- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
A lényeg a lényeg: az egyik topikban megkeresett egy kolegina hogy milyen telefont ajállanék neki...
"Prioritások: könnyű kezelhetőség, masszív ergonómia, zenei élmény über alles. Ezen kívül legyen megbízható, ne kelljen buherálni szoftveresen, mert egyikünk sem ért hozzá, és ha egy mód van rá bírjon ki legalább 4-5 évet (jó, tudom, kristálygömbje senkinek nincs, de egy realista tippelés is megteszi).
"
Itt kértem kicsit pontosítsunk a dolgon!
"Pénz: szeretnék 100e alatt maradni, közelebbről 50-80e közé számítom, +-10e.
Használat: amit leírtam. Bár ez lesz az első okostelefonja, nem műszaki analfabéta, hamar rá fog érezni, de biztosan csak szükséges és hasznos progikat fog használni, játékra biztos nem (arra ott a pc haha), zenehallgatás elsődlegesen, néha film (mondjuk vonaton) e-mail, facebook gondolom ha lesz mobilinternet, azon kívül alapfunkciók. Mondom, ezért gondolkodtam eleve "kisebb" készülékben. Ram sem kell hatalmas, azért biztos jobb, ha inkább "fölélövök" kicsit, de nem kell erőmű.
Kijelző: közepes-nagy inkább. Nem kis emberés egyébként is feltett szándéka, hogy olvasni is fog rajta (ezzel én nem értek egyet, mert arra más való, de most nem rólam van szó)."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest