- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Donki Hóte #134354 üzenetére
gippazoid által magasztalt j5-öshöz kell is a dedikált micro sd slot, hiszen csak 16 GB tárhelye van egy B20-at is tudó Xiaomi 32,vagy 64 GB-jával szemben. A felbontása is jobb az utóbbinak. Akku 4000mAh, ami azonos használat mellett biztos hogy többet bír mint a j5-ben lévő. Ram is több jutott a sáomiba, 3, vagy 4 GB. Nem beszélve arról hogy olcsóbb is és minden paramétere jobb mint a kolléga által jelzett telefonnak. A béhúsz nélküli telefonokat hagyjuk, ez nálam is feltétel. A GPS rendesen működik, motorozás közben ezzel rögzítem az útvonalat, szóval ez pipa. A videó, hát én forgatom is mégis tudok telefonálni is pedig több mint 800 órája nem volt ujraindítva, szóval ez sem áll meg.
A frissítések telepítése nem automatikus, szóval ez is mindegy, ill csak kifogás.
A miui nekem is új, szokni kell. De testreszabhatóbb mint a samu touchwizz felülete. -
golyós
addikt
válasz
Donki Hóte #134354 üzenetére
Te nagyon kifogtad maradjunk annyiban.
Ezt a kamera forgatás-mikrofon problémát meg nem is hallottam még.
Lányom is Samu fan, aztán csak odadörgölöm mindig amikor csodálkozik, hogy mot tud egy Miui, hogy te akartál ilyen szart :-) ( A5 2017)
Volt 2simes samum ( galaxy grand 2) jó volt, de csak miután rootoltam és felraktam az Xposed-et.
Gyári állapotban kevés volt.
De az tény, hogy aki csak áttlagfelhasználóként használja annak "üzembiztosabb" egy samu.
Én minden telefonom megunom 9-10 hónap alatt, addigra kihoztam amit lehetett belőle, szétmókoltam-hackeltem.Az első telefonom ami már 20hónapja megvan az a Note3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 256GB gyári független makulátlan
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest