- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warlord0805
újonc
Helló mindenkinek!
Volna nekem is szintén egy hasonló igen nagy problémám ezzel a kártyával,nekem is egy NVIDIA GeForce 6200 as ezközről lenne szó! 2013.01.31. az illesztőprogi megjelenési dátuma,és a verziószáma:6.14.13.783
A legfőbb problémám az lenne vele,hogy állandóan szeret kékhalálozni! a kék halál persze semmi értelmes vagy logikus magyarázatot nem ír ki hogy miért hogy ki.. de utána lett nézve a rendszer naplóban,(nem mellesleg xp sp3 van felrakva),és ott kiderült,hogy a kis mókamesterem miatt van folyton a sok kékhalál!
Némelyik játéknál,Need for speed sorozatok(pl:underground tól a Carbon-ig) MINDEN egyes résznél ha csak egy szimpla utcai versenyt akarnék elindítani,vagy esetleg be jönne egy videó,azonnal kékhalál!
Cod 1 nél is,néha cod4 nél is!
Na de hogy még az egyik nagy kedvencemnél is, a stalker: shadow of chernobyl-nál minden percen,vagy mikor van kedve,állandóan kék halál,na az már tényleg ki akasztó!
A másik problémám pedig az lenne,hogy cseszett lassú! a játékokban az fps nagyon gyenge,youtube-n pedig sokszor sírva nyög vele a 360p-s videóminőség! sokszor képtelen vagyok levenni 240p-re,amit meg kell valljak,hogy nem egy leány álom,főleg ha a videó is rossz minőségű!!Bárki aki tud segíteni egy épkézláb ötlettel vagy tanáccsal,kérem hogy minél hamarabb ossza meg velem,mert így még bekapcsolni is nagyon lehangoló,nemhogy még akármit kezdeni vele!
-
kopika321
újonc
hello nekem van 1 N680GTX Lightning - Graphics card - GF GTX 680 - 2 GB GDDR5 - PCI Express 3.0 x16 - 2 x DVI, HDMI, DisplayPortn és ma nap folyamán az történt hogy játszottam kaptam 1 dc wildstarban elmentem cigizni vissza akartam logolni és akkor már a játékban megváltoztak a szinek kék sárga piros és mindenbol 2van de kozel egymáshoz kicsit hasonlo 3dhez képet nem tudok mutatni mert ez csaka játékban van asztalon semi gond vaki tud vami mi lehet a baj ja és ezt irja ki a játék ami elég érdekes
This application is not rated by nvidida corp
Rating: unknownma volt update a gameben az előtt teljesen jó volt semmi gond nem volt bár az előtt az nvidia geforce experience-el nem tudtam optimizálni a gamet mert azt írta ha jól emlékszem hogy nem elég jo kártya vagy vami ilyesmi már nem emlékszem a kártya 2 éves
gép
Amd Fx 9370 8core proci
16gb ram ddr3ELŐRE IS KOSZI A SEGÍTSÉGET
-
zoku22
csendes tag
Hali!
Látom nem vagyok egyedül a problémával...
Pár hete vettem egy geforce 6200V+ 256mb-os karit. Swat4 közben lefagy a kép, elmegy a hang majd újraindul a gép. Tegnap viszont megjelent a kék halál is. nv4_disp.dll a gond.
Már voltam a gyártó oldalán, leszedtem az újabb drivert, de semmi haszna. Mit tanácsoltok? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Csak most olvastam újra a topicot, mert PH! elfelejtett egy ideje értesítéseket küldeni. Szóval nekem szervízben azt mondták, hogy azért csinált ilyenekt a kari, mert túlmelegszik a RAM rajta. Ezért garanciálisan kicseréltettem. Addig, míg a csere lezajlik, egy GF 2 MX400 karit kértem kölcsön, és 45.23-as driverrel nyomom. Azt mondták a szervízbe, hogy a kártya volt hibás. Még nem kaptam meg az új kártyát, de ezzel a GF2-essel is érdekes dolgokat csinál. Mindegy, hogy netezek, vagy full 3D játék, egyszercsak megáll a kép, és mintha 1 tizedmásodperces felvételt felvett volna a gép a hangokból, azt ismételgeti (bummog), a kép meg kifagy, semmire nem ragál a gép, csak reset segít. Néha a változatosság kedvéért dob kék halált is, hol driver hiba miatt, hol BAD POOL CALLER miatt. Szervízben azt mondák, hogy valszeg ez a kártya is rossz(?). Nekem már kezd elegem lenni, azt bírom, mikor mentés közben költözik el a gép, mert akkor mondjuk elveszik jó sok munka. Szóval várok, hátha az új kártyán lesz rendes memóriahűtés, mert valszeg a gépem (P4 2.8) annyira túlhajtja akártyát, hogy az kifekszik tőle. Lehet, hogy felrakok én is valami ősrégi drivert, talán 22.12-es körülit, hátha azt még a Ti4200 instrukcióira írták. -
Ger|
aktív tag
megfogod a driver összes dlljét meg súgóját, és egy óvatlan pillanatban bevágod a system32-be. Az infekkel együtt. Az infeket még ráadásul az inf könyvtárba is bemásolod, és volt driver-van driver.
-
Ghoost
tag
Na gyerekek én simán megtudtam csinálni a driver cserét és azóta semmi kékhalál zsír a gép!!
-
Ghoost
tag
Na most rakom fel a 40.72-es drivert és majd megnézem hogy jó-e vele a gép!
ja és nekem is GF4Ti4200-em vanZSÍR KARi már vagy 2 éve nyúzom
-
Ghoost
tag
Ja és azóta naponta töbszö is van!! és eléggé idegesítő
-
Ghoost
tag
HALi andriscs , képzeld én is találkoztam a ''BAD_POOL_CELL''-AR os problémával kb 1 hete! szerinted vid kari driver?? mert nekem a 52.16-os van fent!!
SZóval már ketten vagyunk -
andriscs
aktív tag
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Ilyen szerintem még nem volt, mióta Windows létezik. Letöltöttem az nVidia hivatalos driver-pucolóját, a Detonator RIP-et, ami azt írta, hogy nem maradt semmi maradvány, miután leszedtem a drivert. Ennek ellenére újra felrakta az 52.16-os driver-t. Valószínűleg EZ a Windows úgy keletkezett, hogy egy lelkes fejlesztő beleintegrálta az nVidia driverét. Kiváncsi vagyok, hogy akinek ATI kártyája van, az mit csinál ilyenkor! Mindegy, azt hiszem be kell érnek egy BADOOL_CALLER-es videóvezérlővel. Azt hiszem, sűrgősen nekiállok LINUX tanulmányokat folytani, valszeg nem lesz ennyi hiba (bár ennyi játék sem). De ennél a tehetelenségnék minden jobb
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Nem tudom sehogy sem leszedni az elrejtett drivert, pedig miután csináltam uninstall-t, lefutattam RegCleaner-t, de az sem talált semmit, és mégis vakhogy ott van az 52.16-os driver. Ráadásul volt egy BAD_POOL_CALLER kék halálom. Szóval a driverek még szarok. De egy driver miatt nem csinálok win reinstall-t, bármennyire is ezt szeretné ez a szar. Nem tudtok valami driver leszedőt? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Csak igy off-ban megkérdezem, hogy miért nem jönnek az értesítő e-mailek, hogy hozzászólás érkezett, amikor pedig benyomtam azt, hogy értesítést kérek, ha hozzászólnak a témához. Eddig működött, 3 napja viszont semmi nem jön a Prohardvertől. Az én hibám, vagy máshol sincs? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Akkor nem tudom, hog azt honnan szedte, ugyanis volt fenn 40.72 meg 45.23 meg 56.72 és most utoljára 61.76. Lehet, hogy addig osztott meg szorzott a Win amíg kihozta belőle az 52.16-ot (56.72+40.72-45.23 az majdnem pont 52.16) Csak most így attól félek, hogy mivel két driver is fenn van, hogy összeakadhatnak. Bár ki tudja. Nincs valami olyan progi, ami direkt ilyen lekaparás célra született (format c:-n kívül ha lehet
)?
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Nem lehet átvágni, két fajta drivert rak fel. Az egyik az Nvidia displya driver xp a másik nvidia display drivers 2000/xp. Ami nekem kellene, az a 2000/x, amit ő rak, za za xp. ha leszedem az xp-t, akkor új hardvert talál. Nem tudom úgy megszivatni, hogy bevegye a msáikat. Nem lehet leszedni a feltelepített drivereket? Vagy menni fog 2 illesztővel is? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Az XP ''némán'' telepíti. Ilyen telpítést még nem láttam: Feljön a szövegbuborék, hogy új hardver. Utána elkezd baromi mód tölteni, 12 mp múlva pedig újabb szövebuborék, hogy nvidia GForce4 ti 4200. LEszedek a gépről minden kicsomagolt drivert, talán akkor nem találja meg. -
andriscs
aktív tag
Hi!
Aztt hiszem, hogy a gépem önálló életre kelt. Leszedtem a régi drivert, majd amikor újraindult agép, akkor kiírja, hogy új hardver tatlált. De utána nem lehet semmit csinálni vele. HA kilövöm a szövegbuborékot, ha rákattintok, akkor sem hozza be az új hardver telepítése varázslót, hanem a ''varázstarisznyájából'' elövesz valmi drivert és felrakja, és ha utána mégegyszer felrakom a régebbi drivert, akkor két(!) fajta nVIDIA drivert találok a Programok telepítésénél. Hogy szedjem le? -
I_Am
veterán
-
andriscs
aktív tag
Hi!
A telepítési sorrend majdnem stimmel, először VGA driver, utána DiretcX. Ha nem ForceWare kellneki, akkor mi? Ugyanis a ForceWare minden nVIDIA alapú kártyához jó. Esetleg valami mást javasolsz? És nem húzom a kártyát, valamint van rajta ventilátor, meleg, de nem kibírhatalanul.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
andriscs
aktív tag
Hali!
Éppen három napja raktam újra a Windows-omat, hogy minden hibaforrást elkerüljek. Van egy Asus V9280-as geForce4 Ti 4200-es videókártyám. Ehhez felraktam az nVIDIA 61.76-os WHQL minősítésű driverét. Felraktam egy játékot, és amikor felbontást próbáltam váltani, akkor szép fekete lett a képernyő, majd kis gondolkodás után kék halált dobott, és kiírta, hogy az nv4_disp.dll a hibás fájlt. Amikor újraindítottam a gépet, akkor kiírta, hogy a videókártya illesztő program hibát okozott. Mielőtt újraraktam a Windows-t, már azelőtt is csinált ilyneket játékokban (pl. Codename: Panzersz hirtelen elmosódott, majd kék halál, de utána CS.Condition Zero-ban is mindig kicsit kifagyott a kép, és csak pár másodperc múlva ment újra, de az legalább nem fagyott ki. Most az új driverrel meg kifagyott egy autós játék). Csak azt nem értem, hogy akkor minek adnak WHQL minősítést? Én úgy tudtam, hogy egy driver akkor kap ilyet, ha a Microsoft Lab. áldását adja, hogy ez egy MEGBÍZHATÓ driver. Ha ez is hibát okoz, akkor mit rakjak fel? Csináljak én magam vagy mi? Mondjon nekem valaki olyan progit, ami úgy rendesen odapakol a videókártyának (ne ilyen kis 3dmark-ot, hanem ami folyamatosan gyilkolja). Egy driver mikor okozhat hibát? Én ezt nem vágom. Akinek van valami oks ötlete, az írjon!!!
Ide másolom, hogy az Event log milyen hibát írt ki:
Az illesztőprogram (nv4_disp) (display-eszköz: \Device\Video0) végtelen ciklusba állt be. Ez általában az eszköz hibáját jelzi, vagy azt, hogy az eszközillesztő nem megfelelően programozza a hardvert. Lépjen kapcsolatba a hardver eladójával frissített illesztőprogramért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest