- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
válasz
kalmandi #2779 üzenetére
“mind ilyen
karl-guess tokok is” Ezek 2-forintot sem érnek százszor rosszabbak a gyári szilikon toknál. Gyári szilikont decembertől használom , hibátlan. Ráadásul nincs olyan tok, ami a kamera gombnál zárt. Engem zavar ha ott nyitott. Ilyen hiba volt a lányomnak is, cipzár csípte oda, akkor hiányzott belőle így egy kis darab.
-
Speedy007
őstag
válasz
kalmandi #2779 üzenetére
Quad Lock és annak különböző veriánsaival szemezgetek mert napi szinten használom a kerékpárt és zsebben és táskában se tudom biztonságosan tartani. Illetve mivel túrázunk a kerékpárral szoktam a GPS-t is használni. Csak hát az ár olcsóbb verzióban 20.000Ft körül van egy tok plusz konzol drágább 30-40.000 körül mozog. SKS és Spigen nem gyárt tokot 16 Pro-ra így az ő konzolos verziójuk nem játszik. Próbáltam olyat mint a KLS-nek van hogy négy oldalról szorítódik rá a telefonra egyrészt töri a sarkokon az üvegfóliát másrészt mivel böszme nagy kamera sziget kialakítása van emiatt el tart a konzol felfekvő felületétől a kamera sziget. Így ezek a tartók kisebb kamera szigetű telefonokhoz való
-
Maxxy10
addikt
válasz
kalmandi #507 üzenetére
Biztosan van. Én bármiféle foglalás nélkül sétáltam be az egyik Apple boltba, hogy egy telefont szeretnék venni. 10 perc múlva már nyitottam a dobozt.
Szerk.: De lehet vissza kell vinnem, néha a jobb oldalt a képernyő 20% csíkos lesz pár másodpercig. Még nem sikerült képernyő képet csinálnom, hogy szoftver vagy hardver hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest