- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mergal
aktív tag
válasz
Gaboman #4605 üzenetére
Hát meglássuk. Sajna kitakarítottam a pénztárat. Mondjuk nem akarom a procit nagyon megcibálni, csak amennyit alapfeszen enged. Egy ideig elég lesz minden gamára ez a kari nekem az tutti kihajtás nélkül is. Úgy is csak 1280x1024 be tolom.
Más: Blackbox már vili. 3dmark06 al ahogy olvastam nincs sok értelme küzdeni mert nem valós pontokat ír. Ez driver gond miatt van? Azért a gamák mennek szépen ahogy olvasgattam itt.
Az a kisebb csatlakozo a tápnak: van egy olyan átalakítóm azt kell használni? Kár hogy nem vagyok a gépem közelébe. Úgy rémlik mintha a tápomon nem lenne olyan csatlakozó alapból, csak a szélesebb azt használtam az 1900GT-n is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Windows 11
- OLED TV topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Küszöbön az androidos PC-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest