- Yettel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Magisk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ans1980
tag
válasz
Pali79
üzenetére
Nemrég ebay-en 18000 forintért megnyertem liciten egy Cubot s550-et. Nagyjából ugyanaz mint az s500, csak nagyobb. Azt kell hogy mondjam, ennél minőségibb telefont ritkán láttam mosttanában. A neten látható képek nem adják vissza, hogy mennyire szép. Simán százezer forint feletti telefonnak tűnik ha valaki kézbe veszi. Egy hónapja használom kb. semmi problémám nem volt vele eddig. Persze hardveresen elmarad a drágább telóktól, de szerintem ár-érték arányban verhetetlen. Egy átlag felhasználónak, átlagon napi használatra simán elég. Ami hiányzik, az egyedül az értesítési led. Azt mondjuk nemértem miért kell kispórolni.... Kamera ebben a kategóriában szerintem nagyon jó. Ha valaki belebotlik jó áron, simán érdemes megvenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- Yettel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- BestBuy topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ingatlanos topic!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- JBL Charge 5
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest