Új hozzászólás Aktív témák
-
con_di
csendes tag
válasz
Gaboman #4241 üzenetére
Hi Gaboman (és tsai.)!
Ugyanilyen procim van, csak én alapórajelen használom, valamint szintén 2900XT.
64bites Vista alatt ez az összeállítás ennyit tud, kb. nekem is ennyi pontom van 3DMark06-ban, és ha megnézed az eredményösszehasonlítót a progiban, akkor ki is listázza neked, hogy ez így teljesen jó eredmény.
Persze, XP alatt jóval többet ér el, de a két rendszer nem igazán összevethető ebből a szempontból (sem). A Vista grafikus alrendszere potenciálisan vált gyorsabbá, az nem várható el tőle h "régi vágású" drivermodellre kihegyezett programokat is gyorsabban futtasson. (Ergo, ugyanolyan gyorsan sem fog... Egyébiránt ehhez a részhez nyúlnak leggyakrabban az utóbbi időben, még nem tökéletes az implementáció.)
Viszont egy kérdésem nekem is volna: az Oblivionban nálad is hibásan jeleníti meg az árnyékokat? (latest patch, latest driver...)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest