Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
kavicssli #11780 üzenetére
Cod 4 még egy áramkörök nélküli, méretre vágott szilíciumnyákon is simán fut
Komolyan, nem kell neki vas. Nem is néz ki túl jól,sajnos... Azaz, látványos, csak egyszerű.
A Crysist most próbáltam ki az 1.2-es patch-csel. Tökéletesen fut, még a beröccenések is megszűntek. Persze, később lehet hogy lemegy 20 fps-re, de az első pályán tartja a 40-et high-on. Aprócska adalék: a jelzőrakéta fényében nekem korábban 18-ra csökkent, most 32 volt. Különben meg már végigtoltam, tököm se cserélne kártyát miatta. 1-2x még nekiállok, szeretem szadizni a katonákat.
Az Assassin's creed se megy rosszul, csak labilis. Egyszer elindítom, és szaggat, utána még egyszer, akkor már jól fut. Mondjuk még nem végleges, le is töröltem a rákba. Megvárom, míg ki is adják. Összetákolt vackokkal nem játszom.Nem, egyszerűen egy kisebb és kompaktabb kártya kéne. Tudom, hogy nem táltosodna meg tőle a gépem, de mindig a középkategóriát kedveltem a drága és hangos, meg nagy darab vga-k helyett. Teljesítményt nem nagyon nyernék, pláne ezzel a proccal. Persze, először megvárom, mit produkál a kari egy platformcsere után.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Battlefield 6
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Magisk
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 10
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest