- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #9197 üzenetére
Ajaj. Én tegnap délelőtt jártam ugyanitt és akkor már "In stock" állapotú volt a G3. On-line rákérdeztem, hogy valóban van raktáron? Azt írta vissza "valaki", hogy igen. Utána még azt is hozzátette, hogy 5 darab érhető el.
Kérdeztem, hogyha most megrendelem, akkor jut?
Mi mást írt volna, mint azt, hogy természetesen, rendeljem csak meg.Megrendeltem.
De minden meggyőződés nélkül. Megfogadtam, ha a hoo... után ez is kamu vagy átverés lesz, többet soha nem rendelek telefont Kínából.
Ha lesz fejlemény, beszámolok róla.Szerk.: Az a nagyon gyanús, hogy még mindig "In stock". Kizárt dolognak tartom, hogy még nem fogyott el, az állításuk szerinti 5 darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 7 Plus 128GB One új akku
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Seagate One Touch 18TB külső HDD, HUB
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest