- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisszoli0707
tag
Nem tudtok véletlenül olyan alkalmazást a készülékre,ami a zsebben történő véletlen feloldást megakadályozza?!Olybá tűnik,hogy a galaxy J510 (duos) -ból ez a ficsőr kimaradt,pedig az ennél régebbi kínai brandekben szinte kivétel nélkül beállítható volt.Kissé idegesítő,hogy a táskából mindig úgy veszem elő a telót,hogy világít a kijelző a véletlen megnyomódás miatt!
-
kisszoli0707
tag
Segítségeteket kérem!Sajnos még januárban elromlott egy Doogee 300-as telóm,amit visszaküldtem kínába és meg is egyeztem velük,hogy felárért kicserélik egy alig több,mint ezer forinttal többe kerülő dual simes mobilra.Már fel is adták elméletileg 15.-én,de persze nem szeretnék kétszer fizetni utána vámot.Írtam a kínainak,hogy küldjön valamiféle igazolást arról,hogy a most úton lévő mobilom garanciális cserekészülék,de már vagy akárhány féle módon leírtam nekik,mindig értetlenkednek,hogy az milyen igazolás és hogy hogy nézzen ki,meg ilyenek...
Volt már valamelyikőtöknek ilyen ügye?Mármint garanciális cseréje?A vámosok egyáltalán milyen igazolással fogadják el,hogy garanciás csere?Mág a visszaküldött készüléket is lefotóztam,mielőtt feladtam és persze megvan a feladási vényem is a magyar postától,de arra úgyis azt mondanák,hogy olyat akárki csinálhat.Valami javaslat?
-
kisszoli0707
tag
válasz
Evita85 #59848 üzenetére
Köszi a segítséget,már írtam is nekik!Ezek szerint a készülékre 6 hónap garancia érvényes.Azt nem tudom,mire mennek a fotókkal,minden esetre lefényképeztem nekik a töltőn lévő "halott" készüléket elöl-hátul.Enélkül sajna nem tudtam az üzenetet elküldeni nekik.De azért köszönöm!
-
kisszoli0707
tag
válasz
cappa72 #59844 üzenetére
Természetesen azt nem írom nekik,hogy 20 cm-t esett a telefon.Bár azért kicsit furcsállom,hogy ennyitől meghalt,hisz még lehet,hogy túloztam is a 20 cm eséssel,és nem is padlóra esett,hanem szőnyegre.Ilyen kis semmiségtől tönkremennek ezek a telók?!Az én lányom még vigyáz is a dolgaira,de ha csak ilyen bizbasz 10cm-es kábelt adnak hozzá,akkor nem is tudná hova tenni a készüléket,ha át akarná a dolgait másolni,csak a PC tetejére.Azért bepróbálkozok náluk.
-
kisszoli0707
tag
Tinydeal-től vásároltam egy Doogee 300-as telót a lányomnak még decemberben.2 hétig használta,amikor is a PC tetejéről,miközben fájlokat másolt át a telórol a számítógépre,leesett a szőnyegre./kb 20cm magas/A készülék még ezután is működött,de sajnos ezek után már nem volt hajlandó a töltést venni semmilyen módon,így aztán másnap reggelre szépen le is merült nullára.Természetesen kipróbáltuk a töltőjét másik telefonnal és a kábelt is ,de azok jók.Szerintetek mi lett vele?Persze felveszem a kapcsolatot a bolttal és remélem visszaküldhetem a készüléket,hiszen még garanciás...
Egyébként garanciáztattatok már a tinydeal-lel?!Van valami tapasztalatotok?Nem lehet,hogy csak az akksi nyúlt ki benne?! -
kisszoli0707
tag
válasz
fecg21 #56352 üzenetére
Jó,akkor mondjuk,hogy rootolnám a telefont!Hogyan kezdjek hozzá?!Mert hirtelen annyi információt zúdítanak rám,hogy csak na!
Azért a számítógéphez nem vagyok zöld,csak ilyet nem csináltam még,mivel az előző androidos telefonjaimnál nem kellett ilyet csinálnom.Gondolom fel kell telepítenem valamilyen programot a PC-mre,összekötnöm USB-vel a telefont és utána kell beállítani dolgokat. -
kisszoli0707
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék!Vettem egy Doogee DG300-as telefont,de szeretném a hangerejét növelni,mármint nem a menüben lévő állítási lehetőségre gondolok,hanem az MTK mobile uncletools audio állítási lehetőségére!No,eddig nem lenne baj,mert a google play-ről letöltöttem a telóra,de hiába megyek bele a program engineer-vagy mifene módjába,nekem nincs ott audió menüpont!
Talán másik verzió kellene?!Azt nem tudom,hogy rootolt-e a telefon,nem is értek hozzá és őszintén,nem is akarok belenyúlni a telóba,mert mondhatni minden rajta van a készüléken,ami kell,csak a hangerőt szeretném a normál beállításokon felül emelni!
Nos,ehhez kérném a segítségeteket!Köszönök minden építő jellegű hozzászólást!
-
kisszoli0707
tag
A ZTE 967S tulajdonosokat kérdezném,hogy ennek is ugyanúgy nyikorog a hátlapja,mint a ZTE V987-esnek?Továbbá érdekelne,hogy kellőképp hangos-e a csörgése,ami bár relatív,de számomra nagyon fontos lenne,mivel az eddigi "kínai" telefonjaim/Huawei,Alcatel/,csengő hangjai borzalmasan hallkak voltak!
Ja,a nyikorgásnál erre gondoltam:[link]
Ez borzalmas összeszerelésre vall,remélem a 967S nem ilyen!!Már majdnem megrendeltem,nagyon jó árban van,de kissé elbizonytalanodtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Crucial 240GB SSD eladó
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged