Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz
kavicssli
üzenetére
Hát nekem már egy hónapja megvan. Hangja szerintem egyáltalán nem vészes, sőt. Az adatlapomon lévő konfigot simán viszi, szóval még nemtudtam a tűréshatárát feszegetni
Folyamatosan hideg levegőt fúj, egyáltalán nem melegszik át, súlya 2 kg (codegen 1,2
)
Kék ledes ventis, szépen világít, hátul egy pirsoan világító főkapcsoló, 1 rakás molex csati, pár floppy csati, 1 PCI-E csati (6pines) 1 venticsati ami ha rádugsz az alaplapra a táp ventije nagyobb fordulaton kezd menni, és erősebb lesz a led világítás. A nagy alaplapi főcsati bevan hálózva. Megvagyok vele elégedve, amellet, hogy jól teljesít még szép is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Sony PSP
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Magisk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Folyamatosan hideg levegőt fúj, egyáltalán nem melegszik át, súlya 2 kg (codegen 1,2
)