- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
b0bcat #116132 üzenetére
Én is csak és kizárólag olyan telefonra cserélném le a mostani Lenovo A820-at, aminek legalább ilyen minőségű kamerája van. De nálam az elsődleges felhasználás az internet, tehát alapfeltétel, hogy legyen benne LTE B20, mivel itt a város szélén elég gyenge a témobil 3g. Nálam minden más csak másodlagos, mivel ugyanezeket a programokat használnám az új telefonon is. Tehát engem is csak a sok felesleges gyári program zavarna, ha el akarná zabálni a szabad memóriát. Ebben az esetben van létjogosultsága a 2GB RAMnak. De 4 magnál több még mindig nem kellene.
-
Outlander
addikt
-
svgyula
addikt
válasz
b0bcat #115990 üzenetére
Szia! Azt nem írtad, hogy milyen memória modullal szeretnéd a memóriát bővíteni
Ha jól tudom jelenleg a beforrasztós verzió a menő
2GB, 3GB, a csúcsban 4GB.
Sajnos csak egyben cserélhető ha(?) valaki már cserélt.
Nos a legfontosabb kérdést kihagytad! Ezért gondolom lessz-kapsz!Milyen színű legyen? Mint köztudott a nőket nem érdekli a belső meg a méret csak az, hogy jó nagy legyen na meg piros, vagy lila, esetleg jó a fehér is!
Az ulefon paris elég nőies. Ahogy itt a véleményeket olvasom ez az egy típus ami megfelelő minőségű. -
-
Secretknight
aktív tag
-
Sanyesz.
őstag
-
dlaj
őstag
válasz
b0bcat #114579 üzenetére
Tőled megszoktuk, hogy a két "legfontosabb" dolog meglétéről/hiányáról beszámolsz.
Ezúttal ez elmaradt. Így csak sejtem, hogy ennyi pénzért notiled és a gombvill nem fért bele.Egyébként tényleg remek, hogy 20-22K-ért már lehet egy ilyen frankó telefont venni.
(#114581) Outlander, Látom, ma magas lovon ébredtél.
(#114588) doongoo, 18 ezret akartál írni, ugye?
-
doongoo
addikt
-
Zeki
nagyúr
válasz
b0bcat #114254 üzenetére
Nekem Nokiáim voltak, mert látnom kellett a kapott sms-ek üzenetközpont számait.
Az első "okostelefonom" egy Nokia 3650 volt, amit nászajándékul kaptam a terminal.hu mobilos alfórumának tagjaitól. -
válasz
b0bcat #114103 üzenetére
Nem, úgy értem, hogy nem jók.
Lehet, hogy csak el vagyok kényeztetve, de ezek nem jó képek. Nevezzetek finnyásnak, nem bánom, de megtévesztők ezek a képek. Tökéletes napsütésben készültek, és így érik el az elmegy kategóriát. Ha megnézed őket eredeti méretben, akkor látod, hogy mennyire hiányzik a vonalélesség, túlmosottak a képek. Az embereken még inkább látszik a kamera gyengesége.
Elismerem, a Meizu m1 Note és az Innos D6000 elkényeztet, de ezek a képek csak első pillantásra jók, megtekintve őket már csak az elmegy kategória.
Nem rossz, csak éppen nem jó.
-
Upo
addikt
válasz
b0bcat #114061 üzenetére
Kérdés hogy mit kérdezett, "magyar" vagy "hungarian", mert a listában "magyar" van. Ha megkérdezi hogy "hungarian" van-e benne, akkor a kínai megnézi a H betűnél, és lám nincs benne...
Közben meg is találtam, tényleg hungarian-t kérdezett. De annál aggasztóbb, hogy tényleg nem tud otg-t? Amit igazából nem értek, kernel support + 1 vezeték behúzása a panelon...
-
-
keszo
őstag
válasz
b0bcat #113139 üzenetére
Istenigazából fogalmam sincs. Csak látom ezeket a telokat mint a Meizu M2, és tetszenek, de lényeges szempont nekem a normális GPS. Legalább úgy működjön mint az I4s-ben.
Volt régebben androidos készülékem, de azért cseréltem le mert külföldön használhatatlan volt navigációra.
Egyszerűen nem fogott jelet. -
csubuka
addikt
válasz
b0bcat #113036 üzenetére
Szerintem 50 alatt hazai garival megoldhatatlan, kínaival is csak kompromisszumosan hozható. Én ezt adtam tovább. A Redmi kettő az tök szuper csak az X5 Pro és a hazai gari most nagyon korrekt áron van és nehéz úgy venni kütyüt ilyen helyzetben, hogy annak nem lenne hazai garija. Valamit valamiért persze.
De szívesen várok más tippet a Redmi 2 mellett is. Honor 4C működhetne, de szerintem kicsit túlárazott a maga 4G mentes kivitelében.
-
Ájvé
veterán
válasz
b0bcat #113036 üzenetére
10 dolláron csak nem veszünk össze.
aytukabozs:
Nem, nem tudtam, de azért kíváncsi lennék az akkori árára. Gondolom nem 100 dolláros kategória volt, ami említve lett, sőt 50 alá se fért be szerintem. -
nimfas
addikt
válasz
b0bcat #112982 üzenetére
Euból:
Bluboo XFire 4G Smartphone - WHITE $53.28
Bluboo XFire 4G Smartphone - BLACK $79.51Expedited Shipping FREE SHIPPING
Kínából:
Bluboo XFire 4G Smartphone - WHITE $53.36
Bluboo XFire 4G Smartphone - BLACK $83.99Expedited Shipping $11.77
Elég érdekes felállás... most akkor vagy a 95%-a itt van Eu-ban, vagy a fene tudja.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
b0bcat #112702 üzenetére
Az M7 nálam is tökéletes már 2 hónapja. (kopp-kopp!)
Maximálisan elégedett vagyok vele.
Nagyon örülök, hogy nem M7 Plust rendeltem, mert az állandó fingerprint figyelés miatt nem megy a telefon mélyalvásba és készenlétben is nagyon hamar leszívja az akksit.
Az egyetlen előnye ez lett volna az M7-tel szemben, meg a +200 mAh az akksin, ami így nem sokat ér. Minden másban rosszabb, ha a gyengébb hardvert és a nagyon bugos romot nézzük. -
-
Dr. Romano
veterán
válasz
b0bcat #112482 üzenetére
A videóban a normál változatot tesztelik. A pro változaton a kamera középen helyezkedik el nem a szélén
Szóval a sima változat is el van látva vezeték nélküli diótörő funkcióvalaytukabozs
Rendben. Nem olvastam utána, de én úgy vagyok vele hogy egy ZTE Skate után -számomra- akármi jó lehet -
Ájvé
veterán
válasz
b0bcat #112410 üzenetére
Akkor viszont 4.4 kellett legyen rajta, mert jóval fürgébb, mint az újabb 5.1 (nálam legalább is ez volt a helyzet, stock 4.4 és 5.1.1).
(#112417) Upo:
Processzor terén elég jelentős, ez mellett ARMv8 is ott van 64 bit alapon, ennek is lehet előnye már. Antutuba pont nincs jelentős különbség. Redmi 1s vs Redmi 2 és ZTE V5 összehasonlítás meg eleve esélytelen. Ezt csak akkor tudnád összemérni, ha azonos telefonon azonos rendszert futtatsz (mondjuk Redmi 1s és Redmi 2 1/8 azonos fő verziós MIUI7-el, bár ebben úgy se lesz különbség, mert MIUI nagyon fogja a rendszert, stock droidon lenne esélyesebb különbséget találni). 400-at 410-re cserélni tényleg felesleges, nincs olyan veszett különbség köztük, nem jelent kategória ugrást, viszont ha valaki most vesz készüléket akkor inkább 410-es alapút érdemes vennie a kettő közül, leginkább erre értettem. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
b0bcat #112385 üzenetére
Hát... jah.. ahogy RVR400 is mondja. Mostanra már elavult kicsit, illetve akkoriban még sok olyan tag is aktív volt itt a topikban akik azt használták, így nem is kellett csodálkozni ,hogy gyakran volt ajállva. Egyébként nem hinném , hogy el van felejtve, csak ugye kifuttatta a zte a v5 -öt így ebből a topikból valóban kikopott, mivel jórészt telefonért jönnek ide az emberek már. Hozzáteszem anno az mtk-s hongmi is ekkora figyelmet kapott ám.
-
RVR400
veterán
válasz
b0bcat #112385 üzenetére
Snapi 400-at manapság már nem ajánlunk, ahogy 6582-t és 6580-at sem igazán kellene, a 6572-t meg már rég el kellett volna felejteni.
Ráadásul a V5 ára nem ment le, még most is 110 USD körül van, annyiért meg már vannak újabb konstrukciók, amik nem feltétlenül jobbak, de mindenképpen újabbak. -
Ájvé
veterán
válasz
b0bcat #112016 üzenetére
Alapvetően butább az AGPS, hiszen Assisted vagyis "támogatott" GPS, ergo korlátozott funkcionálisan, azért mert segítséggel pozícionál. AGPS is GPS egyértelmű, de annál korlátozottabb, butább, kisebb teljesítményű, ezért van segítségként a GSM modul, mert saját erőből sokkal nehezebben talál és tartja meg a jelet. Nem arról van szó, melyik fejlettebb , tudni kell mit jelent és ismerni a lehetőségeit.
Úgyhogy alapvetően igen, AGPS korlátozottabb, ettől nem lesz rossz, de más a felhasználhatósága, mint egy normál GPS-nek, egy hegyi túrára nem telefont kell vinni helymeghatározásra, vagy mindig csak a magaslatokon kell pozicionálni, így mondjuk izgalmasabb -
aytukabozs
addikt
válasz
b0bcat #111950 üzenetére
Erről beszél...
Vagy most viccelsz?
De akkor most továbbmennék ezen a vonalon.
Mióta tudom hogy egy fél collal még belefér nekem nagyobb telefon, azóta bosszankodom ezen a keretan vagy mi a fene ez, meg hogy jöjjön egy olyan méretbajnok mint a V5 volt az 5 collosok közt.
Mért van az hogy ezekhez már megint egy phicomm jut a legközelebb, és hamár megcsinálták majdnem, mi a francért snap 801-et raktak bele?(#111952) Freddycom
De mit trükköznek a fekete 'kerettel' ? Rohadtul nem néz ki jobban mintha olyan színű lenne mint maga a teló.
Feljebb a linkemen kategóriákkal jobban néz ki enélkül a trükk nélkül. -
105kacsa
őstag
válasz
b0bcat #111737 üzenetére
Érdekelne hogy miért bánta meg a Ulefone Be Touch 2 az Elephone P8000 helyett.
Tudásban hasonló a két teló, P8000 nagyobb akkumulátor de viszont nincs Glonass támogatás ami alap nálam.
B20, mindkét készülék támogatja.
Gondolom látvány alapján döntött P8000 szép, Be Touch 2 szifon hasonmás -
válasz
b0bcat #111633 üzenetére
Ez így van.
Egy 6735-ös proci vagy épp egy 6753-as kevesebbet fogyaszt, mint velük párban egy Snapdragon 410 vagy 615. Ezért is tartok a "2100"-as Elephone akkutól egy 410-essel párosítva.Valaki rendelt esetleg X5 Pro-t az "új kedvenc" boltból? Kelzsoca, van infótok róla? Esetleg adtok, adtatok tesztelésre egyet a helyi srácoknak?
-
Tomi0703
addikt
válasz
b0bcat #111601 üzenetére
Szerintem kivárok egy kicsit, az első tapasztalatokat. Jövő hét péntekig van időm visszaküldeni a Redmi 2 Pro-t. Fogalmam sincs, hogy le-e cseréljem. Igazából netezésre és filmnézésre használom a telót (de furcsa ezt leírni...) és például azon az útvonalon ahol utazok úgy 1 órát a 900-as 3G hiánya miatt csak 2G-m van. Az út 70%-ában 2G van, a többi 4G. Ezzel viszont végig lenne 4G-m kb... és 15 darab Mátyás meg is maradna.
(#111602) aytukabozs: Anyaghasználatnál mire gondolsz? A recsegős műanygra?
Miui felület bejön nagyon, romolni nem szoktam abszolút, erre is csak amint megkaptam rátettem a legfrisebb Miuihu-t azt kész. Kamera sem igazán izgat.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
b0bcat #111496 üzenetére
Ne is mondd.. kamerától azért félek,hogy szar lesz.
Bár édesanyám G2F-je sem csinál ultraszar képeket(pedig ő aztán végképp nem egy fotózás bajnok), így azért talán reménykedem,hogy annyira szarul nem lőhetek mellé. A Lenovo Vibe Shot meg még kiba drága..
Esetleg még a Xiaomi Note 2-t várhatnám,hogy lejjebb megy az ára. Esetleg egy jóárasított Jiayu S3 Advance.(#111497) GIJoe
Ez a Bluboo kinézetre sem tetszik.
Illetve ez a kijelző aljából elvett hely, meg a bal oldalon van a vissza gomb.(#111499) salaud
Az Y100 sem tetszik.
Ez a babaszappan forma nagyon nem jön be. Azért is lett a V3, mert élesek a sarkok és nem tömeg telefon.
Részben ezért is tetszik a Homtom HT5, mert nem teljesen szappantartó, de azért különlegesen néz ki a fa mintázatú hátuljával.
A Cubot márkát meg elkerülném, barátnőm tesójának volt valami Cubot S3xx valami de egy rettenet volt..
Hát nehéz lesz..
Lehet meg kéne várnom mi lesz a Homtommal.. megjelenik-e, meg az első teszteket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest