - de még csak arra sem akartam utalni, hogy bárki irigy, mindössze szóvá tettem valamit, amit furcsállottam.
peace! (megyek Borderlands-ezni)
-
rocket
nagyúr
Drivereket most ne keverd ide, mert kozuk nincs ahoz amirol szo van.
Latom nem sikerult ertelmezned amit leirtam, akkor talan Murphy segit:
"Ami el tud romlani, az el is romlik."Az arnak tovabbra sincs koze ahoz, hogy mi romlik el, es mi nem, az meg egyeni problema ha valaki mert vett egy premium termeket azt varja el tole, hogy ne romolhasson el.
"vagy hogy hibás alkatrészek vannak-e rajtam (mondjuk influenza)..."
Hibas alkatresz lenne a kartyakon akkor nem mukodnenek, az hogy elromlik a hasznalattol az elofordulhat barmilyen termeknel. (ez az amit neked se sikerult meg eddig megertened)
"sajnos ezek tények,mint ahogy az is,hogy sok gond van az uj radeonkkal..."
Az, hogy sok gond lenne veluk az nem teny, hanem fikcio. (#499-ben mar leirtam miert).
Az egyetlen teny az egesz tortenetben, hogy vannak kartyak amik elromlanak, de ebben semmi kulonleges nincs, mint ahogy paran probaljak itt beallitani valami exkluziv breaking news-kent#516: "Most már egyre többen mondják hogy beszart a 5xxx kártyájúk, innentől kezdve szerintem beszélhetünk túlságosan felelőtlen kiadásról, itt egyértelmű gyári hibás szériáról vagy szériákról van szó!"
Mivel egyre tobbet adnak el, igy no az elromlott kartyak aranya is.
Amig nincs pontos adat az elromlott, es eladott kartyak szamarol, addig nincsen semmi egyertelmuseg a tortenetben.
Az ilyen dolgokat nem lehet ugyse rejtegetni, ha komoly gondok vannak ugyis kifog derulni. -
rocket
nagyúr
"Azért aki ennyiért vesz grafikus megjelenitöt az joggal várja el,hogy minden flottul menjen."
Attol mert elvarod meg el fog tudni romlani, 10 millios LCD tv is eltud romlani.
"Elég sok pénzröl beszélünk,elég drágán mérik mostanában a radeonokat ahhoz képest meg hullanak mint a falevelek.... "
Mikoze az arnak az elromlashoz?
Nyari falevel hullasra gondoltal?#507: "ott a pont, és erről van szó (1 is sok)"
Ebbol a hozzaszolasodbol is az jon le, hogy teljesen elvesztetted a realitas erzeked, tokeletes termek ami nem romolhat el sose lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest