Új hozzászólás Aktív témák

• WOT-H-A-C

veterán

A lényeg a lényeg: az egyik topikban megkeresett egy kolegina hogy milyen telefont ajállanék neki...

"Prioritások: könnyű kezelhetőség, masszív ergonómia, zenei élmény über alles. Ezen kívül legyen megbízható, ne kelljen buherálni szoftveresen, mert egyikünk sem ért hozzá, és ha egy mód van rá bírjon ki legalább 4-5 évet (jó, tudom, kristálygömbje senkinek nincs, de egy realista tippelés is megteszi). :)"

Itt kértem kicsit pontosítsunk a dolgon! :DD :DD

"Pénz: szeretnék 100e alatt maradni, közelebbről 50-80e közé számítom, +-10e.
    Használat: amit leírtam. Bár ez lesz az első okostelefonja, nem műszaki analfabéta, hamar rá fog érezni, de biztosan csak szükséges és hasznos progikat fog használni, játékra biztos nem (arra ott a pc haha), zenehallgatás elsődlegesen, néha film (mondjuk vonaton) e-mail, facebook gondolom ha lesz mobilinternet, azon kívül alapfunkciók. Mondom, ezért gondolkodtam eleve "kisebb" készülékben. Ram sem kell hatalmas, azért biztos jobb, ha inkább "fölélövök" kicsit, de nem kell erőmű.
    Kijelző: közepes-nagy inkább. Nem kis ember :D és egyébként is feltett szándéka, hogy olvasni is fog rajta (ezzel én nem értek egyet, mert arra más való, de most nem rólam van szó)."

Új hozzászólás Aktív témák