- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
S24 ultrát és 15 pm-et használok. Kamerában jobb az iPhone, üzemidőben is (ezt én kb egálra tudom kihozni, ha energiatakarékos profilra váltok a samun a felbontást meg alapon hagyom, nem maxon), kijelzőben viszont jobb a samu, valamint egy picit gyorsabb még energiatakarékos módban is. Amiket olvasol a topikban, részben jogosak, részben nem. Tesztprogramokban én is látom pl a csíkozódást a kijelzőn, az iPhone-on meg nem, de ha nem ezt nézem, csak szimplán ránézek a kijelzőkre, akkor szebb a samsung. Kopni nekem nem kopik pedig fekete van. iPhone sem kopik nálam, pedig anno itt is voltak ilyen jelzések. Stabilitásban és gördülékenységben ha nincs is iPhone szinten, de majdnem, messze a legjobb androidos telefon ebben a tekintetben. Nekem a Face ID hiányzik nagyon, de ez már egyéni preferencia. Főleg úgy, hogy a biometrikus azonosítás (arcfelismerés, ujjlenyomat-olvasó) nem olyan jó, mint az általam szintén kb 1 hétig használt OnePlus 12-n.
-
ADAM1337
nagyúr
S23-al probáltam az általános fotozásra amúgy beltérben fixen jobbnak éreztem az iphone-t nincs akkora difi de sokszor az árnyékokat stb, jobban megoldotta, sok fénnyel már közel egál a szituáció.
Zoom kamera terén meg a samsungot mondanám, esti felvételeknél nekem az ihpone jött ki jobbra utca fények égbolt este.
De szerintem egyikkel se nyúlsz mellé, nekem az os annyira nem adta igazán, de kiakartam probálni, majd ha erőt veszek magamon eladom és váltok egy fold5-6 ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest