- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
válasz
smartdiszkon #2777 üzenetére
Ütésállóság ide vagy oda ritka ronda egy tok. Azonkívül, hogy egy kényelmetlen bumszli tok, nem kennék biztos az általa nyújtott védelemben.
-
Sasi001
senior tag
válasz
smartdiszkon #2779 üzenetére
“mind ilyen
karl-guess tokok is” Ezek 2-forintot sem érnek százszor rosszabbak a gyári szilikon toknál. Gyári szilikont decembertől használom , hibátlan. Ráadásul nincs olyan tok, ami a kamera gombnál zárt. Engem zavar ha ott nyitott. Ilyen hiba volt a lányomnak is, cipzár csípte oda, akkor hiányzott belőle így egy kis darab.
-
Zozzer888
addikt
válasz
smartdiszkon #2775 üzenetére
Kiváncsi vagyok milyen lehet a tapintása. Nekem aramidos Pitaka van most (ez a military grade-es verzió) ennek zseniálisan jó a tapintási érzete, legalábbis nekem.
-
Sasi001
senior tag
válasz
smartdiszkon #2778 üzenetére
14pm-ra vettem gyári bőrtokot telekom-tól 8.500-Ft.-ért. Rózsaszín és fekete szilikon szintén annyiba került.
-
Speedy007
őstag
válasz
smartdiszkon #2779 üzenetére
Quad Lock és annak különböző veriánsaival szemezgetek mert napi szinten használom a kerékpárt és zsebben és táskában se tudom biztonságosan tartani. Illetve mivel túrázunk a kerékpárral szoktam a GPS-t is használni. Csak hát az ár olcsóbb verzióban 20.000Ft körül van egy tok plusz konzol drágább 30-40.000 körül mozog. SKS és Spigen nem gyárt tokot 16 Pro-ra így az ő konzolos verziójuk nem játszik. Próbáltam olyat mint a KLS-nek van hogy négy oldalról szorítódik rá a telefonra egyrészt töri a sarkokon az üvegfóliát másrészt mivel böszme nagy kamera sziget kialakítása van emiatt el tart a konzol felfekvő felületétől a kamera sziget. Így ezek a tartók kisebb kamera szigetű telefonokhoz való
-
Ngtx
aktív tag
válasz
smartdiszkon #1654 üzenetére
6 ezerért olyan tokot vettem, mint a Pitaka Magsafe tokja.
Több, mint hibátlan! -
domos
senior tag
válasz
Ezek a tokok szerintem érnek ennyit is akár. Nagyon prémium cucc, és én gyakran járok túrázni a telókkal, ott jól jön a védelem.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Kíváncsi leszek, hogy másodszorra is megmarad-e a burkolt reklámozásod a topikban.
-
Maxxy10
addikt
válasz
smartdiszkon #507 üzenetére
Biztosan van. Én bármiféle foglalás nélkül sétáltam be az egyik Apple boltba, hogy egy telefont szeretnék venni. 10 perc múlva már nyitottam a dobozt.
Szerk.: De lehet vissza kell vinnem, néha a jobb oldalt a képernyő 20% csíkos lesz pár másodpercig. Még nem sikerült képernyő képet csinálnom, hogy szoftver vagy hardver hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus Pad 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 26
- TCL LCD és LED TV-k
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Okos Otthon / Smart Home
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest