- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
válasz
hevizms #10459 üzenetére
Igazad van, de ha azt nézzük hogy a kínaiak mivel demóznak a youtube-on? Mondjuk egy bárddal zöldséget vágtak az egyik teló GG üvegén, meg snicerrel próbálták megkarcolni, szöget ütöttek be vele-mondjuk ez már nekem is hihetetlen volt. A mindennapi használatból adódó karcok elen, és azon túlmenően is kell hogy védjen.
-
osztraksajt
őstag
válasz
hevizms #10434 üzenetére
Nekem Samsung Wave telefonom volt ami GG-s. De a közhiedelemmel ellentétben a GG is elég könnyen megkarcolható kemény ásványi anyaggal. De pl a zsebben előforduló kulcs, pénz gyakorlatilag nem tud kárt tenni benne, mivel ezek jellemzően lágy fémek.
Nekem pár nap alatt sikerült megkarcolni valamivel, amit a mai napig nem tudok hogyan sikerült, de a következő két év alatt már nem tudtam rá még egy karcot összehozni. Pedig céges teló volt és nem nagyon vigyáztam rá, persze szándékosan azért nem akartam kárt tenni benne.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
hevizms #10370 üzenetére
Ritka kivételnek találom DE a modded romok nagy supportálója az etotalk
n-es nek írja!Egyébként ez a videó nekem kínai de úgy sejtem olyan negyvenvalahány másodpercnél a wifi csipre teszi rá az ujját a boncnok és mondja mandarin nyelven a wájfáj infót...
(EjHa valaki aki youtubera regelve van megkérhetné hogy adja elő a szövegét ritkábban beszélt nyelven példul angolul is) -
nyuszi123456
aktív tag
válasz
hevizms #10344 üzenetére
ja, nem, félreértettél, és előtte én is téged. Én azt hittem, hogy te már megkaptad nov 8-án, de a sok hootabletes befürdés miatt nem ajánlanám a rendelést Kínából, ha úgyis kapható itt is hús-vér szuper Alcatel igazi garanciával hasonló áron. Nem célozgattam, hisz nem tudtam, hogy még nincs nálad a csomag.
-
feca81
aktív tag
válasz
hevizms #10327 üzenetére
kézben van a G3-ad, és még nincs semmilyen leírás, fotó, stb.? hát van neked szíved?
úgy megnéznék pár nem retusált, valódi MAGYAR képet a telefonról, meg leírást, esetleg egy cigisdoboz mellé tenni,h érzékeltesd, mekkora is a telefon,mennyire lesz kényelmes telefonálni. + amikor fordítod 90 fokkal a telót, mennyire gyorsan vált át, görgetés akadozik-e, stb. ilyen általános dolgok érdekelnének nagyon! -
pmikloska
aktív tag
válasz
hevizms #10276 üzenetére
De akkor ez innentől egy másik topic kéne, hogy legyen, mert már nem érdekel maga a telefon téma, cserébe a postázás igen, viszont a csomag tartalma így bármi lehet, ha a postázás érdekel, akkor talán van egy Postai nyomonkövetés külföldről topic, vagy kéne egyet nyitni.
Bocs, hogy ezt ílyen nyersen írom, nem csak neked, mindenkinek szól. -
MotorBoy79
tag
válasz
hevizms #9903 üzenetére
Én ma délelőtt kaptam kézhez a minideal-ről rendelt G3-at!!!
Múlt szerda este (okt. 31. este 8 körül) rendeltem (DHL-lel) és hétfőn már kis hazánkban volt, ma (nov. 6.) meg már az én kezemben.Első benyomások:
- óriási a Motorola Defy-hez képest
- gyors, szép, minőségi darab
- a kijelzője gyönyörű (nagy fényerő, élénk színek)
- telefonálás közben a hangminőség szuper
- WiFi a munkahelyemnél ment (vmi jelszavas), de itthon most szenvedek vele, mert itt nem akar kapcsolódni WPA2 PSK -ra.
- volt rajta gyárilag 3 kínai app (Baidu keyboard, meg még vmi másik 2), de azokat simán az alkalmazások menüből uninstalláltam.Készítettem unboxing fényképeket, de azokat csak holnap tudom majd felrakni valahová nektek, mert a munkahelyen maradt a fényképező.
Teszt fényképeket szerintem a hétvégén fogok tudni készíteni és felrakni, mert most nagyon el vagyunk csúszva a munkával, de addig is kérdezhettek, esténként megpróbálok válaszolni.
-
-
pmikloska
aktív tag
-
-
smilecat
aktív tag
válasz
hevizms #9573 üzenetére
Szerintem 100 pont ide vagy oda nem számít.
A lényeg hogy az egymagosok ~3500 környékén teljesítenek a 2 magosok ~5000 felett általában.
5 telefon járt nálam ebből 2db volt kétmagos 3 egymagos, hasonló eredményekkel magonként.
Amit a "márkakollega" kapott valószínűleg 1 magos készülék, vagy valami nem jól van benne beállítva.
Szerintem... -
berigazek
őstag
válasz
hevizms #9565 üzenetére
Te mindig félreértesz mindent!Dehogyis!:-)
Épp ez az,hogy nem mindegy,hogy hány SIM-et használsz...(és amúgy a webshoppok oldalain hamisak az Antutuk!) tudod üzleti cél vezérli őket!
Az én N 9000-em is 3700-al ,,végzett" és teljes megelegédettség volt,gyors is volt,GPS is jó volt benne,stb! -
tlac
nagyúr
válasz
hevizms #9444 üzenetére
van már hasonló topik
Online vásárlás külföldrőlcsak használni kellene
-
berigazek
őstag
válasz
hevizms #9411 üzenetére
Nekem cég,sőt hírneves cég adta el...
krics!
:-)
ÁrPi2!
Akkor csak bürokratikus dolgok miatt kellett a barátnőm adószáma,nem adóztatják meg jövőben a fogadott áru miatt,mert most nem fizetett és én sem semmit?
Köszi a válaszod,egy kicsit megnyugodtam,csak azért aggódtam,hogy valamilyen hátrány éri majd,pedig Ő csak a fogadó fél volt,én rendeltem!Szép napot nektek!
-
berigazek
őstag
válasz
hevizms #9390 üzenetére
A kerdes az volt,hogy miert nem nekem szabtak ki azaz a vasarlo nevere!Es ki kellett a nyilatkozatot tolteni a fogado nevere es ado szamaval!
Ezt irtam es erre nem kaptam valaszt senkitol...
Mikor kell fizetni jovore adobevallaskor?
Ezzel befejeztem ugy latom,hogy nem tudjatok a valaszt es ,,ŐK" sem valaszolnak ez a legnagyobbik bajom...ZaXXon!
Te meg nem tudod,hogy a szamla 40,-USD-rol volt,az tobb,mint 22,-eur...
-
GIJoe
addikt
válasz
hevizms #9313 üzenetére
A végén addig hergelem magam hogy Google Nexus 4 lesz belőle!
-
ztibor
senior tag
válasz
hevizms #9239 üzenetére
Én itt olvastam a G3 rootolásról, a hozzászólásokban van tutorial is tán.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #9197 üzenetére
Ajaj. Én tegnap délelőtt jártam ugyanitt és akkor már "In stock" állapotú volt a G3. On-line rákérdeztem, hogy valóban van raktáron? Azt írta vissza "valaki", hogy igen. Utána még azt is hozzátette, hogy 5 darab érhető el.
Kérdeztem, hogyha most megrendelem, akkor jut?
Mi mást írt volna, mint azt, hogy természetesen, rendeljem csak meg.Megrendeltem.
De minden meggyőződés nélkül. Megfogadtam, ha a hoo... után ez is kamu vagy átverés lesz, többet soha nem rendelek telefont Kínából.
Ha lesz fejlemény, beszámolok róla.Szerk.: Az a nagyon gyanús, hogy még mindig "In stock". Kizárt dolognak tartom, hogy még nem fogyott el, az állításuk szerinti 5 darab.
-
ztibor
senior tag
válasz
hevizms #9010 üzenetére
Nem hazudta azt hogy van, megmondták hogy pénteken érkezik.
Csak éppen már szombat van.
Ettől függetlenül elmehetnek a francba. Ahogy látom nincs olyan hogy becsületes kínai webshop, mindegyik trükközik a beszámolók alapján. Legfeljebb olyan van ahol téged még nem vágtak át. -
válasz
hevizms #8936 üzenetére
Amint lesz időm bővítgetem majd a leírást.
Addig is: szép nagy, tűéles, minimálisan felhős, jó minőségű; a bejegyzésbe van link képekkel, a végén lévő 3at ezzel csináltam nézd meg; jó (max hangon se torzít); 1 led-es (az erősebb fajta) elég erős. Persze, h van: kezdj el rajta böngészni és meglátod; azt én honnan tudja?beállítottam 5 MP-re annyi bizonyosan...
-
HUNpusi
csendes tag
válasz
hevizms #8922 üzenetére
B92m-hez Itt van egy leírás/fórum
Én 512 ramos telefont nem vennék. 512 ram egymagoshoz passzol. 2 magnak már kevés sztem.
Volt kínai tabim, cortex a8, 512ram, Több lapos böngészés már nehezebben ment, kevés volt a ram.
Főleg amilyen weboldalak vannak, egyre több flash, java, stb, ezeknek kell a ram. -
GeoPhoto
tag
válasz
hevizms #8873 üzenetére
szerintem a ketto ugyanott keszul
a zte-re tobb javitas lesz, meg a kiegeszitok is jobban passzolnak, de szerintem a tudasuk lenyegesen nem ter el. Nekem Newman van, de a folia meg a tok is ami tegnap jott meg zte, es passzol ra. (a kamera kicsit maskepp all, de latszik a vakuval egyutt)
Ha nagy az arkulonbseg akkor newman szerintem, mar ha egyaltalan lehet kapni
-
HUNpusi
csendes tag
válasz
hevizms #8873 üzenetére
ugyanezen vagyok mint te.
amit eddig láttam:Zte:
-custom romok, cwm-el +
-van "márkája" +N1:
-kijelző szélén bevilágít a háttérled. -Amúgy tökugyanaz. Én se tudok dönteni, de hozzá veszem a thl w1+, meg a one x++ is.
Kérdés: ha felépítésileg grand x a v970, vajon raktak rá gorilla glasst? Nem lenne nagy kunszt nekik. -
turkburk
tag
válasz
hevizms #8710 üzenetére
Köszi. Ez nem drágább mint amennyiért rendeltem. Meg nekem megérne egy kis pluszt, hogy hamarabb kapjam meg.
Most egyébként azt ígérte Justin, hogy mégis van nekik és ma küldik. Persze ezt már 3. napja mondja.
Délutánig várok, aztán nyitom a pénzvisszát pp-n. De ha csak egy üres tracking nr-t küld, akkor is. -
berigazek
őstag
válasz
hevizms #8422 üzenetére
Na most elmondjam,hogy miért akartam telefont ráíratni?
1.Hazugságban nem fognak vele!
2.Volt,mert (még megvan úgy,ahogy,félig-meddig) egy üzletem,ahol próba,kirakat telefonokat árultam,amelyek az igaziakhoz hasonlítanak,és azoknak is az áruk 18-25,-USD.
3.Vannak igazi telefonok is ennyiért ,amelyek kirakatban voltak,távolkeleten,alig használtan,csak mutogatva voltak és ezeket is eladják nagyon olcsón,de telefon!
És még sok mindent mondanék,de most el vagyok havazva,utazom 300 km-t,majd este leszek valamikor.
És elvárom,hogy TI se agyaljatok az én problémámom.
Köszönöm,hogy segíteni akartatok,a kritikát is fogadtam,de példa szerű volt felhozni ide,de most már feljtsük is el!És a másik,dolog,amiben tévedett,hogy VÁMköteles,áfaköteles értéket is íratott rá,nem azt amiben megegyeztünk,szóval ez a két dolog elég volt,hogy a bili kiboruljon és mindenki engem szidjon itt.Ennyi!
Mostantól egy szót se,ha szépen megkérlek benneteket,ok? :-) -
devast
addikt
válasz
hevizms #8245 üzenetére
Ezt mondtam már én is anno... a 3-5 napos dhl-ből lesz tipikusan 10-15 mire kézbe kapod, és nekem spec eddig mindig mindent vámoltak, számlát kértek stb, ismeritek a járást. EMS is majdnem ugyanez, csak ott a magyar posta jár el a nevedben, és még azért is fizetni kell, hogy levámoltatják a cuccot, és még több idő is mert csak levélbe küldenek értesítőt...
-
mipityu
tag
válasz
hevizms #8091 üzenetére
Az eddigi néhány rendelésem rendben volt.
Pedig amikor először írtam, - mert elfelejtettem jelezni az alap nyelvet és az európai töltőt - akkor tájékoztattam a csajt, hogyha 3 napon belül nem indítják el, akkor visszakérem a pénzem. 4. nap írtam, hogy mi van a telefonommal. Nem válaszolt még 4 óra múltán sem (nem érdekel mennyi e-mail-t dolgoznak fel - rangsorolják), akkor indítottam a dispute-ot.
Olvasd el ezt a hozzászólásom is - hasznos info.
-
tuxihome
csendes tag
válasz
hevizms #7157 üzenetére
Hát szerintem egy nagyon is létező telóról beszélünk, bár nálam a ZOPO ZP900 a befutó, tesztek videók, alapján teljesen körbejártam a témát és árban is igen jó. A hooteblettel én is e-maileztem megerősítette a diszpécser vagy aki ott ült hogy van raktáron G3, de rendeljek kurva gyorsan mert fogy, amúgy 1 GB ram és a magyar alapból rajta van...
Dear Sir,
Thanks for your interesting on our site!
The black color for the JY-G3 is in stock now,you can enjoy shopping it on us! But please hurry,for we only have some in stock now,and a lot customers buy it.
And it is really the 1GB RAM.
It is with the Hungarian Language.Regards!
Hootablet.com -
sasa311
veterán
válasz
hevizms #7151 üzenetére
Na jah... Jövő hét eleje / közepe és minden kiderül.
Bár érdekesség, hogy cseten mikor beszéltem a csávóval külön megkért, hogy majd mikor megkapom a cuccot (akkor még csak 1 rendelésről beszéltem vele) akkor írjam ki a Magyar fórumokra a tapasztalataimat. Így ha mást nem lehet legalább én megkapom azt a 10 telefont amit rendeltem, aztán mindenki mást megszopat
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #6804 üzenetére
Avass be légy szíves, ezt hogy csinálod.
A bankkártyás tranzakcióknál a kártyatársaság árfolyama a mérvadó. A kártyafoglalás (általában) a vásárlás pillanatában érvényes árfolyamon történik. A tényleges elszámolás, amikor le is emelik a számládról a pénzt, ettől különböző lehet, ha másik nap árfolyamával számolnak.Ha utalsz a bankszámládról devizában, az más kérdés, ott a bankod mindenkori árfolyamán lesz elszámolva a tétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged