- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #1457 üzenetére
Jó akkor kérlek mondj árat a nyákra, a gpu előállítási árára, a kondikra, a hűtőre, mennyit fizetnek az összerelésért, a dobozra, a kábelekre, mennyit fizetnek a dirt2 játékért és még sorolhatnám a többi száz vagy ezer tételt.
Ha valamelyiket nem tudod, már dunsztod sincs a bekerülési költségről.
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #1455 üzenetére
Nahát mert neked aztán nagy elképzelésed lehet az előállítási költségről.
Legyen $350 dollár egy 5970 elállítása és akkor lehet hogy sokat mondtam.
Ez ugyanúgy teljesen bizonytalan szám csak azért mert Te mondod semmi valóság alapja nincs, mert semmilyen rálátásod nincs még a legkisebb ellenállás árára sem, de még a hűtőn levő matrica árárról sincs semmi elképzelésed.És egy termék bekerülési árába talán bele kellene számolni azt is amit elvitt a fejlesztés meg marketing meg ki tudja hány olyan tétel amire nem is gondolunk.
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #1453 üzenetére
100%-os haszon? Nahát ez full idiótaság. És merőben érdekes, hogy a gtx295 topikban minden amd fan azt irta hogy a dupla gpu-s kártyák presztízskártyák, vagy bukta, de legjobb esetben önköltségi áron adják.
Abu is lelkesen helyeselt, hogy egy dupla gpu-s árát a csúcsminőségű alkatrészek dobják meg, ami az ilyen kártyákra kötelező. [link]
Végül is értem már, hiszen az 5970-re nem került csúcsminőségű alkatrész, ezért selejt mind. Igy érthető a 100% haszon számításod.Nem tudom mennyibe kerül a szállítás, de Te biztos tudod. Itt most jelen esetben nagyon kevésbe, majd 1 hónap múlva ha példul az nvidia is igy jár akkor majd pontosan tudni fogod hogy nagyon sokba.
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #1451 üzenetére
Hidd csak nyugodtan azt hogy igen.... mennyi haszon van egy 650 dolláros karin? Legyen 100, tudjuk nincs annyi. 5000 dollárért még csak vissza sem szállítanak 3500 kártyát...és akkor csak az acer-nek eladott egy sorozatról van szó, biztos volt előtte is, meg a többi partner...
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #1442 üzenetére
Tök mindegy, vissza kellett hívni, vissza szállítani, kicsomagolni, hűtőt levenni, legyen igazad kondit leforrasztani, másikat rá, a régi már bukta, újra összerakni, becsomagolni, vissza szállítani, közben partner cégnek nincs, nem tud kiszolgálni, ez már veszett fejsze nyele.
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #1437 üzenetére
Á, kicsi a haszon ezen, főleg hogy nem lehet kapni, és jó csomót cseréltek gariban. Már ha csak azt a 3500 db-ot nézzük amit mind visszavittek (visszahívtak, hogy pontosak legyünk), amit az acernek gyártott(és a többi gyártónak a ki tudja hány x ezer db).... persze eladták nekünk, vehetjük hogy 10-ből 1 jó volt, a többit meg bukták Ha nem is egyszerre, de végül is kicserélgetik. Ennyi. Taps.
-
sniper elite
senior tag
válasz
Oliverda #1433 üzenetére
Csak nem amazontól vettél alaplapot? Csak azért mert elég jó áraik vannak meg elég gyorsan leszállítanak mindent. Amúgy témához annyit tennék hozzá, hogy várjuk ki türelemmel milyen karikat dob majd piacra az Nvidia, lehet ott is lesznek gyerekbetegségek, sose lehet tudni! Annyi biztos mindenesetre, hogy nem kapkodják el a kiadását, és ez nagyon korrekt dolog tőlük
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #1428 üzenetére
Mivel a kutyának sem kell a radeon majd, kiba ráérnek fermit gyártani
Szal lesz bőven
Persze de mikor az iponnál dolgozó kolléga beirt hogy náluk nem fordult elő hibás radeon 5xxx az hihető volt mi? Ilyenkor meg fudzilla.
Egyébként a sapphire karim olyan vitte/viszi el aki visszakapta a lét az ipontól mert nem tudtak neki cserébe 5970-et hozni...
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #1400 üzenetére
Már említettem nekem sokáig volt amd-m, amikor az első kétmagosai megjelentek vettem egy x2 3800+-t. Akkor kínlódott a "forrófejű" pentium d sorozattal az intel, ami akkoriban jóval gyengébb volt.
Meg előtte amikor még az intel a dx2 meg a dx4 procijai mentek, akkor meg azért mert nem engedhettem meg magamnak az intelt, mert akkor meg az volt jobb.
-
sniper elite
senior tag
válasz
Oliverda #1204 üzenetére
Hát valamire rátapintottál. mert vannak földjeim, de mind bérbe van adva, én nem tudnék 35 fokban dolgozni, de ezt be is vallom, de te se szerintem. Csak neked akkora az egód hogy az életbe nem vallanád be, amúgy meg azt honnan tudod, hogy nekem nem fárasztó melóm van? Attól hogy nem nyakig mászkálok a xarban meg nem ganézom a disznókat még eléggé lefáraszthat a saját melóm képzeld.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Oliverda #853 üzenetére
Hát az a kártyánkénti "gyorsteszt" az nem tesztelés az én értelmezésemben. Persze elfogadom, hogy nincs kapacitás és lehetőség jobbra, de az csak arra jó, hogy megmondja működik-e az adott példány vagy sem. A hibás működést nem garantálja, csak jó eséllyel feltételezi.
De hát ez van ezt kell szeretni.
-
sniper elite
senior tag
válasz
Oliverda #850 üzenetére
Te tényleg elég értetlen vagy hallod, vagy csak szimplán buta! Nem azt mondtam hogy nem tetszik a kártya, hanem azt hogy ROSSZ!!! Tudod hibás és fagy, próbáld megérteni végre!
Kárörvendésed meg nem lep meg, South parkban is meglett mondva, a vörhenyeseknek nincs lelkűk és gonoszak
Amúgy te óriási nagy amd fan, mit szólsz ehhez a gyártási hibához? Gondolom cpu téren már hozzászoktál, de gpu szinten neked is új nem?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Oliverda #762 üzenetére
sniperezt csak nem a limitid edisön evégéa lap produkált? köszömszépen nekem minden ram hibátlanul fut a tömegszemét asus lapomban.
ja amúgy veled elhitették hogy az evga lapok kézzel készülnek?
nagy szívás, elmondom az is futószalagon készül és azért mert kurvadrága még ugyanúgy elromlik mint egy 15 ezres msi. gáz mi? -
Ribi
nagyúr
válasz
Oliverda #311 üzenetére
A 2 tesztet összehasonlítva azt lehet látni, hogy a lap brutál sokat számít az AMD-nél.
Mivel több játékban az X2 durván elmarad. Pl: left 4 dead mind2ben van és ott az x4 alig marad le, de régebbi lapnál jóval nagyobb a különbség.
Mw2 nél.
Mondjuk a Wolfeinsteinben mind2 proci ki van maxolva és ott is pont pfölé ugrik. -
Ribi
nagyúr
válasz
Oliverda #309 üzenetére
Egy másik tesztben az I7 szorzóját fix 20-on hagyták, és emelték az fsb-t.
Míg AMD-nél furcsamód folyamatosan vették vissza a szorzót és jóval nagyobb mértékben emelték az fsb-t. Nemond hogy nem lett volna más eredmény ha az AMD-t is magyas szorzón hagyják. És valszeg més sok ilyen apróság bejátszik amit persze nem osztanak meg.
Igaz nem értek hozzá annyira mint ti, de az ilyen dolgok valahogy szemet szúrnak. Architectira ide vagy oda.
Valamint amikor 2-3.8GHZ-ig az i7 fix fps-t produkal, az x4 végig alatta van, csak épp 4Ghz-n 1 fps-el megy fölé, akkor megint mi a konkluziójuk ? Hát persze hogy lám lám megint az AMD nyert. Nekem ez a hozzáállás böki a csőrömet.
De itt 1 másik teszt is tőlük: [Itt kicsit más az arány] -
Ribi
nagyúr
válasz
Oliverda #300 üzenetére
Ne linkeljük má megint ezt a szar tesztet. Főleg a konkluziót ne.
Kihozzák győztesnek az X4-et, amikor jól látszik hogy az X4 kb 2.6Hgz-n van pariban a 2Ghz-s i7-el. Az hogy mennyi az éppeni max fps sokkal inkább valami teljesen már paramétertől függ. Memória, vagy akármi. De köze sincs a cpu tudásához.
Lehet ha valami ténylegesen hozzáértő ember állítja be a rendszereket totál más az eredmény.
Jó látni hogy az x4 is bőven elég a kihajtáshoz, de a konkluzió egy ordas f@szság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Gigabyte GTX1060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest