- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mergal
aktív tag
válasz
Gaboman #4605 üzenetére
Hát meglássuk. Sajna kitakarítottam a pénztárat. Mondjuk nem akarom a procit nagyon megcibálni, csak amennyit alapfeszen enged. Egy ideig elég lesz minden gamára ez a kari nekem az tutti kihajtás nélkül is. Úgy is csak 1280x1024 be tolom.
Más: Blackbox már vili. 3dmark06 al ahogy olvastam nincs sok értelme küzdeni mert nem valós pontokat ír. Ez driver gond miatt van? Azért a gamák mennek szépen ahogy olvasgattam itt.
Az a kisebb csatlakozo a tápnak: van egy olyan átalakítóm azt kell használni? Kár hogy nem vagyok a gépem közelébe. Úgy rémlik mintha a tápomon nem lenne olyan csatlakozó alapból, csak a szélesebb azt használtam az 1900GT-n is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest