- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
supershape
csendes tag
217/97. 2023 októberi gyártás, december óta használom. 15PRO.
-
supershape
csendes tag
válasz
Bleifrei100 #1534 üzenetére
Köszi a választ.
-
supershape
csendes tag
Sziasztok!
Bemásolom ide trobi bejegyzését az iphone topicból és amit én írtam válaszul, hátha tud valaki segíteni, vagy van még "sorstársunk":
"Egy hetes 15 pro legfrissebb szoftverrel folyton eldobja a mobilnetet
Mutatja, hogy 4-5 G de adat nem jön. Amikor repülőbe és vissza kapcsolom akkor megjön minden e-mail stb. E SIM az elsődleges kártya plusz van benne egy másik fizikai SIM is. Ráadásul úgy van beállítva, hogy ha nincs adat az elsődleges kártyán, menjen a másodikról. Úgy tűnik, hogy ilyenkor mindkettőt eldobja.
Találkozott már valaki hasonlóval?"Válaszom ez volt:
"Nálam ugyanez a probléma, pár napja án is feltettem ezt a kérdést, garanciális javitást javasolt valaki. Én Vodafone-os e-sim-mel ésTelekomos fizikai sim kártyával használom. A Telekomos kártyával rendesen működik a Vodafone-os e-sim--mel jelentkezik a probléma. Azóta kétszer voltam a Vodánál, kivizsgálták a jelenséget, szerintük nálunk minden rendben van. Ezután - még belefértem a 30 napba - az EMAG-nál kicserélték a telefont. A helyzet az új készülékkel ugyanaz. Nagyon dühitő, hogy egy több mint fél millió Ft-os készülék nem működik rendesen. Teljesen tanácstalan vagyok. Lehet, hogy egy 15 PRO tipushiba?"
Találkozott valaki ilyennel esetleg 15 PRO MAX-on is? Vagy egyáltalán használ valaki e-sim-mel kétkártyás telefonként 15 PRO MAX-ot? Ha a PM biztosan jól működik, kicserélném arra, bár nem akartam akkora telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged