- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mottie
őstag
válasz
#79335424 #89003 üzenetére
Ezt írtam én is -> Korlátlan netek no more, a limitesek meg drágulnak.
Én is úgy érzem hogy folyamatosan próbálják elérni, hogy nehogy a fain külföldi diplomámmal hazajöjjek, hanem maradjak csak külföldön. Már ott tartok, hogy bármilyen munka lesz kint maradok (igaz, hogy a bármilyen is valsz 3x annyit fizetne mint az otthoni legjobb.
-
Upo
addikt
válasz
#79335424 #88833 üzenetére
JB-KK váltás u8táni visszaállás:
Gyanítom hogy filerendszer váltás lehetett, pl. ext3-ról ext4-re, ha visszaállsz JB-re akkor a wm pont az általad állítottakkal ellentétben simán visszaállítja a fájlokat az ext4 partícióra is, csak a rendszer nem indul mert a JB nem kezeli az újabb filerendszert. Ha teljes régi gyári romot állítasz vissza akkor a JB által kezelt filerendszert image szinten álltja vissza. Utána a helyes fájlrendszerre állítasz vissza cwm-el. De aki egy kicsit ért hozzá az írhat egy cwm scriptet ami átformázza a megfelelő partíciókat úgyhogy nem kell flashelni. Elég egy 4.4->4.3 cwm zip és utána reboot cwm után mehet a visszaállítás.
Pl. 4.0 - 4.1 - 4.2 átállás is simán szokott menni oda-vissza (feltételezem az egyforma filerendszert). Nem kellene túlmisztifikálni és összeszedegetett hamis félinformációkat próféciaként hirdetni...A másikra én sem tudok mit mondani, nem fért el a rom a gyári tárhelyen ezért kellett nagyobbat csinálni. Az lett volna a poén ha a kisebb helyre visszaállította volna a nagyobb helyet foglaló adatokat
A különböző pdafanos és hasonló leírások egységsugarú felhasználóknak készültek hogy lehetőleg minél inkább bolondbiztos legyen. Ám ha valakinek van egy kis esze és egy kis szaktudása akkor működésre lehet bírni dolgokat, valamint olyan dolgokat nem kezd el amiről tudható hogy nem fog működni.
Jóval kötözködsz te is, Cappa ismeri a dolgok hátterét, tudja mit beszél, valószínű azért nem futott bele ilyenekbe mert pl. ubifs kerneles romot nem állít vissza ext3 partícióra, (vagy ext3-ast ext4-re KK -> JB), 300M-s mentést se akar 256M-s partícióra visszaállítani, hanem gondolkodik.
Ésszel kell dolgozni! Aki meg nem ért hozzá az kövesse a foolproof leírásokat, úgy mindenki jól jár.
-
válasz
#79335424 #88833 üzenetére
Pont ezért emeltem ki, hogy MTK platform.
Ebből a szempontból egészen előnyös, hogy szinte ugyanazon technikák működnek szinte bárnelyik, nem extrákkal ellátott MTK alapú telefonon.Gyárinál nagyobb programtárhelyet biztosító parameter fájlal flashelt rom CWM mentését nem lehet gyári partíciókiosztásra visszaállítani.
Ez teljesen logikus.
Hiszen a nagyobb méret nem fér el a kisebb partíción. -
válasz
#79335424 #88827 üzenetére
Sajnos, ez nem így van, de nincs kedvem bizonygatni.
Pedig kellene, hiszen ezért szakmai topik.
Az, hogy ráhagyjuk a másikra, abból az olvasóközönség nem fog semmit leszűrni.Sok sikert, pl. ahhoz, amikor a mentett adat nem fér el az új partíción!
Ez csak akkor fordul elő, ha kisebb partícióra akarja valaki visszaállítani a nagyobb méretű mentést.
Ha megnövelt partícióra teszi fel valaki a mentését, akkor nem okoz (logikusan) gondot.@(#88828) wwenigma
A 6-os visszaállítja az 5-öst. Fordítva nem próbáltam. -
válasz
#79335424 #88820 üzenetére
CWM mentés visszaállítását viszont azzal a verzióval kell csinálni, mint amivel a mentés készült
MTK platformon nem kötelező ugyanazon verzió használata.
Az 5.0.4.4-es verzióval készült mentést a 6.0.x.x verzióval vissza lehet állítani.a telón is az a rom legyen, de legalább azonos Android verzió!
Ez szintén nem fontos, hiszen ha komplett visszaállítást csinál valaki, akkor törölni fogja a régi rendszert.A CWM csak a partíciókon levő adatokat tudja menteni, magukat a partíciókat nem. Ha ezek egy verzióváltás, vagy tárhely átpartícionálás miatt, közben megváltoztak, akkor nem lesz sikeres a visszaállítás.
Pont az miatt lehet sikeres a visszaállítás átparticionálás után is, mivel a nem a partíciókat, hanem a rajta lévő adatokat menti és állítja vissza.
Gondolj bele: a CWM-ben lévő csatolási pontokra (hivatkozva) írja vissza az adatokat, nem adott blokkeszköz-szakasz címtől-címig.
Pont ezért van az, hogy átparticionálás után CWM-ből vissza tudod rakni a friss mentésed adatait egy nagyobb partícióra, és minden megmarad. -
törölt tag
válasz
#79335424 #88820 üzenetére
Teljesen elbeszélünk egymás mellett.
Én azt mondtam, hogy ha a készüléken CWM van akkor nem fog működni a Beállítások/Gyári adatok visszaállítása/ vagy ha igen akkor nem túl szerencsés módon (lásd mint a jiayu G3S-nél kb 10 percig forog körbe körbe, ha nem merül le közben)
Erre most te ismét elmondod, hogy nem biztos, hogy jó lesz.
Azt hiszem ebből indultunk ki -
szili.tamas1
senior tag
válasz
#79335424 #88395 üzenetére
Nem nagyon ertem ezt igy kora reggel.
Csinaltam egy mappamegosztast a windozon.
Siman tudom streamelni a zenet/filmet, barmit, szerkeszteni doksikat a telefonrol, anelkul hogy attennem a telefonra majd onnan vissza (felteve ha adtam irasi jogot is). Filekezelovel tudom tallozni a tartalmat, majd megnyitni a megfelelo appal, mintha lokalis fajl lenne. Tehat kb ugyanaz mint amit te leirtal. Vagy atsiklottam valamin es tenyleg nemertem -
Laza...
addikt
válasz
#79335424 #88395 üzenetére
Miért nem a lényegét írod le, ha már írod....
Platformfüggetlen, biztonságos, fájlátvitel szempontjából hótmind1 hogy http/ftp/vagy akármi más, nagy hibatűrés, stb.
(#88397) svgyula
Kár volt M$ linket keresned, mert a lényege hogy platformfüggetlen. Az M$ megoldása a kutyát nem érdekli
-
törölt tag
válasz
#79335424 #88387 üzenetére
Még szerencse, hogy te oly magas szinten kommunikálsz.
Az én véleményem az ( és a másik 999 emberé is), ha nem volt szükségem arra az ételre az életemhez az elmúlt 20-30 évben már nem is lesz.
Remélhetőleg.
És vannak ételek amiket nagyanyáink még főztek és szerettek is, de mi már nem szeretnénk megenni.
Hát ennyit a kajás hasonlatokról. -
Laza...
addikt
válasz
#79335424 #88387 üzenetére
Akkor hol is a probléma? Elég ha hardveresen tudja azt ami Neked kell..
Ha megvan a hardveresen tuti teló, írsz magadnak hozzá kernelt, amilyet akarsz. Vagy ez probléma? Esetleg beszállhatsz valamelyik fejlesztői közösségbe, és kalapozol hogy a (Veled együtt
) nagy igényeket kielégítő dolgok is bekerülhessenek xy telefonba.
-
törölt tag
válasz
#79335424 #88383 üzenetére
Pedig sajnos igen, azt feltételeztem.
Mert 1000 emberből 999 -nek fogalma sincs arról, amit te indokként felhoztál.
De örülök, hogy így bevált neked az S2.
Mi 999-en majd veszünk valami újabbat, CIFS csatolás és soros port adapter csatlakoztatási lehetőség nélkül.
Nem lesz könnyű az életünk ezek nélkül, de majd megoldjuk valahogy
A legjobb telefon a Nokia 6110, mert az új vacakokban nincs infra. -
aytukabozs
addikt
válasz
#79335424 #88376 üzenetére
Csakhogy innen indulva, és a te hozzászólásodat is beleszámitva a kérdezőnek tűnhet úgy hogy valami baj van az ajánlott készülékkel, noha nincs, leszámítva azt hogy a te rétegigényidet nem elégíti ki.
Amit számonkérsz a telefonon nem volt a kritériumok között, igy nem fair a falhozvágós fabulád sem.
-
aytukabozs
addikt
válasz
#79335424 #88197 üzenetére
Tehát ha alkalmazásként telepíti, akkor valami nem fog működni?
Én csak odáig mentem el tegnap hogy feltettem, de nagyon nem próbálgattam.Ellenben ez felvet egy ujabb láma kérdést, a lauchereket amúgyis playből lehet telepíteni, miben más akkor a helyzet egy ilyen kiműtött launcher esetében...?
-
válasz
#79335424 #88034 üzenetére
Nem tudom, hogy volt-e már, de Kínafonok, replikák, klónok összefoglalója.
WOT-H-A-C rakta össze.Minimum 2-féle mentést csinálj.... azt is mentsd le legalább két felhőbe, hogy véletlen hiba esetén legyen mihez nyúlni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#79335424 #88069 üzenetére
Mielőtt nagyon boldog leszel várjàl egy kicsikét......
Rettentő jòl megy nektek a klòn azonosìtás
1. a típus szám az csak a google nak mondd valamit nekünk nem!!!! Biztos; hogy van belőle 70 féle különböző hw-el és más sw-készült széria!!!
2. Egy klònt név és képek alapján nem lehet beazonosìtai az egy részt az 1. pont miatt másrészt mert ugyanùgy néznek ki, lévén replika.A régebbi gyengébb "minőségű" daraboknál vol olyan hogy nem eggyezett a méret az eredetiével.
3. Ha már van egy ilyen az ember kezében a legfontosabb a tejes rendszer mentese droidtoolsal es flashtoolsal
4. amit már mondott a kolega ha rádugod droidtoolsra az megmondja mi van benne, vagyis megmondja milyen soc-van benne kifogja írni minek hazudja magát meg a valòdit is.... most kb mtk6589nek tippelném
Viszont nekünk ez kevés kell a ram is amit pl. terminal emulatorral es busybox al meg lehet tudni.
5. Talán a leghasznosabb tanács amit adhat vele kapcsolatban valaki, ha működik ne piszkáld!! Ha letéglázod csak a gyári rom fog segíteni rajtad semmi más!!! -
törölt tag
válasz
#79335424 #88068 üzenetére
Bocs, kicsúsztam! Szóval felesleges a screenshot, RVR400 által, #88054 -en linkelt Alis képeken egyértelműen ez az izé van. A doboza is ugyanez. Elég közeli cimborám a srác (nem is értem, hogy miért nem kérdezett meg előtte. Gondolom, vmi hirtelen ötlet vezérelte, vagy beszámította vmibe), úgyhogy biztosan lesz még bőven a kezemben az ufo. Eddig egy akciókamera képét streameltük realtime és ment szépen. Az Alis oldalon találtam egy érdekes ficsőrt, amivel telóknál eddig még nem találkoztam:
"Internet with USB LAN!! Surfing even without WIFI!!"
Na, erre kíváncsi leszek, mindenképpen tesztelem. Meg akkor már végre kiderítem az MTK CIFS képességét is. Az Alis oldal szerint a root is egyszerű. Lehet, hogy alapból pre -rootolt? Majd telepítek egy terminált és meglássuk. -
törölt tag
válasz
#79335424 #88047 üzenetére
Csak most nézem a megadott Android "verziót", ez alapján az általam említett "márkás" Star, Kingelon, Orientphone... N9800 típus "nevét" felhasználó teljesen noname változat lehet ez, vagyis ez esetben annyi a "márkaneve", hogy N9800. Ezt "not specified" brandként szokták sorolni a webshopokban, és teljesen esetleges, hogy mi van bennük, és hogy azt legalább megmondják-e őszintén, hogy mi van bennük. Ez afféle hamisítvány lehet, amely a klónokat hamisítja - de ettől még lehet benne korrekt hardver, amely nyilván az elavultabb verziókból áll.
-
tolvaj!
őstag
válasz
#79335424 #80693 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, kérdés az, hogy ugyanazzal a trafóval meg lehet e oldani a betápot az LTE adótornyoknál? tudtommal, jelenleg cserélték a a transzformátorokat is azokon a tornyokon, ahol telepítették a 4G-t. Már megint ott leszünk megszúrva, hogy: bár kevesebb energia kell ugyanakkora, illetve ugyanakkora energia nagyobb terület beszórásához, de a régi apparát nem megfelelő, mert XYZ és ennek az árát mi fizetjük meg. Bele építve ilyen olyan csomagdíjakba, amikkel sajnos hiába spórolsz a voipon, máshol elmegy az idióta kondícióik miatt. a port tiltáson meg ne csodálkozz, a mobil szolgálatóknak nem éri meg fenttatani a saját konkurenciájukat, de szerintem ezzel te is tisztában vagy.
-
tolvaj!
őstag
-
gipsztigris
addikt
válasz
#79335424 #80166 üzenetére
Az a baj, hogy az élet szinte minden szegmensében százával adunk meg olyan személyes adatokat amik sorsáról a legkevésbé sem vagyunk meggyőződve.
Ezen az alapon semmilyen google alkalmazást ne használjon senki sem, hiszen a google minden pillanatban tudja(ha akarja), hogy merre jártunk, mik a szokásaink, ismeri(ismerheti) a levelezéseink tartalmát, stb. De tovább megyek, ha mindezektől a dolgoktól tartunk, akkor teljesen felesleges androidos okostelefont használnunk, hiszen ha valaki ránk áll, még azt is megtudja percek alatt, hogy mire gondoltunk. -
Odzse
tag
válasz
#79335424 #78465 üzenetére
Sziasztok,
Dualsim telefonon Viberes tapasztalat:
Csak az egyik számot engedi regisztrálni a Viber a telepítéskor.Viszont ha benne van mind a két sim kártya,akkor összefésüli a két sim kapcsolatait és mindkét sim kapcsolatainak tudok írni,illetve tudok üzenetet fogadni.Ha az egyik simet kikapcsolom,akkor azokat a kapcsolatokat kiveszi a kontakt listából,ha visszakapcsolom,akkor visszateszi őket.
Annyi a szépséghibája csak,hogy a regisztrált számról mennek ki az üzenetek mindkét sim irányába.De a nem regisztrált kártya kapcsolatait is látom,hogy elérhetőek-e,stb...
-
janaman01
addikt
válasz
#79335424 #79350 üzenetére
ebben igazad van , viszont lehet eljön az az idő amikor olyan telót raksz össze amilyet akarsz.
-
Dominó85
addikt
válasz
#79335424 #79338 üzenetére
A Mali 450 alapból nem valami nagy durranás. A Mali 700-as szériáját is belepakolhatta volna az MTK, de nem... Döntsenek már végre hogy Mali vagy Imaginetion Power Rogue. Utóbbinak érdemes utánanézni. Na az alázza majd a Mali 450-et rendesen, de még a Mali 760GT-nél is erősebb kicsivel. MTK + PowerVR (maradjon is így).
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
#79335424 #79204 üzenetére
tudod én a vita szót pozitív értelemben használom. itt sokan keverik a véresszájú veszekedéssel..... a vitafórum pl az én olvasatomban azt jelenti, hogy kulturált szakmai eszmecsere és nem személyeskedésbe menő szájtépés, mint itt szokás! - mellesleg ezt kívántam hozzáfűzni, mert amire wwenigma válaszolt, abból valóban nem lehetett érteni, hogy a proci felpörgését milyen arányban írom.
-
Laza...
addikt
válasz
#79335424 #78250 üzenetére
Megmondom Neked, mennyi az üzemidő.
Jó általánosítással nagyjából 3-5 óra kijelzőidőt tud minden készülék (olyan 90%). Szerintem igazából ez számít. Mondom, szerintem. Az hogy valaki non-stopban nyomja a 3D játékokat, az nem életszerű. Nem utolsó sorban, ez elsődleges funkcióját tekintve telefon, nem gameboy, vagy Nintendó, vagy PS, vagy franc tudja mi
Itt a legnagyobb a baj (a fejekben) hogy mindenki tükörreflexes fényképező minőséget vár(nak sokan), hardcore GPS 1cm-es pontosságú navigációt, napokra elég szuflát 24h kijelzőidővel. Estébé...
Ja, meg a kedvencem: a 100millió antütü pont
-
tvamos
nagyúr
válasz
#79335424 #77330 üzenetére
Akkor jobb valasztas lehet egy Snapdragon procis telo, ha kell a Facebook uzenetkuldo szolgaltatasa?
Persze... nehez olyannak telefont venni, aki a furdokadba is magaval viszi azt. Az A660 meg mar kezd eleg "vacak" lenni.
Nekem otthon van egy kis szoszi... Bar lassan elhordja a cipoimet... -
Krinyo
senior tag
válasz
#79335424 #77354 üzenetére
Sajnos a hozzaszolasok szamat novelo offtopic attol meg az marad, hogy bepipaljatok a kapcsolot. Utana meg alig lehet megtalalni a tartalmat a sok szemet kozott. Dobd be a temat mashol, mert a temahoz semmi koze. Ezzel van tele a forum, ha meg valaki felvet egy relevans temat, az meg le van oltva szemelyeskedessel, merthogy kotekszik. Nezzetek mar magatokba egy kicsit...
-
svgyula
addikt
válasz
#79335424 #77293 üzenetére
A próféta szóljon belőled!!
Az a rengeteg magamutogató
A bicska nyílik a zsbemben amikor hallom, hogy mert ezt meg azt milyen jól csinálta a facebook-on
Na meg a musik FM nevű rádió szerintem részesedést kap ettől a baromságtól mert reggelente mást sem lehetett hallani csak így a faszablúz meg úgy a faszblúzon mindem megvan! Aztán katt és csend volt! Remélem a következő frissíes is így tesz ahogy írtad -
pluhm
aktív tag
válasz
#79335424 #77255 üzenetére
Igen, de 3,5 mm-es jack dug aljról megy kifele szerintem akkora energia, ami meg tud világítani egy ledet, hiszen fejhallgatókat is meg tud "szólaltatni". Innentől kezdve pedig csak szoftver kérdése, hogy hogyan kezelje a led világítását. Akár különböző színben, a jelzés fajtájától függően...stb. Érdekes, hogy ez a kínaiaknak még nem jutott eszébe, vagy igen, de nem kivitelezhető...
-
HPAA
őstag
válasz
#79335424 #77093 üzenetére
mivel viszonylag friss modellről ,belsőről van szó , plusz viszonylag magas árról , minőségi/nek-tűnő/ fém házról ,igényes anyaghasználatról van/lehet szó ,ezért én személy szerint akármit el tudok képzelni,még azt is hogy jó /lehet/
mondjuk elsőnek én sem rendelem be magamnak , csak ha már lesz tapasztalat valahonnan
szerk
a paraméterei szerintem egyértelműek
Manufacturer SpecificationsGeneral
OS Version: 4.3
CPU: MTK6592 Octa-Core
Processor Speed (max): 1.7GHz
RAM: 2GB
ROMinternal + external) 16GB, up to 64GB
Display Size: 5.5 Inch IPS Gorilla GlassIII
Display Resolution: 1920x1080
Touch Screen: Support Capacitive
Multi-touch: Support 5 Point
Band: 3G WCDMA 850/1900/2100MHz, 2G GSM 850/900/1800/1900MHz
Wi-Fi: 802.11 b/g/n
GPS
OTG
NFC
Sensing Gesture
Bluetooth
Adobe Flash
FM Radio
Portable Wi-Fi Hotspot (3G Tethering)
Google Play
Sensors: Proximity, Magnetic Field, Accelerometer, Gravity, Gyroscope, Light
Mic and Speaker
Battery Size: 2500mAh
Usage Time: 150 Minutes
Battery Standby: 180 Hours
8 Megapixel Front-Facing Camera + 14 Megapixel Rear Camera
Video Resolution: 640x480 Front / 1280x720 BackPorts
3.5mm Audio Out Port
2 (WCDM/GSM) SIM card slot – 1x Normal SIM, 1x Micro SIM
Micro SD Card Slot: up to 64GB -
svgyula
addikt
válasz
#79335424 #77019 üzenetére
Szia! Az x6-os simán kezeli a gigabyte egér billentyü vezetéknélküli kombot. A wifi megosztás is tökéletes most is arról megy a wifi a tabletről meg netezek(mert ez legalább 10") De mivel nem 3G-s így kell a wifi.
Persze a telót ilyenkor felrakom a töltőre mert feleslegesen nem merítem. A külső sd simán kezeli. Eddig csak egy külső dvd írót próbáltam aminek volt saját tápja azt látta a tc. Persze nem akartam írniMivel nincs a közelben net vettem egy vodás feltöltő kártyás net-et. Sajna elég lassú mert itt a faluban nem érem el a 3G hálózatot! De mivel holnap ünnep lesz bemegyek Stuttgartba ott biztosan van és legalább egy speedtest-et nyomok rajta. Az off a navigáció itt is tökéletesen működik a troli vezetékek alatt is és a nagy házak közöttt is
Pedig mivel nincs tarója csak a km-óra elé raktam be. Több párhuzamos működtetés után a telefont találtam pontosabbnak és gyorsabbnak. A ROM nincs b@szogatva gyári minden rajta. Ennyit most dióhéjban.
Ja közben mejött otthonra a klikk vagyis a "pótgomb" de csak ha hazamegyek akkor tudom kipróbálni. Az apk fent van és működik látszólag mert minden fülhallgató bedugáskor megkérdezi earphone vagy klikk? Ha meglessz a próba leírom. -
LámaZ
addikt
válasz
#79335424 #77024 üzenetére
Szerintem te kamuztál, amikor azt írtad, hogy kamionos vagy. Inkább profi titkosügynök lehetsz.
Levezetésképpen íme egy link a spórolós briteknek, skótoknak (nincs áfa): Archos – ha ez a márkanév mond valakinek valamit. Amúgy, két számon van a lényeg: 304 dollár és 219 dollár.
-
aytukabozs
addikt
válasz
#79335424 #77024 üzenetére
Köszi,
most megyek meglékeltetem a koponyám mert ez a sok infó ki fog folyni valahol...neeem, most komolyan köszi,
mert eddíg nem tudtam hogy nekem is ezekre van szükségem,
de kb a Moto Atrix bejelentése óta vágyom egy 'telószámítógép' összehozására!(#77026) Bferibörs
Sokszor nem mindegy hogy egy kérdést mikor teszel fel, van hogy én sem kapok választ, vagy kapok de abban meg nincs köszönet.
Ilyenkor kis kivárással felteszem újra a kérdést ha okosabbnak tűnő nickeket látok. -
aytukabozs
addikt
válasz
#79335424 #77019 üzenetére
Bár a felét nem értem annak amit írtál (lehet hogy kéne egy dualsim mélyvíz topic is?
) de egy kérdés felvetődött bennem;
az MHL támogatás szükségességét nem kérdőjelezi meg a wifi display?
nem piszkálódás, érdekel.
gyorsabb, szebb, bármilyenebb kábelen a tükrözés mint kábel nélkül? -
forzamo
tag
válasz
#79335424 #76786 üzenetére
A jobb wifi-s routerekben van loggolás. Azokon lehet követni milyen ip-címre akar csatlakozni a telefon.
De a legnagyobb adathalász a Google. :-)
Még kínai telefon se kell hozzá a Playes programok 95%-a teljes net hozzáférést kér és ráadásnak még a helymeghatározási adatok hozzáférését is. -
gipsztigris
addikt
válasz
#79335424 #76436 üzenetére
Igényesebbeknek is van választék akár GPS/Glonass vevőkből is.
(#76437) Laza...
Ez pontosan így van! De csupán azért mert az emberek finggal akarnak tojást festeni.
Egy 100-150 dolláros eszközzel szemben támasztanak olyan irreális elvárásokat, minthogy a fényképezőgép legyen min. egy belépő DSLR szint, a GPS vevő legyen min. egy Garmin otdoor eszköz pontosságú, és még sorolhatnám a fullHD felbontást és egyebeket. Pedig a készülék nevében is benne van, hogy mi az elsődleges funkciója.
Okostelefon ! És ez az alap. Telefon ami képes egy csomó dologra, azért okos. De gondolom láttál már svájci bicskát, vagy multifunkciós szerszámot pl. Leatherman. És ugye meg sem próbálnál egy svájci bicska csavarhúzójával pénzkereső munkát végezni? Viszont qrva jól jön egy csavarhúzó, ha az út szélén egy meglazult bilincset meg kell húzni az autón. Kb. ez a különbség a jó fényképező, vagy jó GPS és a svájci bicska okostelefon között......szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest