- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
Sasi001 #2454 üzenetére
samsungnál ezt tök jól meglehet oldani rutinokkal, hogyha nagyobb a töltöttség mint pl 83%, akkor max energiatakarékosság ON(ez a max 80% korlát), és akkor 0 áramfelvétele van a telónak. Másik rutinnal meg pl reggel 6kor offolod, és akkor feltölt. Gondolom itt is meglehet oldani ezt a parancsokkal, de annyira nem felhasználóbarát hogy bele se fogtam
-
-
osonte
őstag
válasz
Sasi001 #1975 üzenetére
Szia!
Ígértem, hogy jelzek amikor megérkezik az ESR Armorite kijelzővédő. Negyedikén kora délután rendeltem és ma 11 óra körül hozta az Express One, Amazononos csomagként ([kép]). Reggel kaptam egy sms-t az Express One-tól, de csomagszám nem volt benne, csak időablak, a futár telefonszáma, illetve módosítási lehetőség és ott is Amazonos csomagként írta, pedig az ESR oldalán rendeltem (gondolom Amazon raktárból szolgálnak ki és osztrák postán keresztül jött).
Elég vastag az üveg, de a gyári szilikontok tényleg magasabb, jól láthatóan.
Elég sok üveget felraktak, volt hogy munkahelyen (munkaszerűen), de ennyire "hülyebiztos" (=pormentes) megoldással még nem találkoztam, mind a kijelzővédő, mind a számtalan tartozék is rendkívül minőségi. Gyönyörűen felfekszik mindenhol a kijelzőre, nincs fekete keret, a kijelzőn túllóg, de a tok nem tudja bántani/felszedni. Ajánlom! -
-
dnelb
veterán
válasz
Sasi001 #2090 üzenetére
Samsungé az egyetlen normális rendszer(számomra), viszont ott borzasztóan gyenge a kamera ha mozgó dolgokat akarsz fotózni. Valamint okosóra tekintetében az apple watch kiemelkedő, ilyen szenzorpontosságot semmi nem tud. Ez a 2 fő ok.
Nem lenne rossz az ios amugy, csak kéne bele normális billentyűzet támogatás, normális gesztusvezérlés*, meg egy normális fotóapp, ezekben kegyetlenül levan maradva. A fájlkezelést nem említem, az érthető az ökoszisztéma miatt.
*Az egész rendszer olyan mintha a promaxra nem lenne optimalizálva. A szélesebb s24u-t lazán elhasználtam 1 kézzel, itt meg állandóan fogást kell váltani, kiakar esni a kezemből, mert minden fontosabb vezérlő UI elem vagy felül van, vagy a képernyő bal szélén. Elképesztően kényelmetlen. -
dnelb
veterán
válasz
Sasi001 #2084 üzenetére
Nekem is csak 1x-1x, mind2öt, de ez pont 2x több mint aminek lennie kéne. es sajnos elég sokan panaszkodnak erről rajtam kivul.
A vezérlés hozzáadása felület meg biztos hogy akad, mindenkinek akadVideozd le akkor , a tiéd lesz az első teló a neten ami nem akad.
a görgetés végén úgy dobja a frameket hogy fáj nézni..
-
-
-
osonte
őstag
válasz
Sasi001 #1894 üzenetére
Köszönöm a választ! Akkor ez nem olyan gyenge, mint a pl a Samsung gyári tok, aminek 2 hónap után a sarkait megkoptatta a farmer (ilyen plüssszerű tapintása volt). Nálam a tok ahányszor zsebre teszem, utána nedves fertőtlenítős kendővel tisztítva van (1-3 naponta), akkor így viszont ennyi idő alatt nem lenne ragacsos. Persze az logikus ha leejtem (bár nem szoktam), akkor megsérül, már mint a tok. Viszont sokkal könnyebb lehet, mint a legnehezebb Pitaka, meg jóval olcsóbb is. Lehet akkor érdemes egy próbát tenni vele.
-
-
-
osonte
őstag
válasz
Sasi001 #1892 üzenetére
A gyáriból az átlátszót használod vagy színeset? Jó a kameragomb megoldása rajta, illetve a színes tok tetszene, de láttam róla videót, hogy eleinte nagyon jó a tapintása, de később ragacsosabb lesz (mondjuk ez lehet tisztítás kérdése is), illetve ami aggasztóbb, könnyen sérül ami meglátszik.
Az átlátszónál meg az a félelmem, hogy mennyire gyűjti az ujjlenyomatot, illetve mennyire csúszik amikor esetleg izzad az ember tenyere.
Ennek ellenére a nemcsak a kameragomb tetszik, gondolom a súlya sem vészes, illetve olcsóbb is mint a vastagabb Pitaka, amit kinéztem (az jó nehéz is, bár bírja a strapát).
Előre is köszönöm, ha megosztod a tapasztalatod bármelyiket is használod. -
törölt tag
válasz
Sasi001 #1617 üzenetére
Ha pink vagy arany színről van ilyen kérdés oké megértem, bár ott is úgy gondolom bár nekem nem tetszik, de ha tetszene megvenném és pont leszarnám ki mit gondol. De a fehér? Hát az egy totál semleges szín! Fagyizóban is hümmög valaki juj de ennék egy gombóc citromost, de jaj fehér "mennyire való" férfinak? Egy fehér Porsche 911 GT3 már nem is kéne? Hogy kell ezt elképzelni? Istenem...
esküszöm nem értem, hogy lehet a fehér szín "csajos" hát egy totál alap szín, bármerre nézel a világban, juj van felettem egy fehér felhő az égen, mi lesz most
Miért pont a fehér telefon a kakukktojás ezeknek az embereknek? Na mindegy. -
osonte
őstag
válasz
Sasi001 #1611 üzenetére
Köszönöm a válaszod, akkor szerintem az lesz.
Nagyon tetszik a sötétebb tokban (pl.: barna, feket stb...) a fehér kamerasziget (természetesen tokban használom majd), de jól mutat az ellentétes szín.
Rendszeresen szoktam takarítani a telefonokat a tok alatt, hihetetlen gyorsan bemegy alá a por, persze a tok minőségétől is függ, hogy mennyire gyorsan engedi be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LEGO klub
- Airsoft
- iPhone topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest