- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz
Tomate #13390 üzenetére
Rosszat linkeletem
www.pcgear.hu
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Tomate #13366 üzenetére
Rivatunerel néztem és az ati tools is 1,2v-ot ír ki!
És van egy másik ugyan ilyen karim, csak az 1,15v-on megy és érezhetően hűvösebb,és halkabb!
De az nem lehet, hogy így van le fixálva, és csak ha Pl: más értékü ellenálás tennék valahova akkor változna a fesz,magyarul szoftveresen nem lehet változtatni!?! -
laci666
senior tag
válasz
Tomate #13325 üzenetére
Ime a válasz a kérdésedre.
Én igy csináltam és kusba van a gép -
laci666
senior tag
válasz
Tomate #13315 üzenetére
Nekem 3374pontott sikerült elérnem
[OFF]Qru:Erről Abu85 kérdezd meg ő penge -e téren.
Annyi a lényeg hogy az Ati és majd az Intel DX10.1 nyomatja azaz a fejlődés utján halad úgy fejlesztik a chipekket, míg az Nvidia nemhogy dx10.1 de még egy normális DX10-es kártyát sem csinált és nem is fog mert az új jővevény se támogatja a DX10.1.És ha jol tudom már lesz DX10.1-es Game a közel jővőben.(most nem jut az eszembe melyik,de majd utána nézek.)És itt látszik az Nvidia mocskossága egyből probálták lefizetni a játék fejlesztőket hogy csak DX10-es legyen hogy fusson az ő kártyájukon és nehogy DX10.1-es legyen mert akkor csufosan beégtek volna.
De ha pontosan érdekel a dolog kérdezd meg Abut ő penge -e térenAmúgy nem vagyok Nvidia ellenes volt Nvidia kártyám nem is kevés és most is nézegettem egy VGA MSI 768MB GF 8800Ultra HD OC Rt 37 935+fa (9800GTX ide vagy oda de 8800Ultra elveri mint a sz.r)de nem akkarok költeni rá.De ez nagyon Off lesz már
[/OFF]
-
Brumi˘
addikt
-
priti
addikt
válasz
Tomate #13147 üzenetére
Állítólag pont emiatt butították le, mivel rájöttek, hogy így a kutya se fogja megvenni az XT-t legalábbis ezt mondják, aztán ki tudja, lehet hogy csak volt egy két már legyártott "selejtes" XT, ami megbukott valamelyik teszten, megváltoztatták a gyárban a tesztsor órajeleit, meg rajzoltak a grafikusok egy új dobozt neki, aztán szasz.
Ezeket kb. 1-1,5 hónapig lehetett csak kapni.Engem sehol nem zavar, hogy ha az utóbbi és a karim megbukna egy 50órás teszten az XT órajelein, max 1-2 órát ha játszom egyfolytában.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Tomate #12901 üzenetére
Az a cpu score eléggé sovány, az húzza le főként, meg a vista is de az nem olyan vészesen. Itt az én eredményem 800/2200-on.
mokus1: A vrm a kártya feszszabályzó áramköre asszem. A lényeg hogy az csinálja a kellő feszeket és mivel a kártyánk eléggé éhes fajta így rendesen folyik rajta áram amitől eléggé melegszik.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Tomate #12893 üzenetére
Rivatunerbe nem lehet sajna csak fixet adni neki, ha jól tudom. 750/2000 meg gyerek még gyárival is. Egy 800/2100-el kináld meg hátha bírja. Én 800/2200-on használtam 1,1V-s biossal gyári coolerrel. Arra figyelj hogy a vrm is nagyon melegszik. A mag 75-80°C-nál több ne legyen tartósan és a vrm se nagyon másszon ennél feljebb.
-
Silenzio
addikt
válasz
Tomate #12409 üzenetére
Idáig nekem se hederített rá. Maradt 11-es. Most viszont bárhova váltok, 4x-től 11x-ig működik. Tudtommal AMD-nél csak a black edition nem szorzólockos. Namármost, kiégett valami a prociban? Vagy hogyhogy elveszett a szorzólockom? Mindegy, nyertem pár Mhz-et, most 2700 fölött is használható -10x-es szorzóval. Úgyhogy jee. Ha valaki erre tud valami okosat mondani, tegye! Én értetlen vagyok
-
Silenzio
addikt
válasz
Tomate #12406 üzenetére
De hogy tudom állítani a szorzót? Ezt nem vágom, elvileg nem lehetne. Most 2650-en próbálgattam. Stabilnak tűnik. 2800-ig megpróbálok elmenni. 533-ra vettem vissza a ramokat, a HT-t pedig 3x-osra, a biztonság kedvéért. 1.45V-ot kap a proci, ennél többet nem fog, mert ha már nagyon emelni kell, és nyekegve megy a tuning, az nagyon nem egészséges. Próbaképp lehet felviszem 1.5-ig, de úgy biztos nem járatnám.
-
Silenzio
addikt
válasz
Tomate #12280 üzenetére
Ha a táp kevés neki, elvileg sípolnia kell. Ha jól emlékszem, nekem mindig sípol, ha elfelejtek tápcsatit rádugni. Az én 450W-os Mercury-m hasonlóképp szutyok, mint a tiéd, tán újabb darab, de a kártya még sosem nyekegett vele. Nem fagyott, nem lépegetett ki, sőt, még óvatosabb tuningot is elviselt. Bár a teljesítménye bizony rapszodikusabb volt, mint a mostani FSP vga-táppal - több volt az apró beröccenés. Szerintem egy bekapcs erejéig vinnie kéne. Igaz, az enyém 256 bites pro.
Ha a visszavarrás után se megy a cucc, tűzzél ki vérdíjat az eladó fejére (mondjuk 10 e ft-ost), én meg kézrekerítem
Szólítsatok nyugodtan Klintísztvúdnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest