Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
Joci??
üzenetére
nincs esetleg integralt VGA-d vagy egy sima szugyok PCI-os S3-ad?
mert azzal vissza lehet tenni ha teljesen szet van szakadva a kep akkor is!
amugy ne felj, kart nem teszel a kariba amig 256bites bios-t teszel fel....mod:ne felj eddig meg nem sult le senkinek a karija sem

amugy en nem gyari hutovel hasznalom....de azzal is volt tuningolva es nem volt gaz, ventisebessegeket nemtom hogy lehet modositani.
en azt csinaltam h ha elinditottam egy jatekot akkor rivatunerrel feltoltam 43%re a ventisebesseget....a tobbiek altalaban csak 31%ra -
Joci??
senior tag
válasz
Joci??
üzenetére
és még egy kérdés amit az elöbbi hozzászolásomból kimaradt a tiger bios felülírja a auto ventiszabályzást is? mert ha emeli a feszt akkor jobban melegszik alapból is! az a baj ezzel a karival hogy igen nagyon ütősen hangos a ventije én majdnem leestem a székrőlé mikor feltoltam 100%-ra 5db rendszerhűtő ventimet is felülüberelte nem gyengén DE sztm alul van becsűlve a hőfok/ventisebesség szal ez hülyeség hogy 100fok dölött kezdi el igazán pörgetni! baz ha jáccok akkor termeli a hőt mint atom és jobban is kellene ilyenkor hűtenie lekaksiznám ha csak játék alatt pörgetné mint atom mert oda kell de nem teszi szinte semmit nem emel game közben a fordulaton!

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gaming notebook topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ZOTAC GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X 320 bit
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce OC 12G 2 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest