- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
válasz
kalmandi #2779 üzenetére
“mind ilyen
karl-guess tokok is” Ezek 2-forintot sem érnek százszor rosszabbak a gyári szilikon toknál. Gyári szilikont decembertől használom , hibátlan. Ráadásul nincs olyan tok, ami a kamera gombnál zárt. Engem zavar ha ott nyitott. Ilyen hiba volt a lányomnak is, cipzár csípte oda, akkor hiányzott belőle így egy kis darab.
-
Speedy007
őstag
válasz
kalmandi #2779 üzenetére
Quad Lock és annak különböző veriánsaival szemezgetek mert napi szinten használom a kerékpárt és zsebben és táskában se tudom biztonságosan tartani. Illetve mivel túrázunk a kerékpárral szoktam a GPS-t is használni. Csak hát az ár olcsóbb verzióban 20.000Ft körül van egy tok plusz konzol drágább 30-40.000 körül mozog. SKS és Spigen nem gyárt tokot 16 Pro-ra így az ő konzolos verziójuk nem játszik. Próbáltam olyat mint a KLS-nek van hogy négy oldalról szorítódik rá a telefonra egyrészt töri a sarkokon az üvegfóliát másrészt mivel böszme nagy kamera sziget kialakítása van emiatt el tart a konzol felfekvő felületétől a kamera sziget. Így ezek a tartók kisebb kamera szigetű telefonokhoz való
-
Maxxy10
addikt
válasz
kalmandi #507 üzenetére
Biztosan van. Én bármiféle foglalás nélkül sétáltam be az egyik Apple boltba, hogy egy telefont szeretnék venni. 10 perc múlva már nyitottam a dobozt.
Szerk.: De lehet vissza kell vinnem, néha a jobb oldalt a képernyő 20% csíkos lesz pár másodpercig. Még nem sikerült képernyő képet csinálnom, hogy szoftver vagy hardver hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged