-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz
b0bcat #99425 üzenetére
Nincsen BT headsetem, nem is akarok venni, a VOIPozáshoz nem igazán jó, meg egyébként is jobb szeretem a kábeles minőséget
Egyelőre annyira jutottam velük, hogy küldenek egy sajátmárkás headsetet, de adapterre még nincs megoldás.4.4.4 van rajta, rendes magyar, 1-2 menüpont angol pl. gesture sensing
"csirkelábas" kínai appok nem voltak rajta egyáltalán, egy db webshopos app-ot tett rá a gearbest, ahogy olvastam azt szokták rátenni a náluk vett telókra, de egyből töröltem is.A működésére nincs panaszom, gyors, gördülékeny.
A fotók minőségével nem vagyok kibékülve, ill. a jack csati ami elkeserít, egyébként tetszene.
Egyébként mától elérhető az Ulefone Be Pro coolicool EU raktárból is (197 dodó az indulóár), valamint az Elephone P6000 (182) is!
(#99432) zolipapa66: ha jól értem a fordítót, itt is késes faragást írják megoldásnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest