- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
válasz
feca81 #14560 üzenetére
Sziasztok,
lassan két hete használom a Thl W5 telefont, szinte teljes megelégedésemre. Két dolog miatt írtam, hogy "szinte":
Az egyik, hogy a led-je semmi mást nem hajlandó mutatni a töltésen kívül. A #14560-as hozzászólásban említett 'Led reminder' progit én is letöltöttem, és ez sokat segít, mert legalább az alsó soft-gombok háttérvilágításának villogtatásával jelzi, ha elmulasztott hívásom volt, vagy sms-t kaptam. De jobb lenne, ha a piros led villogna, a képernyő fölött. Ha erre tud valaki egy jó progit, megköszönném.
A másik a magyar nyelv, amit egyelőre nem sikerült rá varázsolni. Írtam az Etotalk-nak, hogy megvenném tőlük a mod-ROM-ot (abban magyar nyelv is van), tegyék rá egy SDHC kártyára és küldjék el, de elutasítottak. Ezért kérem szépen: ha valaki itt a fórumban az Etotalk-tól vett-vesz Thl W5-öt, és tud egy mentést csinálni a ROM-ról, tegye meg és töltse fel valamelyik felhő-webhelyre, ahonnan leszedhetném.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest