- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokoato
aktív tag
válasz
Gaboman #2369 üzenetére
A becserélt 4870x2-n is a gyárihűtö volt, most lenne 2 éves szeptemberben, soha semmi melegedési gont nem volt vele, pedig végig hajtott tavaly is egy forró nyarat, meg az idén is 2 héttel ezelőttig a 30 fokos panelben, az is mindig 86-91 fok között mozgott, az 5970 meg nem olyan forró fejü, crysis alatt 72-75 fok alap ventvel. Tudom hogy élettertam szempontjából minél hüvösebbek az alaktrészek annál tovább tartanak, ezért lenne jó a másik hütő, de ha ez is kibír ennyit mint a 4870x2, akkor már jó, utána ugy is váltani a következő generációra.
-
kokoato
aktív tag
válasz
Gaboman #2355 üzenetére
Látod itt mit írtunk? Nem azt hogy nem lehet váltani, hanem azt, hogy szabad-e akkora nagy beruházással váltani, amit az 5970 felmutat egy olyan cfx-el szemben, ami ott szerepel! Na nekünk nem volt akkora beruházás, hát megléptük. De mint írtam az előbb, már próbáltam az 5970-et, viszont a link-ekben amit beraktál, csak a tesztoldalak adait tudtam összehasonlítani az akkor még meglévő cfx-ünkkel, most viszont van viszonyítási alapunk,ezek alapján merem állítani hogy megérte nem nagy beruházással a csere.A dx11 továbbra sem játszik szerepet, van ahol kijön, van ahol nem, van ahol nem érsz rá észrevenni.
-
kokoato
aktív tag
válasz
Gaboman #2352 üzenetére
A véleményem továbbra is fenntartom a cfx-el kapcsolatban,nagyon jó a teljesítménye, de Te sem gondolod komolyan, hogy ha van egy ilyen jóáras 5970, akkor azt kihagyom, azért mert régebben dicsértem a rendszert? Bár 180k-ért nem lett volna. Láttam tapasztaltam azt is müködni, ezt is, és nem hallomásból állítom hogy ez a jobb, ha nem így lenne, visszaváltanánk,hát ennyi! De egyenlőre az 5970 marad, ütősebb mint a cfx, megy mint a disznó 900/1250-en, és még bírja a húzást! 26000 felett hoz a vantage-ben, most érkezik lassan a q9550 mellé, majd lesz meggyőző teszt ha összeáll a kép! Addig is üdv!
-
cyberkind
félisten
válasz
Gaboman #2291 üzenetére
Megérte !
Nem veszek procit mert nem kell, ha kell, akkor veszek, addig nem !
Nem netezek sokat, éppen fordítva, most nyáron több órákat játszok, ezért kellett a kártya, mert nem fogyaszt sokat terhelve, és a teljesítménye hozza a CFX rendszerét, vagy még többet ! Bőven maradt pénzem, így is ! -
Ottoka
őstag
válasz
Gaboman #1622 üzenetére
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
10821, 326568, 16, 53, 33.136Ez onnan indul mikor a létrán mászunk fel, addig míg a repülő izé lecsap.
Dobj egy mail címet, a másik file-t elküldöm, az kiba hosszú, tele fps számokkal, amikor először támadnak a szörnyek akkor lemegy 18-ra. Érdekes, hogy kint a sok szörnynél már nem megy 25 alá, amikor a repülő démonok jönnek simán tartja a 30+-at is.
Viszont az első támadásnál is nézelődtem a szörnyek lelövése után, ott olyan 20-22 körül van, és csak a rács leszakítása után mikor kimegyek megy 30 fölé vissza. -
gombcomp
senior tag
válasz
Gaboman #1270 üzenetére
Ezt meg honnan vetted !!?
1db 5970 megfelelő(pl. nagyobb felbontás)
körülmények esetén simán leveri a 4870X2 CF-et.(kipróbáltam mindkettőt)
Akkor még nem is beszéltem a melegedésről,valamint a DX11 további lehetőségeiről.
Szerintem semmivel sincs több probléma az 5xxx-es szériával,ha meg lenne
akkor biztos,hogy az ATI orvosolja a problémát.
Az nálunk a baj,hogy eladnak itthon 10 db kártyát,mondjuk 3 db vélt-vagy valós
hibák miatt problémák vannak vele,szegény tulaj ide jár (hova menjen) panaszkodni.
Ha számolunk akkor 10-ből 3 hibás akkor az 30%-os meghibásodást jelentene
de tudjuk,hogy ez nem valós szám.
Sniper az egyetlen aki keményen szidja a kártyát,de az neki sem tűnik fel,hogy
a cserélt kártya is hasonló dolgokat produkál.
Ebből két dolog következhet: az ASUS ugyanazt a sz@rt gyártja folyamatosan
vagy a "hiba az Ön készülékében van" jelenség. Mindenki döntse el,hogy melyik
az igaz egy ilyen konkrét esetben.
Az ésszel vásárlásról meg annyit,hogy van aki meg tudja venni,és érdeklik az
új dolgok,és van aki nem tudja, ezért keres olcsóbb megoldásokat,és bemagyarázza
magának hogy milyen jól járt.A "sokan panaszkodnak"-ot alátámaszthatnád "sok"
névvel.Itt a PH-n konkrétan 3-ról tudok,de bben ventizörgés is volt.
Nézd meg a Vantage multiGPUs listán a 14.-15. helyet.... -
-
zuchy
őstag
-
sniper elite
senior tag
válasz
Gaboman #1071 üzenetére
Oké de hiába volt sok mindenem eddig is, egy 550W-os Asus tápra még mindig emlékszem élénken! Éppen akkor vettem meg a 8800GTX-et erre gondoltam beszerzek valami igazán jó kis tápot mellé! Aranybevonatú Asus tápot kinéztem magamnak, gondoltam amit le is írtak róla, hogy prémium minőségű táp, meg hát nem hiába aranyozott... Erre rákötöttem kártyára, MOHA Airborne alatt meg mint a villám kikapcsolt a gép! Ami érdekes, hogy a táp kisebb karikat simán vitte, szóval ezért kell megnézni melyik gyártó gyártja a legjobb tápokat, mert lehet Asus más termékei nem rosszak, sőt... De tápot azt többet nem veszek az fix tőlük
-
Zsozsooooo
tag
Igen, a crysisben nyújtott teljesítménye engem is elszomorít "többet vártam" de hátha majd a driverek javítanak rajta. Lehet az NVIDIA logó miatt
Fura is a dolog mivel leteszteltem elsőnek alap órajeleken a kártyát aztán mondom meghúzom kicsit de nem volt FPS javulás még szinte gyengébb lett jolvan mondom itt valami nem frankó erre visszahúztam az órajeleket a gyári beállítás alá és ott is ugyan enyi lett ez hogyan lehetséges ?
-
Ja csak kérdés kinek van kedve a CF-el vesződni?
Vagy ennyire stabil az a cf?
Én úgy tudom, hogy a legtöbb játék nem szereti a cf-et, driver gondok néhány op. rendszernél. Meg egyebek... Nézegettem az 5970 cf-be és az nem volt túl meggyőző teljesítményben. Tök fölöslegnek éreztem. Az ár az szerintem várható volt, legerősebb kártya így az amd diktál. Egyébként megy ez még lejjebb is, ha van aki kivárjaakinek meg most kell az meg rohan a boltba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest