- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
válasz
Devid_81 #1284 üzenetére
Hát az lenne a legjobb ha át lehetne váltani másik márkára, de ahogy eladó jelezte neki elvileg Asus van csak... persze kettő 5870 mindjárt akad csak arra rákell fizetni, gondolom 50-70k körül, ami meg pénzkidobás lenne azért. Szóval ha nincs újszériás Asusból, vagy másik márka véletlenül nem kerülne elő, akkor pénzvisszafizetést kérek aztán ennyi, azt tuti nem játszom el még1x, hogy kapok egy ilyen trágyát aztán küldhetem vissza 1 hét múlva
-
sniper elite
senior tag
válasz
Devid_81 #1171 üzenetére
Igen és azért rettentően furcsa az egész, mert a 4xxx széria pedig teljesen tökéletes volt, megfordult nálam 3db 4870x2 kari, de egyikkel se volt gond! Sőt még 3 barátomnak is én szereztem be a 4870 karikat, és azóta is azzal nyomják! Szóval 4xxx szériát perfektre megoldották és nagyon jól muzsikálnak, de sajnos ez a 5xxx sorozat egyszerűen katasztrófális mint driver mint hardver szempontból. Persze gyártónak kéne valamit lépni ilyenkor, vagy visszahívni vagy kiadni bios frissítést vagy driverbe valahogy beépíteni olyat ami segít a bajokon! Sajnos ez hogy, semmit se lép az amd csak nagyítja a gondokat...
Oliverda: az alaplapom teljesen jó, mind a három pcie slotban megy a kari! Ez valami más volt, azért nem gyanakodtam arra hogy kontakt hiba lehet, mert nem jelzet az alaplap!
-
sniper elite
senior tag
Én is így gondolom, Asus biztos nem hagyna cserben ha kicsit emelném a dolgokat! Amúgy még azt is megszeretném kérdezni, hogy melyik lenne jobb megoldás? Vegyek most egy 5970-et és mellé egy 5870-et? Vagy vegyek egyenlőre egy darab 5970-et és később ráérek venni mellé még1-et! Tudom idióta kérdés, de kíváncsi vagyok ki mit mond!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- ASUS ROG 3070
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest