Hirdetés
Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
PROHARDVER! témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tomate veterán válasz  mokus1

üzenetére mokus1

üzenetéreIntelt???  ááá maradok AMD-nél. Lehet, hogy jobb az intel, de ha az ár érték arányt nézzük az ATI&AMD jobb. Elég lesz nekem a Phenom is és még deszkát se kell cserélnem. Nyárra amikorra tervezem szerintem már jóárasítva is lehet kapni. (nem mindha most nem lenne jó, csak ennyit nem áldozok rá) ááá maradok AMD-nél. Lehet, hogy jobb az intel, de ha az ár érték arányt nézzük az ATI&AMD jobb. Elég lesz nekem a Phenom is és még deszkát se kell cserélnem. Nyárra amikorra tervezem szerintem már jóárasítva is lehet kapni. (nem mindha most nem lenne jó, csak ennyit nem áldozok rá)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- Apple asztali gépek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Assetto Corsa EVO
- OLED monitor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ááá maradok AMD-nél. Lehet, hogy jobb az intel, de ha az ár érték arányt nézzük az ATI&AMD jobb. Elég lesz nekem a Phenom is és még deszkát se kell cserélnem. Nyárra amikorra tervezem szerintem már jóárasítva is lehet kapni. (nem mindha most nem lenne jó, csak ennyit nem áldozok rá)
  ááá maradok AMD-nél. Lehet, hogy jobb az intel, de ha az ár érték arányt nézzük az ATI&AMD jobb. Elég lesz nekem a Phenom is és még deszkát se kell cserélnem. Nyárra amikorra tervezem szerintem már jóárasítva is lehet kapni. (nem mindha most nem lenne jó, csak ennyit nem áldozok rá)