Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iOS alkalmazások
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Yettel topik
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Nekem csak ez az egy rendelésem jött DHL-el,szóval én azt nem állitom hogy minden szállitás ilyen,sőt ahogy olvasom sokaknak meg simán átjön gond nélkül.
Engem megszivattak és én azóta tartok tőlük.
Mondjuk már nem tudom bemásolni,de ha az első nyomkövetés szerint átjött volna,akkor tényleg a kezemben lett volna 4 nap alatt.
A legdühitőbb az volt hogy a státusza a "vámkezelésre vár"-ból már átváltott "vámkezelve" állapotba,amikor is visszahivta egy ügyintéző,pedig ha nem teszi,akkor már másnap a kezemben lett volna
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest