- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
VKworld VK700-asomtól megváltam ~3 hó használat után. Összességében nem volt rossz, de szoftveresen nem volt a toppon.
Most az utód egy OUKITEL U7 PRO lesz jövőhéten. -1 "GPU" mag de nem vagyok nagy képernyőfájter. Megnézzük ez mennyire lesz jó alap dolgokra.
-
Dr. Romano
veterán
Ismerősömnek jött egy Doogee X5. Az akku kijelzés körül akadnak gondok. Ha használatban van a teló, akkor szép egyenletesen merül. Viszont ha lemegy alvó állapotba, akkor olyan mintha elfelejtené tovább mérni. Szóval alvóból felébresztve látszólag még mindig 65% van benne és ilyenkor már lassabban is csökken (lászólag) az akku élettartama. Hosszú idő múltán ming mindig 50-60%-ot jelez azonban egyszer csak váratlanul kikapcsol mert igazából lemerült vagy egy újraindítás után már sokkal kevesebbet (ismét a valósat jelzi ki)
Ezt szoftveresen lehet konfogurálni vagy valami hardveres hiba? -
Dr. Romano
veterán
válasz
sexymusprime #112655 üzenetére
Ezek akkora kamuk hogy a pofám leszakad, azt nem értem miért csak 699$, akkor már miért nem 5400$
@Mindenki:
Egyékbént meg a három közül melyik legyen?
- THL T6C
- DOOGEE X5
- OUKITEL U7 PROAmi fontos. Hívás és kamera minősége, akku üzemidő.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
b0bcat #112482 üzenetére
A videóban a normál változatot tesztelik. A pro változaton a kamera középen helyezkedik el nem a szélén
Szóval a sima változat is el van látva vezeték nélküli diótörő funkcióvalaytukabozs
Rendben. Nem olvastam utána, de én úgy vagyok vele hogy egy ZTE Skate után -számomra- akármi jó lehet -
Dr. Romano
veterán
Rendeltem egy VKWORLD VK700-at. Ezzel van valakinek tapasztalata? A neten láttam hogy diótörő funkcióval fel van vértezve, ez mindenképp előny nálam akinek az udvara közepén egy diófa tornyosul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest