- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
A lényeg a lényeg: az egyik topikban megkeresett egy kolegina hogy milyen telefont ajállanék neki...
"Prioritások: könnyű kezelhetőség, masszív ergonómia, zenei élmény über alles. Ezen kívül legyen megbízható, ne kelljen buherálni szoftveresen, mert egyikünk sem ért hozzá, és ha egy mód van rá bírjon ki legalább 4-5 évet (jó, tudom, kristálygömbje senkinek nincs, de egy realista tippelés is megteszi).
"
Itt kértem kicsit pontosítsunk a dolgon!
"Pénz: szeretnék 100e alatt maradni, közelebbről 50-80e közé számítom, +-10e.
Használat: amit leírtam. Bár ez lesz az első okostelefonja, nem műszaki analfabéta, hamar rá fog érezni, de biztosan csak szükséges és hasznos progikat fog használni, játékra biztos nem (arra ott a pc haha), zenehallgatás elsődlegesen, néha film (mondjuk vonaton) e-mail, facebook gondolom ha lesz mobilinternet, azon kívül alapfunkciók. Mondom, ezért gondolkodtam eleve "kisebb" készülékben. Ram sem kell hatalmas, azért biztos jobb, ha inkább "fölélövök" kicsit, de nem kell erőmű.
Kijelző: közepes-nagy inkább. Nem kis emberés egyébként is feltett szándéka, hogy olvasni is fog rajta (ezzel én nem értek egyet, mert arra más való, de most nem rólam van szó)."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Dacia topic
- Revolut
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest