Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
szinte bármit el lehet adni, csak jó üzleti érzék kell hozzá. :-D Viccet félretéve, nem a megfelelő helyen árultad, ezt a w450-es telót 35-ért simán el lehet/tudom adni, még januárban is. Eredetileg nem is magamnak rendeltem be, hanem eladásra, csak a vámosok miatt kicsúsztam az időből. Vannak ennek a telónak olyan erősségei amik elegendőek ahhoz hogy úgymond eladja magát. Itt azért mégse egy full alsókategóriás samsung-ról van szó, ami semmire sem jó igazán. Azt hallottam én is hogy a w450-es telefonnak a gps-ével problémák lehetnek, de ez engem kicsit se érdekel, nekem nincs szükségem gps-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest