Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
kavicssli
üzenetére
Cod 4 még egy áramkörök nélküli, méretre vágott szilíciumnyákon is simán fut
Komolyan, nem kell neki vas. Nem is néz ki túl jól,sajnos... Azaz, látványos, csak egyszerű.A Crysist most próbáltam ki az 1.2-es patch-csel. Tökéletesen fut, még a beröccenések is megszűntek. Persze, később lehet hogy lemegy 20 fps-re, de az első pályán tartja a 40-et high-on. Aprócska adalék: a jelzőrakéta fényében nekem korábban 18-ra csökkent, most 32 volt. Különben meg már végigtoltam, tököm se cserélne kártyát miatta. 1-2x még nekiállok, szeretem szadizni a katonákat.
Az Assassin's creed se megy rosszul, csak labilis. Egyszer elindítom, és szaggat, utána még egyszer, akkor már jól fut. Mondjuk még nem végleges, le is töröltem a rákba. Megvárom, míg ki is adják. Összetákolt vackokkal nem játszom.Nem, egyszerűen egy kisebb és kompaktabb kártya kéne. Tudom, hogy nem táltosodna meg tőle a gépem, de mindig a középkategóriát kedveltem a drága és hangos, meg nagy darab vga-k helyett. Teljesítményt nem nagyon nyernék, pláne ezzel a proccal. Persze, először megvárom, mit produkál a kari egy platformcsere után.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Starlink
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Komolyan, nem kell neki vas. Nem is néz ki túl jól,sajnos... Azaz, látványos, csak egyszerű.