- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Te csak azért válaszolgatsz, mert beégtél már mint a brüszzeli kapcagyár, és azt hiszed ezzel törleszthetsz. Nem egy képernyőmentést publikáltam amin látszik milyen karim van. Légyszives elfáradni ide[link], megnézni hány embernek van baja a radeonnal. Ez mindjárt kétségbe vonja azt hogy Te mivel is játszol.
[ Módosította: ollie ]
-
Ottoka
őstag
EMBEREK.
Lehet hű meg ha. Ilyen meg olyan. Nálam nem. Tök mindegy. Aki erre jár, és ezt olvassa, vagy a következő 20 hsz bármelyikét. Készüljön fel. Ha radeon, havi 5 driver telepités. Játékhoz. Másikhoz. Előzőhöz. Fixel. Fix nélkül. Megveszem. Nem megy. De megy. Kapcsold ki. Fele teljesítmény. Kapcsold ki. Lesz fix. Akkor is. Hülye vagy hozzá. Nem igaz, nálam nem.
Szóval ilyenek. Totál zsákutca. 3 év nvidia kártya után, fél év radeon HD5970. A csúcsok csúcsa. Az első rögtön szar volt, ha kivárom kb 2 hónapra cserélték. Amit közben vettem jó, a mai napig. Csak épp 150k a kártya, és ő dönti el mivel játszom. Ha szerencsém van, amiért pénzt adtam a következő hónapban simán viszi.
Emberek. Nem fanság. Nem ítélet. De radeon-t csak az, aki kíváncsi. Én már nem vagyok.
-
Ottoka
őstag
Settlers 7-el játszik valaki? Ma megvettem settlers 7-et, és hát persze hogy nem megy rendesen.
Nem csak nekem. [link]
[link]Már ilyen a reakció figyelitek: majd az új catalyst megoldja. Látom szívott már szerencsétlen is eleget.
Eddig még nem nagyon volt olyan game, amit egyből tudtam volna játszani, ne kellett volna új driverre vagy fixre várni. Már fél éve nem készül rendes driver a radeonhoz. Remek.
Na ezeket kéne pirossal a címlapra tenni, nem azt milyen új szutykok jelentek meg..
-
Ottoka
őstag
válasz
voodoo98 #1914 üzenetére
Van. Meg tudod mi van még? Minden játékhoz más driver, vagy fix. HD film lejátszás alatt néha széteső, bekockásodó kép. Még mindig előfordul hogy "lefagy" a kari, és jön " a képernyő illesztő nem válaszolt majd helyreállt", mondjuk ez már tényleg nagyon ritkán.
A dadogásról annyit, hogy képzeld el Abu kérésére összeraktak egy ugyanolyan számítógépet mint egy magyar srácnak van. Mert ugye a tag itt jelentkezett. És képzeld, Abu megírt milyen gépe van és az amd-nél mindenki azonnal rohant megvenni ugyanolyan lapot, procit stb. És megnézték, náluk nem volt.
Hihető és komoly.
[link]
-
Ottoka
őstag
válasz
eladohardver #1882 üzenetére
Mi lett a sapphire-al amit tőlem vettél? Odáig vagyok képben hogy el kezdett zörögni a ventije
-
Ottoka
őstag
Te Abu, volt pár vitánk az 5970-es kari beszerezhetőségéről, Te mindig állítottad hogy beszéltél a kereskedőkkel és nincs gond a hozzáférhetőséggel. A mai "van fermi, nincs fermi" cikkben kollégád azt írja beszerezhetetlen. Netán neki mást mondtak?
Vagy honnan jött ez az infó?
-
Ottoka
őstag
Meg ugye itt van gari akkor is ha hütőt cserélsz vagy tuning miatt rohad le.
ami miatt pár észkonbájn verte e nyálát egy pár héttel ezelőtt hogy azért rohadt le mert hozzányúltál... nem azért mert 100 ból 95 hibás volt, á dehogy....zörgő ventikről se hallottunk, aki meg beírt qz a szomszéd vibrátorát hallotta.... kb. ez volt a felállás
-
Ottoka
őstag
"az AMD most el kezd ellene kommunikálni és vége"
Na kezded megint. Erre mondhatom azt is pár szárazabb év és kiveszik az arabok a lét a sufnicégből mert kell nekik vízre, és akkor az amd-nek vége. Valóság tartalom lehet nagyobb az én megállapításomban.
Én inkább két dologra gondolok azzal kapcsolatosan hogy az amd elkezdett foglalkozni a physx-el:
1. C-state Performance Boost mint az intel prociknál a turbo boost, szóval látják hogy jó dolog és ők is bevezetik (saját ötlet nuku, majmoljuk a nagyokat)
2. kicsit most jobban ráérnek mert az nvidia elcseszte az időt a fermivel, mivel "idióta" módon a nagyobb profitot hozó tesla-t vitte először piacra -
Ottoka
őstag
Azért erős hogy "elvérzik", kicsit visszább kell venni a maxból.
Max grafhoz mindig max gép kellett. És a metro igencsak gépigényes, 12gb rammal, 2db 5970-el vagy majd 2db gtx 480-al szépen menne.
A crysis is ilyen volt, az akkori csúcskártyával nem ment maxon, de kettővel igen.Látom kínlódtál a physx-el, most úgy gondolom én nem görcsölök vele, pedig már néztem is nvidia karit. Annyi játék van most, metro ráér 1-2 hónapot.
-
Ottoka
őstag
Nálad húzva van a kari? Be van kapcsolva directx 11-es cuccok is? CCC-ben hogy áll a mipmap és az aa mód?
A létrás rész meg a folyosó az nálam is bőven 30-35, de amikor kiérek arra a romos szoba szerűségre és jön a 3 valami na ott visszaesik. De mástól is ezt halottam. Aztán ha kimegyek se megy 60-70 környékére, max 50, de inkább 40-45.
Egyébként mérhetnél egyet hogy lássuk az átlagot, létrától a repülő démonig.
-
Ottoka
őstag
Mindennel egyet értek a pc-s játékokról és a lehúzásról.
Viszont én a gépet nem csak játékra használom, mondjuk igazából itthon már csak arra, de pár éve még itthon is melózgattam, mostmár nem hozok haza melót.
Azért ez a konfig még nyomható feljebb egy gulftown-al meg esetleg két db 5970-el, inkább két db gtx 480-al. És akkor hátradőlhetsz a metroval kapcsolatban és nyugodtan várhatod a crysis 2-öt is. Vagy visszább veszel a grafikából.
-
Ottoka
őstag
válasz
Gaboman #1622 üzenetére
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
10821, 326568, 16, 53, 33.136Ez onnan indul mikor a létrán mászunk fel, addig míg a repülő izé lecsap.
Dobj egy mail címet, a másik file-t elküldöm, az kiba hosszú, tele fps számokkal, amikor először támadnak a szörnyek akkor lemegy 18-ra. Érdekes, hogy kint a sok szörnynél már nem megy 25 alá, amikor a repülő démonok jönnek simán tartja a 30+-at is.
Viszont az első támadásnál is nézelődtem a szörnyek lelövése után, ott olyan 20-22 körül van, és csak a rács leszakítása után mikor kimegyek megy 30 fölé vissza. -
Ottoka
őstag
válasz
eladohardver #1602 üzenetére
Egyszerűen nevetséges ezeknek a kariknak a minősége.
-
Ottoka
őstag
Na épp ez az. Kezdődik hogy melyik driver melyik játékhoz jó. Én most elővettem a spellforce 2-öt(ha minden igaz áprilisban jön egy küldetéslemez), és persze hogy nem megy normálisan. Most kezdjem el keresgetni melyik valamelyik régebbi driver-el megy?
Valószínűleg nem is találok olyat. -
Ottoka
őstag
válasz
eladohardver #1572 üzenetére
Már zörög? nem gyenge...
-
Ottoka
őstag
Artic cooling 5970-re: [katt]
-
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #1540 üzenetére
Én játszom, bár kicsit félretettem a supreme commander 2 miatt. Nekem is tetszik.
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #1457 üzenetére
Jó akkor kérlek mondj árat a nyákra, a gpu előállítási árára, a kondikra, a hűtőre, mennyit fizetnek az összerelésért, a dobozra, a kábelekre, mennyit fizetnek a dirt2 játékért és még sorolhatnám a többi száz vagy ezer tételt.
Ha valamelyiket nem tudod, már dunsztod sincs a bekerülési költségről.
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #1455 üzenetére
Nahát mert neked aztán nagy elképzelésed lehet az előállítási költségről.
Legyen $350 dollár egy 5970 elállítása és akkor lehet hogy sokat mondtam.
Ez ugyanúgy teljesen bizonytalan szám csak azért mert Te mondod semmi valóság alapja nincs, mert semmilyen rálátásod nincs még a legkisebb ellenállás árára sem, de még a hűtőn levő matrica árárról sincs semmi elképzelésed.És egy termék bekerülési árába talán bele kellene számolni azt is amit elvitt a fejlesztés meg marketing meg ki tudja hány olyan tétel amire nem is gondolunk.
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #1453 üzenetére
100%-os haszon? Nahát ez full idiótaság. És merőben érdekes, hogy a gtx295 topikban minden amd fan azt irta hogy a dupla gpu-s kártyák presztízskártyák, vagy bukta, de legjobb esetben önköltségi áron adják.
Abu is lelkesen helyeselt, hogy egy dupla gpu-s árát a csúcsminőségű alkatrészek dobják meg, ami az ilyen kártyákra kötelező. [link]
Végül is értem már, hiszen az 5970-re nem került csúcsminőségű alkatrész, ezért selejt mind. Igy érthető a 100% haszon számításod.Nem tudom mennyibe kerül a szállítás, de Te biztos tudod. Itt most jelen esetben nagyon kevésbe, majd 1 hónap múlva ha példul az nvidia is igy jár akkor majd pontosan tudni fogod hogy nagyon sokba.
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #1451 üzenetére
Hidd csak nyugodtan azt hogy igen.... mennyi haszon van egy 650 dolláros karin? Legyen 100, tudjuk nincs annyi. 5000 dollárért még csak vissza sem szállítanak 3500 kártyát...és akkor csak az acer-nek eladott egy sorozatról van szó, biztos volt előtte is, meg a többi partner...
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #1442 üzenetére
Tök mindegy, vissza kellett hívni, vissza szállítani, kicsomagolni, hűtőt levenni, legyen igazad kondit leforrasztani, másikat rá, a régi már bukta, újra összerakni, becsomagolni, vissza szállítani, közben partner cégnek nincs, nem tud kiszolgálni, ez már veszett fejsze nyele.
-
Ottoka
őstag
Pontosan. Ez a catalyst control center ez halál ahhoz képest mint amit az nvidiánál megszoktam. Az egésznek van egy olyan nem is tudom mi de nem jó érzete.
2 hete voltam egy dunaharaszti mókusnál, vettem tőle 6gb g.skill 2000mhz-es ramot. Nem ez a lényeg, dumáltunk pár szót, hála Istennek nvidiás volt. Mondta vett 4870 x2-öt mikor megjelent mert akkor is ugye később jött az nivida a gtx 295-el. Hazavitte nagy boldogan, felrak egy játékot nem megy. Fórum. Ja ahhoz x driver x hotfix kell. Ok. Kipróbálja megy. Másik játék, nem megy. Megint fórum, jah ahhoz szedd le a hotfixet. Ok. Megy. Másik játék, nem megy. Fórum. Jah ahhoz a driver se jót, eggyel régebbi. Na oké ennyi a radeonról. Azóta se követi el a hibát.
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #1437 üzenetére
Á, kicsi a haszon ezen, főleg hogy nem lehet kapni, és jó csomót cseréltek gariban. Már ha csak azt a 3500 db-ot nézzük amit mind visszavittek (visszahívtak, hogy pontosak legyünk), amit az acernek gyártott(és a többi gyártónak a ki tudja hány x ezer db).... persze eladták nekünk, vehetjük hogy 10-ből 1 jó volt, a többit meg bukták Ha nem is egyszerre, de végül is kicserélgetik. Ennyi. Taps.
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #1428 üzenetére
Mivel a kutyának sem kell a radeon majd, kiba ráérnek fermit gyártani
Szal lesz bőven
Persze de mikor az iponnál dolgozó kolléga beirt hogy náluk nem fordult elő hibás radeon 5xxx az hihető volt mi? Ilyenkor meg fudzilla.
Egyébként a sapphire karim olyan vitte/viszi el aki visszakapta a lét az ipontól mert nem tudtak neki cserébe 5970-et hozni...
-
Ottoka
őstag
"Egy másik értesülés arról számol be, hogy az elemzők szerint májusig szinte biztosan nem lesz árverseny az AMD videokártyái és az Nvidia új termékei között. Az előrendeléseknél szereplő árcédulák alapján már tudhatjuk, hogy a GeForce GTX 480-as modell 679,99 dollárba, míg a GeForce GTX 470-es videokártya 499,99 dollárba fog kerülni, legalábbis az első pár hónapban. Az AMD jelenleg egyetlen videokártyával rendelkezik ebben a szegmensben és ez nem más, mint a két GPU-val ellátott Radeon HD 5970, amely 650-700 dollár körüli ajánlott végfelhasználói áron érhető el, de ritkább, mint a fehér holló."
Mivel az Iponnál dolgozó kolléga hozzászólása teljesen hiteles, remélem a bekezdés záró szavai sem lesznek kétségbe vonva.
Abu Te beszéltél a kereskedőkkel, és neked ha jól emlékszem semmilyen hasonló információt nem mondtak ugye?
-
Ottoka
őstag
Ok, eladohardver nevű fanatikus tag jelentkezett nálam az eladó sapphire 5970-es kariért. Amit ő vett az ipon-ban vár gariztatásra, és úgy néz ki a pénzt fogja vissza kapni, lehet viszi az enyémet.
Befejezhetnéd már a számodra kedvező hsz-ek teljesen valóságosként való elfogadását, a kedvezőtlenek azonnali megkérdőjelezését.
Pár hsz-el feljebb shono is most hozta el a club3d kariját, és mint olvasod "rág egy picit" a ventije... ezt még a pár nappal előtti beszélgetésünkre írnám.
-
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #1402 üzenetére
Ennyi.
-
Ottoka
őstag
válasz
Oliverda #1400 üzenetére
Már említettem nekem sokáig volt amd-m, amikor az első kétmagosai megjelentek vettem egy x2 3800+-t. Akkor kínlódott a "forrófejű" pentium d sorozattal az intel, ami akkoriban jóval gyengébb volt.
Meg előtte amikor még az intel a dx2 meg a dx4 procijai mentek, akkor meg azért mert nem engedhettem meg magamnak az intelt, mert akkor meg az volt jobb.
-
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #1397 üzenetére
Te őrült amd-t veszel, ráadásul ajándékba.... jah értem ki akartál csellózni vele
-
Ottoka
őstag
Ha nem jönne a fermi beraknám a másik mellé tesónak....
-
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #1380 üzenetére
Nekem is sapphire-t adott ma Gianni....
-
Ottoka
őstag
Tudom mire akarsz kilyukadni, de dec28-án bementen az AB informatikához és volt, ráadásul 2db is. És ő pedig kisker. Szóval lenne a polcon, ha a nagykerek tudnának hozni. De nem tudnak, mert vagy nem akarnak, mert nem szeretnének kínlódni a garral, vagy mert nem lehet beszerezni.
Ausztriában és Németországban sincs, csak elvétve. Szinte mindenütt az van hogy 3-4 hét múlva lesz. Gondolom azért ez a dátum van az árlistában, mert ezt kapták a beszerzőtől, az pedig a gyártól, mert addigra fut le a gyártósorról az új széria, amiben kijavították az első széria hibáit.
A 100k-s 5870 és gtx295 pár napon belül beszerezhető. Világos ez többe kerül, de ennél drágább szerver proci, lap, raid vezérlő is beszerezhető pár nap alatt. Mert gyártják, nem pedig most keresik hogy mi is lett elcseszve.
Egyértelmű hogy nem fogják elismerni a hibát, főleg ennyivel a fermi megjelenés előtt.
-
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #1354 üzenetére
Én holnap kapom vissza Gianni-tól az első 5970-em... január eleje óta húzódik, de leszögezem nem Gianni hibájából...
-
Ottoka
őstag
[Katt], más is úgy vélekedik az 5970 hiányról mint én...
-
Ottoka
őstag
válasz
pitbull93 #1349 üzenetére
Nem halottam gyárilag kaki gtx-ről (ha meg volt is itt többek szerint mikor az 5970-ek elszálltak, benne van a pakliban, akkor gondolom ez az nvidia karikra is igaz, tehát semmi gond), nekem 2db 280gtx volt sli-ben, több mint fél évig... előtte meg 8800gtx-ek, azokkal se volt gond.
A fermi meg elég ha pont azt tudja mint az 5970. Várhatóan a most megjelenők közül a kisebbik. Akkor majd mit tud a nagytesó?
Keldor papa: igen az ár/érték arány hamarosan megint előtérbe kerül... más nem marad.
-
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #1330 üzenetére
Ok paraszt....
Ha kapsz új 5970-et, remélhetőleg az új szériából kapod...
Ezt sem értem mondjuk ha valami ugye jó, miért kell új revizió.... lol
-
Ottoka
őstag
Arra nem reagáltál hogy az egyik nagyker elmondása alapján az általuk értékesített 5970-es kártyák 90%-át visszavitték.
A másik hogy sehol nem lehet kapni 5970-et, senki nem hajlandó értékesíteni, vagy esetleg rájöttek hogy rosszak és már a gyártól nem kerül ki?Több boltot néztem, itt egy német bolt, azt irják 3-4 hét múlva lesz csak.... [link]
Osztrák bolt, listába sincs: [link]
Az egész ebay-en összesen 4db [link]Gondolom mivel neked úgyis szóltak volna, természetesen tudatnád velünk amennyiben ilyen jellegű gond lenne a "zászlóshajóval"?
-
Ottoka
őstag
Esetleg ne magadból indulj ki a tákolással kapcsolatosan. A vízhűtés pedig nagyságrendekkel jobban teljesít és halkabb mint a léghűtés. Ennyit a vacakról
Ahhoz pedig neked semmi közöd hogy én a saját pénzemből vett kártyával mit csinálok.A garanciáról annyit, hogy nem csak azzal a kártyával van baj, amit átszerelenek vízre (vagy a referencia karitól eltérő más léghűtésre) hanem szinte minddel.
Jól informált vagy, a kártyák nagy részét a sapphire gyártja, csak más a matrica, ha más.
Szerk.: Még egy, az én átszerelt club3d kártyám jó. Soha nem irtam hogy rossz. Ami szar volt, az egy gigabyte 5970 volt, azt viszont még léggel használtam volna, de az annyira szar volt hogy abszolút nem is ment 3d-ben, sőt elég volt elinditani a gpu-z-t vagy everestet, már behalt...
-
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #1292 üzenetére
Sose vallják be, lényeg az hogy most nagyon sokan elfordulnak az amd-től, és ez jó. A fejlett és gazdak gyártók nem tehetnek róla, ők azzal dolgoznak amit az amd-től kapnak gpu-t.
-
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #1154 üzenetére
Én ezért nem kapcsolom ki soha a gépet. Vagy csak nagyon nagyon ritkán.
Viccet félretéve az nem fasza. Meghalt a 2. kari is?
-
Ottoka
őstag
Hotfixel tapasztalat valakinek? Mert a másik topikban KTTech-nek nem jött be.
Rendben a cucc nem akarom elkúrni egy rossz hotfixel.
Egyébként nevetséges hogy minden driver után 1 hétre hotfixet rakunk.
-
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #1141 üzenetére
Ezt 1 évvel ezelőtt kezdte, amikor egyszer valamin összematekoltunk Oliverdával, és én írtam hogy mennyi embert bocsájtanak el az amd-től, erre Abu beszólt hogy nem rúgnak ki senkit, ő nemrég beszélt velük, mondták volna. Erre rá pár napra meg mindenütt az volt hogy tömeges elbocsájtás az amd-nél. Szóval onnantól tudom merre hány méter.
-
Ottoka
őstag
Tudjuk, semmi gond, az a 10-15k felhasználó aki szopik vele meg kell hogy értse. Ennyi volt a címlapon szereplő cikkben, én ezt eleve megszorzom 2-vel, mert annyival tuti kevesebb lett beírva. És még nyugodtan megszorozható 5-el, aki nem szólt, mert: lusta, nem érdekli, vagy tele van a hócipője.
-
Ottoka
őstag
Én örülnék ha egy tápcserével megúszná, gondolom úgy is tervbe volt véve.
Majd kiderül... -
Ottoka
őstag
Biztos a kari ment tönkre, ha 1 hónapig birta a táp ezután is birná. Pont úgy jártál mint sniper, kb 1 hónapig használta. Csak akkor van baj ha játékot inditasz vagy olyan tesztprogramot futtatsz ami használja a vga-t is, ugye? Viheted vissza a vga-t nyugodtan.
Majd mindjárt jönnek az amd-s fanok és megnyugtatnak hogy nincs semmi baj, 150k-ért ez nem gond, sőt teljesen természetes. Nincs sorozathiba, csak éppen Te is rosszat fogtál ki.
-
Ottoka
őstag
Mindegy, B U É K mindenkinek!
-
Ottoka
őstag
válasz
sniper elite #578 üzenetére
Valószínűleg meg lennénk lepve, ha látnánk hogy az amd mennyit költ reklámra a ph!-n. Ami egyébként nyilvános, hiszen egy cég főkönyve nyilvános információ, csak a francnak van kedve szaladgálni utánna..... meg felesleges is, a tények önmagukért beszélnek....
-
Ottoka
őstag
AZ még nem volt vizes, mert 27-én épitettem át a gépet, lapot s cseréltem, meg winyókat, x-fi-t, stb. A 27.-e délutánt- éjszakát és a 28. reggelt kinlódtam végig a karival.
Az új karin már a vizes blokk van, és a vrm-ek is hűtve vannak, nem tudom milyen blokkja van paca2-nek, de nálam a vrm-ek 26-27 fokos alapon, terhelve se megy 40 fölé....
Egyébként az új kari úgy néz ki jó.
Másik ez egy igen idióta hozzászólás volt részedről, ezzel számomra el is dőlt a további beszélgetések sorsa veled. Ugyanis egy vizhűtés mindig azt a célt szolgálja, hogy a gyári léghűtésnél jobban hűtsön, tehát hogy lehetne eközben megfőzni a vrm-et, vagy esetleg a kártya bármilyen más részét?
Akinek mondjuk annyi esze van hogy olyan blokkot vesz ami esetleg valamit szabadon hagy, az megérdemli, és az tényleg ne kapadozzon itt.
-
Ottoka
őstag
-
Ottoka
őstag
Nekem beszart az 5970-em, ma kaptam egy újat amit még nem volt időm kipróbálni. Ja mielőtt nyálaznál hogy kaptam újat, természetesen úgy, hogy vettem mégegyet, a szarral meg lesz ami lesz alapon.
Szal évek óta nem volt ati kártyám, most pl. 2 db sli-be kötött 280gtx ment helyette, de ide leirom hogy életem legnagyobb hibáját követtem el.
Trehány suttyó az amd a procijaival és a vgai-val együtt. Ilyen azért az nvidia-nal soha nem fordlt elő. Sztem tele vannak gyártás hibával, csak hoyg mielőbb piacra kerüljenek. Gondolom Te most Abu helyett vagy, aki végig nyálazta az amd elmúlt fél évét.
Undorító. Hányinger. De én vagyok a hülye, hogy ide jutottam.
-
Ottoka
őstag
Olyan gondom van egy 5970-es karival, hogy fagy tőle a gép. A hotfix-es driver van fent, és ha már csak everestel nézem a gpu-kat, és váltogatok közöttük, abba belefagy. De belefagy akár abba is hogy elindítom a gpu-z progit.
Viszont a heaven benchmark lefut, akár többször is, viszont ha egyszer lemegy és kilépek a progiból a köv. indításra már vagy kifagy, vagy a vezérlő nem válaszolt majd helyreállt hibajelzést kapom. De csak directx 11-ben fut a benchmark, directx 9 vagy directx10-ben fagy.
Proci, ram, kártya nincs húzva. Odáig el sem jutottam.
Aztán van olyan is hogy a vezérlő nem váéaszolt és helyreállt üzenet után zöld kockák jelennek meg a képen vagy cíkozza a képet.
Mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest