- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
mipityu #10761 üzenetére
Te figyu, én Star i9220-at rendeltem, az is 180 dolcsi. Az is ilyen jó lesz? (Amúgy ma adták postára.)
-
LámaZ
addikt
válasz
mipityu #10294 üzenetére
Az a baj ezzel a 100 MB-al, hogy semmire sem jó. Én pl. Waze közösségi navigációt szeretnék használni, és szerintem a havi adatforgalom több, mint 100 MB.
@ihlet: nem akartam elvenni a kedved, de én is betartok itt bizonyos szabályokat, és ha offolok, akkor csak röviden teszem. Nem szúrom be a Mindenszentek litániáját.
-------------
A másik kínai slágercikk az okostelók mellett, most a tabletgép. Ha érdekel, olvassátok el ezt a szösszenetem. Remélem, hogy a megrendelt okostelóban is nem fogok csalódni. -
hevizms
addikt
válasz
mipityu #10237 üzenetére
Gratula a géphez!
Tulajdonképpen 1 dolog van amire nagyon oda kell figyelni,az a ROM csere.
Előtte mindenképp mentsd el a most működőt.
Most már tudom hogy csak olyan ROM jó amiben megtalálható az adott készülékhez tartozó képernyő illetve kamera driver.
Amikor én rootolni akartam az xda-s leirás alapján,akkor nekem bekapcsolás után a képernyő villódzott és fakó szinek lettek,az elülső kamera meg eltünt.
Hiába próbálgattam végig az összes romot,semmi változás.
Belevetettem magam a külföldi fórumokba és kiderült hogy egy romban több képernyő illetve kamera driver van és azokat lehet cserélni.
Így jutottam el oda hogy találtam olyan romot amiben van az enyémhez való is.Azóta jó minden.
Na erre oda kell figyelni.
Más nemigen van.
A teló szépen működik,gyors frankó.
Ami nekem nem tetszik az a ledlámpának csúfolt akármi a hátulján.
Semmire nem való.
Fényképezni nem lehet vele sötétben,de még zseblámpoának is jobb inkább a képernyője mint az a kis ledecske.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged