- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hungobungo #12440 üzenetére
Nekem behal a telepítés CWM alól. Először Installing update aztán rögtön Installation aborted. Semmi hibaüzenet csak nem teszi fel. Már vagy 20 féle variációt kipróbáltam. Ha átnevezgettem a BART által készített zip-et, ha kiszedem a build-prop-ot ha nem, ha csak apk fájlokból csinálom a fordítandó zip-et odex-ek nélkül, ha mindent odamásolok. Kipróbáltam egyetlen Calculator.apk+Calculator.odex+build.prop azzal is ezt csinálja. Pedig a BART hibátlanul végigmegy
-
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo, benne lennél abban, hogy összefoglald szépen megfogalmazva, helyesírásilag, esztétikailag összeszedve, összerendezve ezeket a hozzászólásokat és kiegészítéseket, egybeolvasztva azokkal, amiket még hozzáfűztél később, és így kitennénk az első hozzászólásba? Vagy írsz róla egy cikket a blogodban, és az arra hivatkozást tennénk ki az első hsz.be?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Hálás köszönet érte!
Online módosítás követésre nem lehetne megoldás, hogy dropboxba teszed és ha frissíted magadnál frissülne az online verzió is? És akkor mindig a frissítetthez férne hozzá akit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest