- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
jó de azért ne hasonlítsuk a 8800 gt-hez...más kategória a kettó....de viszont ha azt nézzük hogy 30 ezer ft-ért meg lehet ezt venni és mennyi plussz teljesítmény van benne...akkor szerintem messzi a legjobb választás olyan embernek aki szeret szarakodni a tuninggal és nem érdekli az a kis plussz fogyasztás valamit meg tudja oldani a jó hűtést...
Szal konklúzió: best buy akárki akármennyire is lehúzza...nem mindenki vehet 80-120 ezerért új karit....
-
syckaloz
aktív tag
köszönöm a választ
hd2900pro cf @ 3dm06:23183 pötty
itt egy példa. Ez egy 60ezer Ftos vga rendszertől jó eredménynek számít, nem? Tudom, durva cu-val van meghajtva, valószínüleg nekem erre nem futná, de mondjuk egy sima Q6600-ra igen. Nincsen valakinek tapasztalata, hogy csak 3dmarkban tényleg ilyen jó ez a 2900pro cf rendszer vagy ténylegesen, játékokban is leadja a megfelelő teljesítményt?
-
Qru
MODERÁTOR
Ha most vennék én is azt venném, egy éve (múlt január) ez a 965-ös DS4 volt 40k akkoriban még híre hamva sem volt P35-nek ugye... Plusz mellé az E6300 újabb 40k-volt... De hát ez az ipar ilyen, mindig jön újabb gyorsabb. Őszre komplett gépcsere lesz addig elvagyok ezzel is.
De azért azt a 12k-t bebőrözöm még előtte.
-
Qru
MODERÁTOR
2,8GHz-en megy csak. Nem hajtja ki rendesen sztem a vga-t és marha régi winem van, közben volt több nVidia és ATi kártya is a gépben... Szóval újra rakott rendszerrel, meg 8.2-es driverrel (ez még 7.x volt mérve) meg lenne a 12k simán.
A nagyobb gondom, hogy a 965-ös deszkámban nem tudok többet kifacsarni a prociból. Egyszerűen kevés Q6600 alá a 965-ös chipkészlet tuninghoz.
Majd őszre veszek egy P35-ös DS4-et és akkor...
-
Speed®
titán
GTS320 gyári hűtővel 650/2000re felmegy zokszó nélkül. Nem olyan gyenge az és nem lehet elmenni amellett, hogy ott a hűtés jó ahogy van, hűs&halk.
A 3850es azért van cikiben, mert az 512esnek még túlságosan magas az ára.
A fogyasztásbeli különbség azért nem elhanyagolható, ~24/7 gépeknél ~3 hónap alatt visszahozza az árkülönbözetet a 3850es. És szintén halkabb
"a 9600al pariban lehet alapon talan a 96 kicsit erosebb" Nem kicsit erősebb
Csak sajna még magasan tartják az árát. Bár hosszútávra érdemes beruházni rá.
Persze kérdés, beérik-e a közeljöbőben a Radeonok architektúrális előnye.. -
Silenzio
addikt
jaja, baszki
60-70 fps zárt térben, de nagy helyszíneken leesik 18-20-ra.
A Crysis meg átlag 36-tal fut, kb. Szép, mi? Persze, shadereket rohadtul nem használ még az AvP2.
A Halo 1 már követi a "papírformát" - 200-400 fps volt az 1950 pro-mon. AZ utóbbi idők legjobban megszerkesztett játéka a Gears of War. Full grafikán 40-50 fps volt, 8600 Gt-vel, DX10 alatt (!!!). Egyedül élsimítást nem használtam. Még full post processing színprofillal is 30-40 maradt. És durván néz ki. Tetszik, na. A játékmenet fos, de így is köröket ver a Lost Planetre, dizájnban meg körítésben.A Crysis nekem bejövős, és a gépigényével sincs semmi gondom. Furcsa mód a grafikával van bajom. Nem látom be, hogy szebb lenne a mostani élmezőnynél. Hogy forradalmi, azt meg pláne nem. Very highban egy élmény, azt elsimerem, de max komplexebb a többinél, semmi esetre sem álleejtős. 2d-s az aljnövényzet, hiába reagál 3d-ben, szépia-szerű az erdő, stb. Szerintem a Call of Juarez dx10 sunshafts effektje is szebb. Talán élethűbb, de ettől még nem esünk hasra. Az előzetes képek grafikai orgiája a végleges játékban finoman szólva sem valósult meg. Az új peccsel meg hibázik a zseblámpa-effekt. Akkora fénye van, hogy elveszik benne a fényforrás. Ratyi.
HolyFire: A "nulla" elég nagy túlzás. Lopakodni, becserkészni az ellenfelet, ezt mind nagyon kifinomultan oldották meg. És valóban ki lehet használni a helyszínek adta adottságokat a romboláshoz. Azért ne túlozzunk, ennyire szépen kicseszni az ellenfelekkel, ezt idáig egy játékban sem lehetett. Valósággal Predátornak éreztem magam. A CoD-ban egész más zavart: szkriptelt az egész játék, dróton rángatnak, és állandóan csak a harc megy. Frusztráló és túl kötött. Nem szeretem a háborús fps-eket. Túl lineárisak, és általában nem túl élethűek.
-
HolyFire
aktív tag
-
-
hakos1987
őstag
de amikor csak gpu-t húztam is beugrottak fekete csíkok... amúgy azt hittem egy ideig, hogy faxán meg 850-et a gpu... aztán elindítottam a crysist, és azon a pályán, ahol a végén a főellenséget le kell győzni... az a főellenség kifestő volt, zöld meg kék meg nemtom milyen 3 foltból állt össze
Akkor még csak a GPU-t húztam... de 3dmarkban alap memóval is becsúszott 1-1 fekete csík... -
Silenzio
addikt
Heh
... Nem eszik olyan forrón a kását! Ha a lehető legváltozatosabb pillanatokban száll el, akkor sztem az hardverhiba jele... Szerintem a táp gyökér: amikor visít, akkor a kártya is fagy. Amikor meg újraindítom, és már megy rendesen, akkor szerintem a következő indításig nincs is vele gond.
-
HolyFire
aktív tag
vízzel hűtöm.... de csak a gpu-t.....
a többi cuccra most csinálok hűtést mert a vrm eléggé gázos.... De kb hány wattot ehet? Kíváncsi vagyok mert csak 430-as tápom van ( de az Antec
)és nehogy elfoggyon a kraft mert még akarom húzni a procit is
Nem tudom millenek a memóriák de 2160-on mennek most... miért? Ez jó vagy rossz?
-
meci23
csendes tag
Hat en sem atitools-t hasznalok, hanem rivatunert!
Egyszeruen csak szeretem az artifact scanning-et! Kul. atitoolsban is siman lehet huzni! Ami maxot ott megtalaltam, rivatunerben sem tudtam tulszarnyalni (3dmark lefagyott)!
Atitoolsban csak a feszt nem tudtam allitani (ill tudtam, csak visszaallt eredetire)!Udv. Zoli
-
embersrise
csendes tag
Közeli jóbarátomtól vettem akivel együtt vettük kb október-novemberben. Tehát a kártyával elméletileg nincs semmi gebasz. MIelőtt betettük az én gépembe az ő gépében volt és semmi probléma nem volt vele. Esetleg még azt tudom elképzelni hogy nem szereti annyira azt hogy PCIe 4x módban fut (csak annyit tud a jelenlegi lapom). De az az első hogy új táp, azzal megnézem , hogy javul e a helyzet.
-
Bagira01
veterán
-
laci666
senior tag
-
jano_77
nagyúr
Arctic Cooling Freezer 7 Pro hűtő került a procira! Ez jó?!?
Egyenlőre majd szerintem csak alapon használom, megnézem van-e változás a régi konfighoz képest, gyorsaságban, teljesítményben! Aztán majd késöbb persze segítségetekkel, elkezdem tuningolgatni!
Jó étvágyat az ebédhez Mindenkinek!
-
laci666
senior tag
Megkésve bár de törve nem
itt vannak a képek.
A 83W fogyasztásról,most hozták vissza a kamerát ezért késtem vele.plusz pár kép nagyban:
Nem tökéletesek a képek de csak ennyit tud a Panasonic NV-GS320-am
ui:És a proci alapon megy majd 0,99v-on(2000Mhz) megnézem mennyit eszik a rendszer,de van egy sejtésem hogy 70w körül ehet
-
simondr
senior tag
hmmm érdekes amit mondtok
biztos csak én szoktam ph tesztet olvasni de én ez alapján gondoltam ugy hogy bőven elég lesz a 350W os táp: [link]
ez a gép JOVAL nagyobb fogyaztásu mint az enyému.i.: azért remélem egy FSP táp csak akkor robban fel ha beletömök 6dl nitroglicerint
és felrázom
-
__Psion__
tag
Printed Circuit Board
Mert lassan hül vissza, legalábbis a RivaTuner szerint.
Illetve a RivaTuner és a GPU-Z.1.0.6 által kiolvasott értés között körülbelül 10°C különbség van. Gondolom ez utóbbi programmal lehet a gond.
De nem ez a kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest