- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
A lényeg a lényeg: az egyik topikban megkeresett egy kolegina hogy milyen telefont ajállanék neki...
"Prioritások: könnyű kezelhetőség, masszív ergonómia, zenei élmény über alles. Ezen kívül legyen megbízható, ne kelljen buherálni szoftveresen, mert egyikünk sem ért hozzá, és ha egy mód van rá bírjon ki legalább 4-5 évet (jó, tudom, kristálygömbje senkinek nincs, de egy realista tippelés is megteszi).
"
Itt kértem kicsit pontosítsunk a dolgon!
"Pénz: szeretnék 100e alatt maradni, közelebbről 50-80e közé számítom, +-10e.
Használat: amit leírtam. Bár ez lesz az első okostelefonja, nem műszaki analfabéta, hamar rá fog érezni, de biztosan csak szükséges és hasznos progikat fog használni, játékra biztos nem (arra ott a pc haha), zenehallgatás elsődlegesen, néha film (mondjuk vonaton) e-mail, facebook gondolom ha lesz mobilinternet, azon kívül alapfunkciók. Mondom, ezért gondolkodtam eleve "kisebb" készülékben. Ram sem kell hatalmas, azért biztos jobb, ha inkább "fölélövök" kicsit, de nem kell erőmű.
Kijelző: közepes-nagy inkább. Nem kis emberés egyébként is feltett szándéka, hogy olvasni is fog rajta (ezzel én nem értek egyet, mert arra más való, de most nem rólam van szó)."
Új hozzászólás Aktív témák
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest