- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
Én speciel valamelyik Iphone-s topikban kaptam hideget meleget mikor a gyári USB kábeljét kezdtem el ekézni a 16 Pro-nak, vagy mikor méltatlankodtam hogy a Bluetooth kezdetek óta fájl küldésre és fogadásra is szolgáló vezeték nélküli adat átviteli eszköz akkor az Apple miféle kockázatot lát benne hogy csak arra van butítva hogy a ház végéről vezéreld rajta a hűtőt hogy mire oda érsz jég legyen készen. Holott a harmadik féltől származó app nagyobb kárt tud csinálni mint az hogy egy-két képet vagy bármi mást küldesz bluetooth-n
-
Kókuszdió
nagyúr
Én sem vagyok megelégedve a kamerájával ,de ezt említettem is.
Az érdekesség inkább az ,hogy ritkán érzek ilyet egy aktuális iphone-nál.Igazság szerint nagyon sajnálom a 15 pro m ,hogy eladtam ,még az akkumulátora sem volt gyengébb.
Sasi001
Minden bizonnyal kapott a keret plusz egy átlátszó védőréteget ,ebből a szempontból nekem a 15 pro szálcsiszolt “titán csíkok” is jobban bejöttek.
Hangszórók is gyengébben szólnak ,cserében vannak studio minőségű mikrofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest