Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
embersrise
csendes tag
Közeli jóbarátomtól vettem akivel együtt vettük kb október-novemberben. Tehát a kártyával elméletileg nincs semmi gebasz. MIelőtt betettük az én gépembe az ő gépében volt és semmi probléma nem volt vele. Esetleg még azt tudom elképzelni hogy nem szereti annyira azt hogy PCIe 4x módban fut (csak annyit tud a jelenlegi lapom). De az az első hogy új táp, azzal megnézem , hogy javul e a helyzet.
-
embersrise
csendes tag
A képszemetelést, amit említettem okozhatja az, hoyg nem elég neki a táp? Amíg nincs meg az új 500 as addig most egy noname 400-assal hajtom (játszani nem is tudok mert 5 perc után elszáll a gép), csak általános felhasználásra net/photoshop stb.
Elképzelhető hoyg azért koszol mert nem kap elég energiát? -
embersrise
csendes tag
Hali!
Egyik probléme a másik után!! MItől lehet hjoyg szemetel a kártya? His hd2900xt 1gb, niincs húzva semmi, 8.2 es catalyst, friss windows. Everesttel megnézeztem hőmérsékletek: Gpu:51, GPU körny.:45, GPU VRM.: 52 . ventillátora 31%on megy. Normálisan ezek az értékek? MI lehet a baj?
Kép:
-
embersrise
csendes tag
Szaisztok!
Segítséget szeretnék kérni! A napokban váltottam x800pro ról egy HIS hd2900XT-re. A problémám az lenne hogy, míg az x800-on hibátlanul ki tudtam nyomni a jelet extend desktop módban vagy clone-ban (igazából mindegy) addig ezen a kártyán ezt nem tudom megtenni. Ugyanazt a drivert használom (mondjuk próbáltam omegát is) de catalystban display managerben szürke a kis tv ábra, ergo nem érzékeli hoyg rá van kötve a Tv. Ami érdekes még hogyha catalyst basic módban a kijelzőt állítom akkor kiküldi a jelet a tv r eviszont a monitort kikapcsolja tehát a kettőt együtt egyzserűen nem engedi.
Sima TV out, compositon, nem HDMI vagy ilyenek.Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest