- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
eziskamu #11491 üzenetére
Szia eziskamu
Természetesen bedugtam a PCI-E csatlakozót a VGA-ba!
Egyébként a tegnapi nap folyamán úgy döntöttem, hogy nem tökölődöm a régi alaplappal - bár a HD2900Pro-t egyik haver elvitte a gépébe tesztelni, hogy Nála mükszik-e, ha nem akkor valszeg a VGA a bibis -, mégis vettem új alaplapot, procit és összerakok egy új gépet! A régit megkapja a fater! Had játszogasson az "öreg"!
Remélem a havernál minden ok éa Nálam is ok lesz az új alaplapban a HD2900Pro-val!
És akkor minden happyMindenkinek köszönöm a segítségét!
ui.: Mindjárt átírom a gép konfigomat, mondjátok már el, hogy az újra érdemes-e feltenni x64Bit-es Win XP-t?!? Van-e látványos gyorsúlás vagy nem sokat ér váltani?!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
eziskamu #11482 üzenetére
A második alaplapnál a Gigabyte-nál nem írja, hogy a RAM-ot hány Mhz-ig kezeli, az elsőnél meg nem szerepel a 800 Mhz!
Ilyen RAM-jaim vannak!
Egyébként a Gigabyte P35-DS3 lap tényleg kezelné, tudna együtt működni a jelenlegi Intel P4 524-es procimmal?!? Mert akkor csak alaplap csere még nem lenne annyira földhöz vágós dolog!?!
Bár ma du, átjön egyik haver, elviszi a HD2900Pro-t és beteszi az Ő gépébe!
Kiderül, hogy a VGA-val van-e a bibi vagy vmi mással! -
jano_77
nagyúr
válasz
eziskamu #11481 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
Hol is kezdjem:
Nyílván nem az alaplapra értettem a 65-70K, hanem akkor már cserélni kellene procit is, hűtő, ház, egy másik winyó, mert akkor a mostani gépem megkapná a faterom!
Hogy Sis vagy nem Sis, foggalmam sincs, nem értek hozzá!
Viszont a Fujitsu-Siemens oldaláról szedtem le a drivereket, amiket kimondottan az Én Serial számú gépemhez ajánlott fel! Gondolom ezek megfelelőek!Az alaplapokat amiket eziskamu ajánlottál, meg fogom nézni! Köszi érte
-
meci23
csendes tag
válasz
eziskamu #11446 üzenetére
Ugy tudom nincs sajat hangkartyaja! En annak idején mikor a sajat 2900xt-met megvettem, ennek nagyon utananeztem, mivel hangkartyat is akartam venni (ha van rajta, akkor nem veszek kulon)!
Ugyhogy eredetileg is athidalo megoldast valasztottak ATI-éknál!
Ennek konnyu utanajarni: kiveszed (vagy letiltod) a hangkartyadat, majd ugy megnezed van-e hang a TV-n!
Udv. Zoli -
jano_77
nagyúr
válasz
eziskamu #11447 üzenetére
Köszönöm a segítséget, mihelyt használható állapotban lesz a gépem, kipróbálom és beszámolok a fejleményekről!
Mindenesetre örülök a hírnek és az infónak!Írtam már, hogy mióta a VGAkat kicseréltem - X1300 --> HD2900Pro - azóta a gép nem nagyon akar bootolni rendesen!
, max csökkentett módban!?!
az lenne a kérdésem, mielőtt neki esek a wonfos újra rakásának, hogy egy korábbi jól működő állapot vissza állítása a biztonsági mentéssel, ill ponttal nem oldhatja meg a gondomat?!?
-
eziskamu
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest