Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
attiati
üzenetére
Én általában évente cserélem a telóimat, a régit mindig eladóm. A legutóbbit itt az aprón adtam el. Tájékoztattam a vevőt a telefon eredetéről (kínai vásárlás), a garanciális lehetőségről, állapotáról stb. Az üzlet megköttetett, előre utalás után csomagként küldtem, érkezés után pozitív értékelést kaptam. Mindenki elégedett. Csak azért írtam le, hogy legyen egy pozitív infó is, illetve ha használt mobilt vesz valaki mondjuk az aprón, akkor talán bátrabban vághat neki, ha az eladónak van ilyen témában pozitív értékelése.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest