- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
mergal
aktív tag
válasz
Gaboman #4605 üzenetére
Hát meglássuk. Sajna kitakarítottam a pénztárat. Mondjuk nem akarom a procit nagyon megcibálni, csak amennyit alapfeszen enged. Egy ideig elég lesz minden gamára ez a kari nekem az tutti kihajtás nélkül is. Úgy is csak 1280x1024 be tolom.
Más: Blackbox már vili. 3dmark06 al ahogy olvastam nincs sok értelme küzdeni mert nem valós pontokat ír. Ez driver gond miatt van? Azért a gamák mennek szépen ahogy olvasgattam itt.
Az a kisebb csatlakozo a tápnak: van egy olyan átalakítóm azt kell használni? Kár hogy nem vagyok a gépem közelébe. Úgy rémlik mintha a tápomon nem lenne olyan csatlakozó alapból, csak a szélesebb azt használtam az 1900GT-n is.
-
Gorneck
legenda
válasz
Gaboman #4567 üzenetére
Gorneck: - Akinek van egy kis türelme az vár...
Gaboman: - Szerintem előbb lesz nektek 2950XT vagy Pro mint 2900Pro!
Gorneck: - Nekem már biztos...
Gaboman: - Előrendelébe adtad valakinél vagy élőre foglaltattál belőle ha érkezik?
Szted milyen karira várok?! Mert szerintem 2950Pro-ra.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4575 üzenetére
Oks!
Ja mondom az ütemtervet oké?
Hétfőig van tescó coróm @ 29xxMhz, elvileg utána Quazán.
Kb csütörtökig max van ilyenem is: (mert eladtam és akkor viszik el):
Asus M2N32 SLI Deluxe + X2 4000+ @2700+Mhz
Ramból tele tudjuk tömni mindkét konfigot (megoldom).
Legjobb sztem most hétvégén lenne és max hétfőn délutánig (éjjeles leszek).
Majd alszol rá egyet! Hely van Net van mi kell még, asszem sör is van, de Te éppen vezetsz. -
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4566 üzenetére
Te nem tudsz lejönni hozzám?
Nem lakom messze (info Veszprémvarsányi elágazó (Pápateszér-Lázi-Győr-Vvarsány) félúton van).
Kiváncsi vagyok egy ilyen karira és van amd-s konfigom is jövő hét közepéig.
Utána meg csak Quad.
Úgyhogy bármelyikben le tudjuk tesztelni.
A tiedét sec perc alatt helyrerakom.
C'mon msn!!! -
con_di
csendes tag
válasz
Gaboman #4241 üzenetére
Hi Gaboman (és tsai.)!
Ugyanilyen procim van, csak én alapórajelen használom, valamint szintén 2900XT.
64bites Vista alatt ez az összeállítás ennyit tud, kb. nekem is ennyi pontom van 3DMark06-ban, és ha megnézed az eredményösszehasonlítót a progiban, akkor ki is listázza neked, hogy ez így teljesen jó eredmény.
Persze, XP alatt jóval többet ér el, de a két rendszer nem igazán összevethető ebből a szempontból (sem). A Vista grafikus alrendszere potenciálisan vált gyorsabbá, az nem várható el tőle h "régi vágású" drivermodellre kihegyezett programokat is gyorsabban futtasson. (Ergo, ugyanolyan gyorsan sem fog... Egyébiránt ehhez a részhez nyúlnak leggyakrabban az utóbbi időben, még nem tökéletes az implementáció.)
Viszont egy kérdésem nekem is volna: az Oblivionban nálad is hibásan jeleníti meg az árnyékokat? (latest patch, latest driver...)
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4312 üzenetére
Kóstolgatsz?
Van ultra az egy PCI-E csatis lapokon, meg NF4 SLI a 2db PCI-e-s lapokon.
Amúgy jó lenne ahhoz is ha az lenne, de a tied Ultra.
Amúgy allul NF4 / 500, úgyhogy jó! Support résznél!!! -
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4305 üzenetére
Xp megoldja elvileg, amúgy nem lakom messze, igaz közel sem.
Vista Driver 32 bit Nforce 4 Ultra chipset.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4300 üzenetére
Lehet, de akkor is pistád volt fent?
Nekem a memóra 5,9 pöttyöt ad a pista.
Amúgy csak azért írtam, mert vagy a proci memóvezérlőjének kavar be, vagy a másik, hogy nincs alaplapi drivered és emiatt lassú.
Eszközkezelőben van ismeretlen hardver, vagy felkiáltójeles?
Milyen lapod is van Asus A8, A7xxx?Hol lakol? Konfig?
-
szacsee
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4289 üzenetére
Ok, de először biosban minden autón, majd ha a VGA teljesítményével minden okés, akkor tuningolhatsz.
2 modult nézted? Fontos!!!!
Elvileg nincs sok külömbség, de bekavarhat hidd el!
Mármint a 2 és a 3 modul közti használat.
Próbáld meg a dualt.A jelenlegi konfigod írd le a konfigodhoz!!!
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4275 üzenetére
2 memóval is teszteld, de elötte nézd meg everest memó sebességet (olv ír, késleltet) 3 modullal és 2 modullal is. Addig várok, no meg 2 modul 3D mark.
Dual channel 128-bitet látsz everestben, akkor jó slot-ban vannak a memók 2 modul esetén. (ezt is nézd meg).
Msn címed pű-ben, holnap este megoldjuk. -
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4272 üzenetére
Bios, mert ahogy nézem visszavette a szorzót 5-re, tiltsd le nehogy bekeverjen!
Proci beállításnál van QnQ (Cool'n'Quiet) (tördment joshua7), disabledre állítsd.
Ja és az XP Vista mit ír ki többprocessoros Pc-t? Feladatkezelőben 2 magot látsz?
2 memó, vagy 3 memó van a gépben?
Everest képeket a GPU-ról és ha lehet ablakban fusson valami 3D-s alkalmazás, hogy a frekit megemelje a kártya. -
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4262 üzenetére
Bazz 3 memót használsz csak?
Dualnak akkor lőttek, nézz egy sebességtestet igy és párosított memóval dualban, meg egy 3Dmarkot is.
A QnQ-t tiltsd le! (még jó hogy van egy kis Amd.s multam is)
A driverben minden csúszkát balra húzz el kivéve talán az AI mittoménmit.
AA-AF-mipmap, bükkmakk, minden látványjavítót! -
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4253 üzenetére
A konfigod lécci töltsd ki és pár képet feltehetnél az everestből, hogy meglessük mi lehet a bibi. (GPU és a sebesség fülről cpu és mem)
SzlobiG: vedd vissza a procid órajelét alapra és nézz ott egy eredményt rájössz, hogy van köze. Segítsünk már szegény gyerökön, valaki vegye vissza a procit 2,4 Ghz-re és nézzen ott egy eredményt mán!
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #4248 üzenetére
Beszélj Templomegerével itt megtalálod. Írj neki pű-t neki is amd-je van, megnézhetné neked, hogy mi a pék van. (vegye vissza a frekit 2,6-2,7 Ghz-re.
Esetleg itt valaki downgradelné a prociját olyan 2,4-2,5Ghz-re max akkor egy szinten hajtaná ki a kártyát, de inkább 2,3-2,4Ghz.
Nekem is kb ennyit nyom a Brisbanem 2,7Ghz-n cpu score-ba.
-
varga911
senior tag
válasz
Gaboman #4163 üzenetére
DirectX 10.1 semmi gyökeres újítást nem hoz, UVD viszont nem volt jelen felsőbb kategóriákban. Én már csak azért is megvárom, mert 350 Wattos FSP tápomnak is jobb egy 55nm-en készült csoda.
2400MHz-es effektív órajelű ramhoz 256 bit bőven elég szerintem, bízzunk abban hogy az AMD-nél tudják mit csinálnak a mérnökök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest