Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
6120
tag
Megszokta!?
Azért fizessek mondjuk 2x annyit egy elektromos autóért, hogy megálhassak vásárolni?
Amikor innsbruckban laktunk, akkor többször csináltuk meg az ibk-bp távot (750km) megállás nélkül. Igen, családdal. Igen, nem ideális...
De itt van a számlámon 60kEUR eltéve autóra és nem tudom, hogy mit vegyek. Elektromosat? Nem tudom itthon tölteni. Járjak én is tesla kútfejre tölteni, közben meg az autóban tetriszezzek? Vagy annyiért inkább egy passat kombit, amivel lemegyek a térképről? Tényleg nem tudom a választ. Egy éve keresem...
PErsze én vagyok tanácstalan. Pl azt sem tudom, hogy vegyek egy 16prot vagy inkább egy 17prot...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest