- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
gipsztigris #46050 üzenetére
Nem azért, de ebben a játékban/tesztben jobbak a powervr gyorsítók mint az adreno/mali. Habár az adreno 225 erősebb, mint az mt6589-ben levő sgx544, ebben a tesztben mégis megveri azt
-
Maximum1
őstag
válasz
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
High performance:
Average FPS: 28 FPS
Viszont a Dead Trigger érezhetően simább a JiaYu-n.
-
válasz
gipsztigris #46007 üzenetére
És ha nem jelentkezik érte a címzett? Nem küldik vissza "nem kereste" jelzéssel?
-
Gyuc
aktív tag
válasz
gipsztigris #46007 üzenetére
egyetértek,ezek a holmik megmaradnak a NAV raktárban és vagy megsemmisítik vagy eladják olcsón...
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #45620 üzenetére
De legalább vannak rajta kapacitív gombok.
Bocs, de nem hagyhattam ki.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
gipsztigris #45675 üzenetére
Köszi az útbaigazítást, majd jövök még repetázni!
-
valenc
tag
válasz
gipsztigris #45620 üzenetére
Tudom hogy gyengébb csak az is valamiért ki lett zárva...
Amúgy ez a lenovo a760 nagyon jó ajánlat. Én nemrég majdnem ennyiért vettem az a390-em -
Crytek
nagyúr
válasz
gipsztigris #45569 üzenetére
Estére áramba én ugyan nem dugok semmit.Ha nem lenne a kaja romlando a hütőt is kihuznám.
Amiket leírtatok telokat G4 stb mindbe van valami ami miatt nem kell.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
gipsztigris #45500 üzenetére
Köszi a plusz infókat! Most néztem meg és már megvan két plusz bejegyzés!
Csak azt furcsállom, hogy az utolsóban az angol mondat mintha ellentéte lenne a magyarnak -Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure.
-
válasz
gipsztigris #45467 üzenetére
Szabad tudni miért?
-
válasz
gipsztigris #45403 üzenetére
Jó, de nem tetszik a haieren alul a vastag sáv.
Fáj beismerni, hogy ilyen olcsón tud annyit mint egy $185 ös W200
-
válasz
gipsztigris #45393 üzenetére
Hátazért a 9900 nem 15000
De a játék gondolom 15000 el sem megy jobban, a menünek meg elég a 990 is.Najó, de csak könnebb eladni ugyanazt a tudást úgy hogy "4 magos" mint hogy "2 magos"
-
426os
őstag
válasz
gipsztigris #45313 üzenetére
Én p770-et rendeltem.
-A Gray változat a rücsis hátlappal szerintem igencsak szép, szebb, mint az a820 (ez ugye szubjektív)
-3500mAh akksi, ez nálam sokáig fogja bírni
-1-1 mm-rel keskenyebb/rövidebb (igaz cserébe 2mm-rel vastagabb) - mondjuk ez már nem igazán számít, de papíron jól mutat
-a p770 biztosan tud otg-t (az a820-ról nem tudom, sehol nem láttam róla említést)
-nekem elég a 2 mag is
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe a tegnapi eszmefuttatásomból mikor rendeltem. -
djnice
veterán
válasz
gipsztigris #45307 üzenetére
Bár a flip case nem biztos hogy jó hozzá, de a tok ami rá kell pattintani az rámegy, azt próbáltam.
-
djnice
veterán
válasz
gipsztigris #45307 üzenetére
Igen ez az, akksi is jó hozzá.
-
válasz
gipsztigris #45197 üzenetére
Kék és fekete... Külön külön
Jajj -
válasz
gipsztigris #45164 üzenetére
Igazából tökmindegy, mert out of stock
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #45078 üzenetére
Akkor nem linkelek. Utána tudsz olvasni magad is.
Maradjunk annyiban, hogy normál földi halandók számára nincs releváns különbség a kettő között, míg fotós szakértők vélhetőleg hosszasan tudnák magyarázni, hogy miért is ég és föld a kettő.
-
válasz
gipsztigris #45066 üzenetére
THL nem klón.
A THL az saját márka, csak "ők is ugyanazt a kavicsformát találták optimálisnak"A klón az nekem aminek még nevet sem mertek adni.
A THL az név.
-
DJGABI
addikt
válasz
gipsztigris #44885 üzenetére
ez az egy (kettő) változat van belőle tudtommal. de ennyiért drága szvsz, itt [88$]
-
válasz
gipsztigris #44885 üzenetére
Aliról klónt venni kb olyan mint gyógyszert a sarki dealertől. Nem tudod mi van benne.
-
interstate76
addikt
válasz
gipsztigris #44680 üzenetére
Kösz! (Én csak az ismertebb webshopokban néztem.) Amúgy természetesen én sem szeretnék akksit cserélgetni benne, csak arra voltam kíváncsi, hogy tudok-e venni bele, ha nagyon muszáj!
-
kmisi99
addikt
válasz
gipsztigris #44685 üzenetére
De ugye ettől függetlenül ott lenn nincsenek gombok?
-
kmisi99
addikt
válasz
gipsztigris #44678 üzenetére
Kösz a linket akkor tuti veszek egyet nagyon szép teló. Külső anyagminőségre is jó? Nem fura élőben, hogy a kijelző alatt egy nagy tök üres hely van mert nincsenek gombok?
-
interstate76
addikt
válasz
gipsztigris #44678 üzenetére
Láttam erről a típusról egy olyan videót, ahol egy kínai figura ripityára szedte, szóval elvileg lehet benne akksit is cserélni - ez az infó megállja a helyét? Ha igen, akkor az lenne a kérdésem, hogy hol lehet bele venni?
-
Gyuc
aktív tag
válasz
gipsztigris #44671 üzenetére
nagyon jó duma
-
majestic
őstag
válasz
gipsztigris #44660 üzenetére
És ebben a Jiayu S1-ban van magyar menü? Esetleg márkásabb telcsi? Samsung, Nokia, stb? 4-5 col közötti és normális felbontásu (1208x720 pl)
Köszi
-
kisskerko
tag
válasz
gipsztigris #44660 üzenetére
ugye tudod, hogy ez a link egy Haier W910-re mutat?
(#44656) majestic de egyébként a Jiayu S1 tényleg jó választás
-
chab7
addikt
válasz
gipsztigris #44263 üzenetére
Annyiból nekem is csípi hogy rég "kínai okostelefonok topicja" kellene legyen a topic neve, mert arról megy itt a diskurzus, és ha valaki jön nagy néha egy nem kínai dual simessel majdnem ki van taszítva, hogy ez itt off
-
andatti
senior tag
válasz
gipsztigris #44263 üzenetére
Nekem nem csípi a szemem.
Ed3r_X_ is egyet értett velem, hogy off
időről időre meg szoktak jelenni moderátorok itt is és más topicokban is, hogy térjenek vissza a topic témájához, ne vigyék félre, (nem a személyeskedésekre gondolok...)
Itt is kijavítanak a többiek, ha valaki olyat hoz ide, vagy olyat kérdez itt, ami nem ide való, mert nem dual sim-es telókról van szó benne...
Szóval most ezt meg én nem értem. Nem először fordult velem elő, hogy off-ba tettem a mondandómat és mással sem. Sőt, valószínűleg nem is utoljára... -
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris #44094 üzenetére
Pont most nyitok egy Ticketet a DX-nél 90 napon belüli meghibásodás miatt.
Kíváncsi leszek...
A ThL-es emailcímről visszajött a levél, hogy nem kézbesíthető.
De, ha jól hámozom ki, akkor lehet, hogy "csak" Angliába kell visszaküldenem a telót. -
huan
őstag
válasz
gipsztigris #44094 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ!
Végül is igazatok van,én parázhatom egy kicsit túl ezt a dolgot.
Ha valami van is vele, a jobb ár miatt valószínű "veszteség" nélkül eladhatom itthon,vagy visszaküldöm,még úgy is jó árban marad.
(A tmallbox-tól már volt 2 rendelésem,nem volt sem hosszú a szállítás,sem probléma nem volt a készülékekkel) -
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #43967 üzenetére
Jaja, arra emlékszem. Én lemaradtam róla.
-
Aksomatic
senior tag
válasz
gipsztigris #43963 üzenetére
Miért kellett 200 terméket végignézni?
(#43964) instantwater Hogy lehet scriptet írni? -
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #43959 üzenetére
Dehogyis!
A május 15.-i akcióról beszèltem.
Nekem kb. 10 Percem volt, hog végignézzek kb. 200 terméket, kiválasszam,kifizessem. Kõzben még a paypal szervere is lefagyott és nem tudtam,hogy elment-e a pénz. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
gipsztigris #43954 üzenetére
Bedobhatná a G3S-t féláron. Azonnal vennék egyet.
-
Aksomatic
senior tag
válasz
gipsztigris #43954 üzenetére
Ez mit jelent hogy "résen lenni"?
-
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #43936 üzenetére
Köszi, nem baj. Már túl vagyok 14 év moszkvai munkavégzésen, elegendők a GPS holdak.
De olyan jól esett büszkélkedni. -
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #43934 üzenetére
Nem.
-
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #43931 üzenetére
Aug. 9-én az irodában a 193-ast látta, ha jól emlékszem.
-
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #43927 üzenetére
A kollégám BlackBerry-jével próbáltam lefényképezni, nem sok sikerrel.
De majd legközelebb viszek kompakt kamerát, és megpróbálom előcsalni ismét.
Ritkán jön elő háromszög jel.
Most ez a te app-od itt a panel lakás ablakában 11/11 GPS holddal 3 m pontosságot mutat, mindkét homlokzaton (K felé, majd Ny felé). -
Nwis86
aktív tag
válasz
gipsztigris #43881 üzenetére
Ez 1 cseppet drága... Szóval akkor kuka:S
A legrosszabb hogy teli van képekkel a belső memória is, amik kellenének, de nem tudom feloldani a telefont mert nem érzékeli az érintést, így nem tudom kimenteni a képeket, se semmilyen adatomat... -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
gipsztigris #42640 üzenetére
Ne beszéld le!
Kb. három naponta ráizgul valaki, én is beírtam ide már vagy 3x, hogy a legtöbb spec szerint WCDMA 3G-t nem támogat, lévén a China Mobile-al közösen, az ő TD-SCDMA-jukra fejlesztették. A China Mobile-é kb. a 70%-a a kínai mobilpiacnak, ergo röhögve megéri bármelyik cégnek akár kizárólag az ő hálózatukra gyártani készüléket, hisz így is simán milliós eladásokkal számolhat.
Vegye meg innét valaki, akinek amúgy is mindegy a mobilnet, mert ő csak wifit használ, oszt' írja be a topicba a tapasztalatait. Ő is boldog lesz, mert meg van álmai telója, nekünk meg lesz biztos információnk, ingyé'!
Nem rossz kis készülék, alighanem rendesen össze is lesz rakva, de nekem pont a 3G miatt kell kell dual SIM-es masina. Nincs az a külcsín/belbecs, amiért megvennék egy "China only" 3G-s modellt.
-
wwhy
veterán
válasz
gipsztigris #42645 üzenetére
Ez a hivatalos adat
Azt nem tudom, h a WCDMA feltétele-e a HSDPA-nak
mert ha igen, akkor nyilván bukta ez utóbbi. -
wwhy
veterán
válasz
Persze, pl. nekem. Nem használok mobilnetet, wifi bőven elég. Illetve a Xiaomi spanyol oldala szerint tud GSM / GPRS / EDGE / TD-SCDMA / HSDPA / HSUPA-t, ami szintén elég.
-
bigrock
addikt
válasz
Legalább nem fogyaszt sokat. : -)
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #42009 üzenetére
Jól tetted.
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #41995 üzenetére
A focalprice megbízható.
A toc2c.com-ot meg itt olvastam ebben a topikban.
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #41995 üzenetére
Megvettem.
-
weinmaker
őstag
válasz
gipsztigris #41238 üzenetére
Sajnos ez a szórás a nagy márkáknál is előfordul, elég csak az LG vonalon szétnézni. Régebben egy Optimus One-t használtam iszonyat fos gps-el, másnak ment tökéletesen, vagy az lg 2x, aminek a kamerája van akinél jó, másnál meg nem, attól függően, hogy melyik szolgáltatónál, vagy szériából vásárolta.
-
dobostorta
tag
válasz
gipsztigris #41075 üzenetére
okés thx, akkor megnyugodtam, hogy ez normális
még 1 kérdés:
a kínai system appokat lelehet szedni? rootolva van a teló
pl. ezeket: baidu input, myad, qq, weibo, youmimarket, tyúklábas nevű -
gerejoe
tag
válasz
gipsztigris #41070 üzenetére
Zopo zp900s,Frissitettem JB-re,a flash felment hiba nélkül,elkezdtem felrakni a cwm-et ott felment a flashtoolban az első piros csik 100%-ig utána történt vmi gikszer mert ott meg állt a teló és azóta se kép se hang.Gyári recovery nem működik,töltésre nem reagál,ami életjelet mutat az az hogy mikor pc-re dugom jön a vissza jelző hang,és elkezdi felrakni hozzá az eszközillesztőt.Cappa már próbált segiteni hohy miket próbáljak,de mindig csak az első piros csíkig jut a flashtool,ott meg áll,csak az idő megy tovább alul a progiban.És ő említette hogyha más nincs akkor van ez a teszt pontos hardver ujrainditás de én azt nem merem bevállalni,meg eszközöm sincs hozzá,ezért érdeklődnék köztetek borsodiak felől.
-
chab7
addikt
válasz
gipsztigris #40799 üzenetére
Jól van na
pedig olvastam még azt a hsz-t is, csak folyamatában olvasom a fórumot, és most hogy a concordról volt szó nem értettem hogy jön ide az LG (vagy bármi más).
Más: Lehet az xperia sp-ről lecsúsztam 35-ért mert baszik lenni az üzletekben és a webshopban sincs egy darab sem - sőt le is vették mától. (Jó kis átbaszás behirdetni aztán meg nem tartani sehol
)
Viszont most ugyanabban a csomagban - amire váltanék akkor is ha kínai "fón" lesz a végén - 43-ért adnák az SGS3 -at. Na, ebben az árban van-e valami ami többet tud, kínából.(#40807) andatti: Nem miskolci a pali? Mondjuk mindegy.
-
andatti
senior tag
válasz
gipsztigris #40804 üzenetére
Én az origo-ban megjelent erősen pr szagú cikket olvastam és az alapján írtam ide. Az pedig tény, hogy a debreceni manusnak tényleg nagy a forgalma ma már és ti is szoktátok emlegetni, hogy mennyire lehet jó egy myaudio-s tablet, telefon, stb. Amit ez a debreceni férfi "álmodott meg" és bejött neki.
Én is voltam már 3x üzletember, utoljára bt-m volt, nekem sem jöttek be a számításaim sokszor, ettől még nem vagyok dühös azokra, akik szinte hasonló dologgal megcsinálták a szerencséjüket... Velem volt a gond.
Mind1, hagyjuk is, senki sincs a másik bőrében, szerencsére... -
chab7
addikt
válasz
gipsztigris #40796 üzenetére
LG-t? Az hogy jön most ide? Eltévedtem
-
Ájvé
veterán
válasz
gipsztigris #40781 üzenetére
Hát azért ne ragadtasd el magad ennyire, a jó magyar kereskedések védelmében. Itt se ritka az átpaszírozás azért, meg hát multikról beszélünk alapvetően, szóval csak a nevében magyar. Piac vagyunk semmi más, szóval saját érdeket kell nézni jó magyar szokás szerint.
Üzlet meg ilyen, aki nagyban játszik, vagy sokat visz vagy sokat veszít, kockáztat. -
RVR400
veterán
válasz
De akkor Te miért LG-t vagy kínai Lenovo-t akarsz venni, és miért nem myAudio vagy Concorde termékben gondolkozol?
-
anonym1s
őstag
válasz
50 millios tetel miatt mar nyugodtan vehet egy jegyet kinaba, hogy szemelyesen kosse meg az uzletet es jelen legyen a berakodasnal es utrainditasnal.
-
kisskerko
tag
válasz
gipsztigris #40636 üzenetére
Én a helyedben nem rendelnék onnan...
63kért nem magar nyelvű telefont küldenek, tartozékok nélkül. A tartozékok a full boxtól (78k) jönnek, a magyar nyelv meg talán (nem tudom biztosan) az original boxtól (84k).
-
Cimi86
tag
válasz
gipsztigris #40633 üzenetére
Hali!
Lg 4x hol 63500 huf itthon?
Köszi -
chab7
addikt
válasz
gipsztigris #40633 üzenetére
Ez baromi könnyű. Ha tudás alapján nézed + itthoni gar akkor LG, ha meg kell a két sim meg a hosszabb akkuidő akkor P780.
No meg az egyediség
mert LG több szaladgál itthon.
-
huan
őstag
válasz
gipsztigris #40468 üzenetére
Szia!
Mit vettél? -
válasz
Nem semmi! Azért amikor én rendelek China-ból, akkor is lehetne ennyire olajozott a rendszer... (Az Amoi-t az SG hozta tavasszal és azért 1,5-2 hét simán megvolt... (Oké én beleszámolom a hétvégét is.)
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Hmmm, akkor azért volt égett zsírszag a múltkor anyámnál, a konyhában, mert Szingapúron keresztül rendelt ebédet ...
-
Maximum1
őstag
válasz
gipsztigris #39532 üzenetére
Azonnal eladtam
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #39524 üzenetére
Letezik. Samsung Spican alapbol telepitve volt (kb 4eve
)
De megvenni nem lehet valoban, igy warez a tema, ami itt tiltott!
-
sasa311
veterán
válasz
gipsztigris #39524 üzenetére
Akkor pontosítom:
Hivatalosan nem létezik olyan IGO az Izraeli különkiadáson kívül, amit a google elismer. Innentől kezdve egy szavunk nem lehet, hogyha bonyolultan lehet ráerőszakolni egy droidot futtató telefonra.Létezni persze, hogy létezik. Én már egy éve használom.
-
sasa311
veterán
válasz
gipsztigris #39505 üzenetére
Így van, ez az Izraeli. Azzal sokra itthon nem mész. Magyar meg nincs.
-
anonym1s
őstag
válasz
gipsztigris #39145 üzenetére
Hali.
En ma hajnalban az n9599+ verzioert fizettem 222 dollart (49.900ft) szallitassal egyutt, es ha figyelembe vesszuk, hogy ebben nagyobb a tarhely (16gb) es ujabb/jobb a processzor (6589T), akkor szerintem nyugodtan mondhatjuk hogy a concorde dupla aron van magyarorszagon. -
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #39145 üzenetére
Te írtad le, hogy már külsőre sem egyezik a két telefon, mert valahol olvastad. Viszont de, külsőre is megegyezik a két telefon. A Star ROM-ja műküdik az 5700-ason gond nélkül, szóval a hardver is egyezik. Hogy fordítva nem megy, az ugye megint más dolog, de ki akarna CC ROM-ot tenni egy Star-ra?
Másrészt igaz, biztosan nem jó minden 9589-es Star-ra, mivel van belőle jó pár féle (S7589, N9589, N9588, N9589, S7189, N9389), de most az N9589-ről beszélünk, amire nem hasonlít, hanem ugyanaz.
De egyébként igazad van, csak 1.65x (42 vs 69) drágább, így már megéri.
Azért tudjuk jól, hogy ők nem 186 USD-ért veszik meg a gyártótól, amit Te vagy én annyiért tudunk megvenni külföldi webshopokról, ami már pár kézen átment, ahol hasznokat tettek rá....
Szóval tényleg ferdítettem, mivel mindezek fényében valószínűleg több mint 2x valójában...Részemről itt is befejeztem, mivel 100-ból 99 ember realizálja, hogy a két cucc ugyanaz, a maradék 1-nek CC-ja van, vagy valamiért elfogult vele szemben, és meggyőződése, hogy ez az árkülönbség valóban benne van a készülékben.
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #39141 üzenetére
Biztos van különbség... A másik fórumon is egész jól elhiszik az emberek, hogy mást kaptak kétszer annyiért. Leginkább annyira hasonlít, hogy az egyik tesztben, amit be is linkeltem - mivel előkészülék volt - még a Star N9589 címkéje is benne maradt...
-
DGC
csendes tag
válasz
gipsztigris #38786 üzenetére
Valahogy le van csak ragasztva mert látszik alatta a normális csak még nem tudom hogy kéne leszedni róla.
Talán egy fólia van előtte és azon van a felirat vastagabban hogy kitakarja az alsót. Erre még rá kell jönnöm
-
Ájvé
veterán
válasz
gipsztigris #38488 üzenetére
Én is tapasztalatból írom. De persze nem akarok kötekedni, csak szerintem nem mindegy hogy 2 óra vagy 1 óra.
-
Ájvé
veterán
válasz
gipsztigris #38468 üzenetére
Nekem 1000 mA-s sokkal gyorsabban feltölti, nem mértem le, de észrevehető a különbség, szóval számít a töltő teljesítménye, Thl W100-am van, de szerintem W8-nál sincs másként.
(#38472) kmisi99:
Vagy csinálsz egy mentést a gyáriról vagy még jobb ha van eredeti gyári romod.
SP Flash toolsal vissza lehet állítani, addig még a telo bekapcsol és USB működik. W100-al nekem nem bootolt a hibás partíció miatt, de vissza tudtam állítani a gyári romot. -
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #38095 üzenetére
Ez így van, minden márkánál kilehet fogni, mint ahogy volt is rá példa, viszont az is tény hogy vannak jobban és kevésbé jobban sikerült típusok. Mivel sajnos elég nehéz lenne egy közös adatbázis létrehozása amiben hitelesen osztályozni lehetne a különböző részegységeket, marad az önálló kutatómunka Persze ahol meg a gps jó, ott meg más dolgokkal van gond. Sajnos nincs igazi best buy teló.
Igen, sokan nincsenek is tisztában, hogy azért elég nagy különbségek lehetnek, de a legtöbben elfogadják úgy ahogy van, vagy fel se tűnik nekik, nem foglalkoztatja őket. Vannak akik érzelmi oldalról vagy meggyőződésből közelítenek ehhez. Szoftveresen megoldások az igazi problémákat pedig úgyse oldják meg. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #38048 üzenetére
Valakinek lehet az...
@ÁrPi2: lehet az a G3S, h a leiras sz.r. De a postakoltseg 25$, igy mar nem olyan olcso...
-
smkb
őstag
válasz
gipsztigris #38038 üzenetére
Mert nem akar valaki adatforgalmat generálni csak mert navigál? Érdekes, hogy a nevesebb gyártók meg tudják oldani, hogy ne kelljen folyamatos adatkapcsolat a navigációhoz. De ugye navi készülékek gyártói is.
Külföldön, hogy használod? Roaming csomag bazinagy felárral? Az én mobilnet kártyám pl nem megy külföldön (nem is akarom), és a navit ott tényleg használja az ember. Ezért öröm, ha nem kell A-GPS. Amúgy a V987-nél a jel zaj viszony jórészt 32+ illetve sok esetben 40+. Ilyet nem láttam sem Jiayutól, sem ThL-től ,de Zopo-tól sem. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #38041 üzenetére
Mert kb mindenhol van wifi amerre jár?!
És csak mobilnetezésre lehet használni egy okostelefont, ugye?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #38038 üzenetére
mondjuk akinek nincs mobilnetje?!
-
alázógyík
addikt
válasz
gipsztigris #38030 üzenetére
-
smkb
őstag
válasz
gipsztigris #38023 üzenetére
A-GPS-el, vagy anélkül? Azért jel zaj viszony értékek nem valami fényesek.
-
alázógyík
addikt
válasz
gipsztigris #38023 üzenetére
Ez melyik program lenne?
-
7Sony7
addikt
válasz
gipsztigris #37736 üzenetére
Olyan, mint a GG re a fólia Kell-Nem kell
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #37152 üzenetére
A megoldás itt is az, amiről végülis a vita indult
Nem a SOC-ban van a Wifi/BT/GPS/akármi modul, tehát ha olyan modul van mellé társítva, ami nem tud Glonasst, akkor ez van.
-
berigazek
őstag
válasz
gipsztigris #37140 üzenetére
Köszike :-)
-
fotosjani
aktív tag
válasz
gipsztigris #37121 üzenetére
Szia Gipsz
Én is régóta kerestem a választ hogy az MTK-s mobilok Glonass képesek lehetnek-e.
A Mediatek oldalán csak a MT3332 és a MT3333 chip-ek hozza a kereső Glonass kompatibilisnek.
Viszont ennek a mérete 19.5 x 19.5 x 7.2 mm ez nem mobilba lett kitalálva sajnos.Az MT6628-as nem Glonass kompatibilis.
-
7Sony7
addikt
válasz
Helló! mi ez a progi, amiről a kép van?
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #37128 üzenetére
A jelző nem neked szólt mellesleg, hanem a topik-társnak. De így már értem mi a félreértés, és ez esetben sorry. De a második kommented azért kiverte a biztosítékot
#37130: ezt írtam: "elvileg ZTE V987 tudja a Glonasst (abból származik a belső fotó amit linkeltem korábban) mégis 6628" erre belinkeltem egy képet az MT6628-ról. Szerintem elég egyértelmű voltam.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #37128 üzenetére
Ne veszekedjetek kérlek. Privátba ezt már inkább
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #37124 üzenetére
elb.sztam, beleszerkesztettem a #37123-ba...
-
kcsa
veterán
válasz
Az megvan ugye hogy miről megy a vita?
Ha nem tudod, és nem is érdekel hogy mi a téma, akkor hogy veszed a bátorságot hogy leugass? Eszem megáll...
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #37117 üzenetére
Arrogáns kolléga se látta:
http://www.soomal.com/pic/10100028345.show.htm
szerk.: mindenesetre rohadt boldog vagyok, hogy ennyi szakértő van, akik rohadtul értenek hozzá, csak egy linket/képet nem tudnak dobni ahol bizonyíthatják hogy igazuk van. Csak a leugatás, az megy.
-
huan
őstag
válasz
gipsztigris #36605 üzenetére
Tetszetős.
Itt számolnak fel szállítási díjat? -
Raqueia
tag
válasz
gipsztigris #36446 üzenetére
Még tényleg reggel van. Ez meg single sim.
Bár nem tudom ez szempont-e?
-
Raqueia
tag
válasz
gipsztigris #36444 üzenetére
CDMA...
-
huan
őstag
válasz
gipsztigris #36368 üzenetére
Nincs baj vele,pont ezért javasoltam neki.
-
huan
őstag
válasz
gipsztigris #36219 üzenetére
IP-védettség
wow
-
huan
őstag
válasz
gipsztigris #36209 üzenetére
A mérete miatt szerettél bele?
Amúgy tényleg nagyon szépek. -
chab7
addikt
válasz
gipsztigris #36209 üzenetére
És találtál már róla valamit a neten? Egy youtube videot legalább ahol valaki bemutatja? Mert én még nem, és ezek szerint még nincs is piacon, hiába szerepel pár webshopban.
Pedig lehet én is vevő lennék rá, de semmi info sehol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Béta iOS-t használók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest