- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetran
csendes tag
05.05.-én rendeltem minidealról egy telefont, 06.-án már ki írta a tracking de a mai napig nem frissül. Mire számíthatok?
-
covek
csendes tag
Hello!
Minideal erősítés következik:
06. 11-én megrendeltem egy ThL W7S 5.7" telefont 214,99$-ért.
Pont egy kínai ünnep volt így csak ma történt változás.
Mégpedig kaptam egy mailt, hogy nincs csak 1G/4GB-os változat,
én meg 1G/8G-t rendeltem, fizettem. 15$ a különbözet.
Kérdeztem mi erre az ajánlatuk, ha a 4GB-os változatot elfogadom
a 15$ résre. Ajánlottak egy 16GB-os SD kártyát és egy capacitive pen-t.
Hát elfogadtam! -
bigrock
addikt
Jiayu G4 megérkezett.
Röviden leírom a mai tapasztalataimat, aztán, ha időm (+a modik) engedi, nyitok egy blogot is neki.
Minideal-ról jött kb. 18 nap alatt, "garden tools" megjelöléssel, egyéb költségek nélkül.
Méret: eddigi telefonjaim közül a felbontás/méret viszonylatban a LEGJOBB.
Minőség: kifogástalan, nem recseg-ropog, jó tapintású matt hátlap, nem csúszik ki a kézből, az átlagnál kicsit könnyebb, fémet nyomokban sem tartalmaz. Szokásos tartozékok, headset nem jár hozzá.
MIUI-szerű 4.2.1 ROM-mal érkezett, sok kínai app-pal, majd túrok később hozzá normálisat. Gyárilag van 4-5 theme, lehet válogatni.
Szokásos zökkenésmentes futás, gyors, mint a villám.
Rootolva jött, de kell majd hozzá keresni CWM recoveryt, mert a gyári silány, bár angol nyelvű.
Kamera: szokásos kínai minőség, a középszerűnél kicsit jobb. A videofelvétel sokkal jobb minőségű.
Benchmark: Antutu: 12700, Epic Citadel: 55,6 FPS/High Detail, 23,6 FPS/Ultra High Detail.
Kijelző: világbajnok, gyönyörű színek, erős nappali fényben simán látható, jó betekintési szögek.
SIM kezelés: hibátlan, nem dobálja egyik kártya sem a térerőt (1 sima és 1 microsim)
GPS: GPS Test kb. 20 mp alatt talált 9 műholdat, azt stabilan tartotta, 4-5 m pontossággal, A-GPS rásegítéssel.
Videolejátszás: a FULL HD-s MKV filmet röccenésmentesen játssza le az MX Player.
Az audio képességei meglepően jók, (erre nagyon háklis vagyok) nagyon szépen szól egy Xears TDIII fülessel. Kihangosítva is hallható tökéletesen.
Villanó van (középszerű, inkább zseblámpának jó), és 3 színű notification LED.
Sajnos a kapacitív gombok nagyon halványak, de ez mostanában divat sok kínai telóban.
Az akksi 3000 mAh-es, még tesztelni nem volt időm.
Dióhéjban ennyi. -
A G3s lement végre 200USD alá a minideal-en (199.85)
-
tesopapa
aktív tag
válasz
akos727 #32731 üzenetére
Csak azért, hogy növeljem a minideal-be vetett bizalmat leírom. Nemrég beleszaladtam egy kijelzőhibás G3-ba. 2500.- postaköltséggel 1 hónap alatt itt volt a cseretelefon. A paypal 45 napos garancia lejárta után egy héttel történt mindez. Többször volt olyan is, hogy a csomagolásból kimaradt apróságokat (EU töltőfej, szilikon tok, fólia...) azonnal ingyen postázták). Eddig nekem velük csak pozitív tapasztalatom volt.
-
milestone
tag
Mindenki a minideal-t ajánlja, így - mivel 5,7-es tepsit keresek minél nagyobb akkuval - a Zopo ZP950+ és a Cubot A6589s között vacillálok.
A Cubotnál 3600-as akku van feltüntetve, a Zoponál 2500-as.
A méreteika minideal lírása szerint:
Cubot:
Dimensions 158 x 88 x 10mm/6.22 x 3.46 x 0.39 inch
Net Weight(Including battery) 226gZopo
Dimensions 158 x 83.5 x 10.2mm/6.07 x 3.19 x 0.4 inch
Net Weight(Including battery) 205g1. Mennyire hihető, hogy valóban 3600-as az előbbi?
2. Mennyire noname a Cubot, milyen lehet a minősége (mennyivel rosszabb) a Zopo-hoz képest?
Árban azonosak.
3. A Zopo-n nincs magyar nyelv. Feltehető egy laikusnak is?
4. A minideal rootolva küldi a készülékeket?
5. Érdemes kockáztatni - vélhetően minőségi(bb) - Zopo-t a - talán - nagyobb akkuért cserébe?
Ami fontos lenne: a megbízható működés, hosszú készenlét (min. reggeltől éjfélig - napi kb 2 óra GPS + 2-3 óra kijelző (net), kevés beszéd mellett), jó GPS, napfényben is olvasható kijelző (jó fényerő, szép kép). -
-
dj_lac
csendes tag
az normális, ha rendeltem minideal-ről egy amoi n828-at tegnap, és ma kaptam egy email-t, amiben van tracking number, de a singpost oldala nem találja?
és status: shipped. a minideal oldalán meg még 'processing' az rendelés állapota -
Cotina
csendes tag
válasz
kmisi99 #32650 üzenetére
Minidealnél kosárba teszed a telefonod (add to cart), majd a következő oldalon be tudod írni a diszkont kódját, majd (apply coupon).
Egy hírlevéllel ezelőtt volt 44ABED a kód, de már érvénytelen - hallja (#32613) CoolBoy323 kolléga?!
(#32652) b0bcat:és 8-at kell venni/eladni kis felárral, hogy ingyé legyen a sajátja
-
sasa311
veterán
válasz
smirdex #32570 üzenetére
Nem akarok ROM-ot cserélni, nem találtam kollégák által készített magyart (amúgy van benne egy ~ 80%-os magyar nyelv), én meg nem állok neki Lenovot hegeszteni
Minideales amúgy. Rootolva jött, de CWM nyista és a gyári launcher van rajta.
Na mindegy, keresek egy CWM-et hozzá, csinálok mentést és keresek valami ROM-ot. Valaki tud esetleg "beváltat"?
Csak magyar jó mert fateromnak kell.
ps.:
Akkor egy NAGYON NAGYON EGYSZERŰ launcherre tud valaki tippet adni?
Tényleg kőkoralszaki kéne lehetőleg nagy és egyértelmű ikonokkal! -
covek
csendes tag
Sziasztok!
A minideal-en meddig szokott a rendelés Processing statuszban lenni?
-
umenhoffer92
csendes tag
-
Lampard19
tag
válasz
umenhoffer92 #32460 üzenetére
Hello.
Még jobbak is a visszajelzések, úgyhogy rendeld csak a minideal-ről. A telefon vételárán felül nincs plusz költség, szállítás idő az változó, de 10-25 nap átlagra mondom singpostal.
Na mire leírtam, már megis válaszolták. Na mindegy, megvan a megerősítés
-
válasz
umenhoffer92 #32460 üzenetére
Minideal az egyik legmegbízhatóbb oldal.
Pandawill hektikus. Sokat rendelek onnan is. Egyik héten minden nagyszerűen megy, másik héten minden baj van velük.
-
umenhoffer92
csendes tag
Üdv!
Szeretnék érdeklődni, hogy kinek milyen tapasztalata van az alábbi oldallal: minideal.net
Rendelni szeretnék egy UMI X2-t és az érdekelne, hogy a postázás hogy zajlik itt illetve milyen anyagi vonzata van? Na meg persze az időtartam is érdekelne.
Találtam egy másik oldalt is, pandawill.com -ot de kedvezőtlennek tűntek a postázási feltételek.
Köszi a válaszokat előre is. -
törölt tag
Megrendelem ezt a Zopo C2-t! Honnan a legérdemesebb? Pandawill, Minideal, ZopoMobileShop? Azt honnan lehet tudni, hogy A verzió vagy B fog jönni? Ahogy nézem a romokat, nem mindegy.
-
Padam
aktív tag
Minideal mivel küldi a csomagot? Észrevettem, hogy ott már raktárról kínálják az UMI X2 1.5Ghz-t, viszont nem tudom, hogy vajon kínai postával jönne vagy DHL-lel.
Köszi!
-
kosturica
őstag
-
b0bcat
addikt
Szerintetek létezik az, hogy a tmallbox-on olyan változatot árulnak a ZTE 967S-ből, amiben csak néhány nyelv van benne, szemben a minideal-en árult változattal, ami mindenféle nyelveken tud, beleértve a magyart is?
@blueeye: Mulatságos topiknak látszik, de azért van benne hasznos infó is, lásd ez (ha feltételezzük, hogy igaz a történet): http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=123149450&t=9182625
-
kiSSrac
tag
MiniDeal hírlevél:
JIAYU G4(56country language)
JIAYU G4 With OTG Function now
$259.85Pre-order NEO N003(OTG and HDMI)
NEO N003 Smart Phone MTK6589 Quad Core 1.2Ghz 1GB Ram 5.0inch IPS HD OGS Screen 13MP Camera
our price is 206.99$Lenovo A830
Lenovo A830 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz 5.0 inch QHD 3G WCDMA 8.0MP
our price is 197.99$JIAYU G3S Siliver(56country language)
JIAYU G3S MTK6589 Quad Core Android 4.2 3G Smart Phone With 4.5" QHD Capacitive touch screen
our price is 203.85$Amoi N828
Amoi N828 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch IPS Screen Smart Phone
our price is 175$(10$ discount 33ed)Vowney V5
Vowney V5 Quad Core MTK6589 Smart Phone With 5.0Inch HD Screen 8.0MP
our price is 175$(SG POST)THL W8+ 1080P
ThL W8+ 5.0 Inch 1080P FHD Screen Smart Phone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 16G
our price is 244.85$(SG POST)THL W7S 1G/16G
ThL W7S MTK6589 Quad Core Smart Phone Android 4.2 With 5.7 Inch HD IPS Screen White
our price is 214.99$(SG POST)THL W8 1G/16G
THL W8 MTK6589 Quad Core 1G/16G 5.0'' IPS Screen 3G GPS Android 4.1 Smartphone
our price is 213$(SG POST)THL W8 1G/4G
ThL W8 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core Ram 1G With 5.0 Inch HD IPS Screen
our price is 198$(SG POST) -
beers
addikt
Kíváncsi leszek,hogy a tegnap előtt rendelt Minideal-es vagy a ma rendelt tmallboxos G3S ér ide hamarabb
!
-
kosturica
őstag
-
Cotina
csendes tag
válasz
Chaser #31808 üzenetére
Azoknak, akik regisztrálták magukat a minideal oldalán, rendszeresen küldenek az adott email címükre egy hírlevelet, amiben - többek között - a kuponok is benne vannak.
A rendesebbje ide is rendszeresen bemásolja egyébként a listát.Az utolsó 2 hírlevelet látom én is, de A820-ra nincs kód.
-
Lampard19
tag
válasz
CoolBoy323 #31575 üzenetére
Tmallbox is megbízható pl, én onnan rendeltem a mostanit, de ott drága. Úgyhogy mindenképpen egy új "megbízható" helyről kell rendelnem, akkor meg már a legolcsóbbról. Rózsaszín tokot tartsák meg, nekem csak a telefon kell
(Minideal most nem játszik, ha nem jó a buyincoins visszajelzése akkor aliexpress a 2. helyen, 152 dollárért (kapom a tokot is, bár nem érdekel igazán) + jobb a bankkártyás árfolyam mint a paypal, ezért szeretem azt
)
-
beers
addikt
válasz
CoolBoy323 #31518 üzenetére
Lidl-ben árulnak 1,2A-es töltőt, egész jó!
1000Ft volt, már sajnálom, hogy nem vettem 2-t!Tmallboxon nem volt G3S, ezért ma kipróbáltam a Minideal-t!
Remélem beválik.....! -
sasa311
veterán
válasz
korcsillio #31460 üzenetére
Az 135 $, annyiért egész biztosan tudsz venni kínából már egy dual core-os GPS-es telefont is.
De az sem kizárt, hogy itthon (használtam) találsz egyet ennyiért pl. hardveraprón.
Ha nekem most 30e-ből kéne telefont vennem magamnak akkor egy 4 col Lenovot vennék minidealről vagy ha ragaszkodsz a nagy kijelzőhöz akkor egy másik shopból valami olcsó de határeset márkás (STAR, HERO) S3 klónt.
-
GRaul
őstag
Sziasztok!
Az egyik kolléga kérésére írom a tapasztalatom a ZTE V967S-el.
Először is nagyon féltem a Szingapúri vásárlástól
Minidealről rendeltem. Május 24én. Tegnap érkezett meg.
Vámon átcsúszott.
Így megállt 41be
A Telefon nagyon jól össze van rakva. Sony S-ről váltottam.
A gyorsaság ég és föld. A ZTE javára. 14e pont antutuban.
De ami nagyon nagy plusz az az akksi.
Ma reggel 8kor szedtem le a töltőről. Délután 6ra esett le 33%ra. De elég rendesen kinoztam/hasznaltam a telot. Kb 1,5 óra beszélgetés, 4,5 óra aktív képernyő, 2 óra wifi van benne. Ilyenkor már az SXS-em rég meghalt
A kijelző szép. de mivel a felbontása kisebb mint az S-é ezért kicsit "pixelesebb".
De engem nem zavar.
Ha valakinek bármilyen kérdése van írjon nyugodtan.
Nekem első nap után nagyon pozitív a benyomásom a telóval kapcsolatban. -
Bagira01
veterán
válasz
CoolBoy323 #31332 üzenetére
Minideal-en is kint van, reggel még nem voltak fent a chaten, nem tudtam megkérdezni, hogy ténylegesen van-e nekik. Majd holnap elcsípek valakit. Fekete színbe ennyiért már jó lenne.
-
Tetran
csendes tag
Best THL W100 Android4.2 Quad Core Unlocked 3G smartphone 4.5" QHD screen GPS 4G
our price is 155$(14.99$ discount 44ABED)
New Quad Core Android WCDMA 3G MTK6589 1.2GHz WIFI GPS AGPS Phone ZOPO C2 13.0MP
our price is 244.99$(10$ discount 1234ed)
Ma reggeli ajánlat, w100 szerintem best buy!
MINIDEAL
-
Bagira01
veterán
Minideal hírlevél:
Lenovo A830
our price is 198.99$(11$ discount code 12mini)JIAYU G4(56country language)
our price is 203.85$DAKELE II 2G/32G(56country language)
our price is 315.85$JIAYU G3S(56country language)
our price is 203.85$Amoi N828
our price is 175$(10$ discount 33ed)THL W100 have black color now
our price is 155$(14.99$ discount 44ABED)ZOPO C2
our price is 244.99$(10$ discount 1234ed)Vowney V5
our price is 175$(SG POST)Newman K1 MTK6589
Our Price: $204.85(SG POST) -
Terentius
őstag
Megjött ma a Thl W100 minidealről.Nagyon király telefon,megérte a pénzt.Első benyomások:
-Kijelző csodálatos
-Nem pixeles
-Fényerőt jól állítja be
-A rendszer csak úgy szalad
-Notification led nincs csak töltés jelző.
-Egész jó képeket csinál
-Kialakítása minőségi hatást kelt.Múltkor fogtam egy iphone 4-et ahhoz tudnám hasonlítani
-Hang minősége,hangereje ok.
-Gps minden féle mókolás nélkül azonnal talált holdakat.
-Wifi nagyon erős -
vegyszer
addikt
válasz
banderasz77 #31087 üzenetére
Nekem egy hónapja a minideal már rootoltva adta, a mostaniak meg már TWRP recoveryvel jönnek.
Az én igényeimnek tökéletesen megfelel, sőt, túl is teljesíti...
A topicjában mást is kérdezz meg bátran, miért ezt választotta. -
Bagira01
veterán
válasz
sasa311 #30967 üzenetére
Nem látja, utána egy későbbi hsz-be írtam, az hogy kék meg zöld, nem azt jelenti. R-es holdat nem lát.
(#30969) citkar: 45cm-es téglafal, 2 emeletes családi ház alsó szintje, kétlem, hogy vékony lenne bármi is
Minideal, meg azért szedte le mert rájuk írtam, hogy ez így nem okés. Ennek ellenére a newman gyári oldalán ott feszít a Glonass.
-
Bagira01
veterán
válasz
FalconKnight #30965 üzenetére
Van már 2db is itt a fórumon, glonass nuku. Azóta írtam is a minideal-nek, hogy szedjék le a leírásból.
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
Pár napja én is Zopo c2 tulaj lettem. Igaz sokak írtak már véleményét, de azért 1 keveset én is írok!Minidealról rendeltem, és sg-postal rekord sebességgel 6 nap alatt érkezett meg és ebben már a 2nap magyar vám is benne van. (vámot és áfát nem kellet fizetnem)
A doboz összenyomorgatva és átázva érkezett meg, a legnagyobb felhőszakadásba hozta ki a postás biciklivel... Ahogy a doboz kinézett azt hitem hogy ennek annyi, de szerencsére belül még több réteg bubis fóliába volt tekerve a telefon doboza így nem lett semmi baja! A telóra gyárilag szépen fel van téve 1 védőfólia + mellékelve is van még 1 db, további tartozék 1db akku, adatkábel és töltő! A telefon gyönyörű, így élőbe még jobban néz ki mint képeken, bár szerintem az oldala 100% hogy nem fém, csak fém hatású műanyag, hiába olvastam már több helyen is hogy fém. Nekem nagyságra is kényelmes, pont tenyérbe illik, 1000x kényelmesebb ezen nettezni mint kisebb kijelzőn! Az első wifire kapcsolódáskor automatikusan frissítette magát, a letöltés nagyon lassú volt vagy fél óráig tartott! A magyar nyelv tökéletes, hibát, hiányosságot eddig nem találtam! A telefon sebessége is tökéletes, eddig még nem tudtam megakasztani akár hány dolog fut a háttérbe akkor is pöccre megy minden! iphone 3gs-em ehhez képest nagyon lassú. A kijelzőnek valami hihetetlen szép képe van, komolyan kb jobban néz ki mint a monitoromegyenlőre csak 2 játékot probáltam, NFS Mw-t és a Wild Blood-ot aminek nagyon jó grafikája van, mind a 2 tökéletesen megy! Ez a első androidos telom, root és hasonló dolgokhoz nem étek, így ilyenekről nem tudok írni, a telefont úgy használom ahogy érkezett!
Antatu: 11700 pont
Akku teszt: 727 pont 100%-ról 19%-ra 4óra3perc alatt merült, érdekes mert a tesztek közt már van 1 C2 és az csak 526pontot kapott, esetleg lehet én más beállításokba csináltam. 100% fényerőn! 2/3g letiltva, gps, wifi szintén letiltva.És most jöjjön pár dolog ami nem annyira tetszik!
Az első akku berakásnál már nagyon nehezen ment rá a hátlap, később került bele a sd kártya ekkor már nem tudtam visszarakni a hátlapot, vagy 5 percig szenvedtem vele de azért se ment rá, ekkor jobban megvizsgálva észrevettem hogy az egyik 2mm-es kis fül be van nyomódva így nem tud alá pattanni a tartó pöcök, így 1 vékony csavarhúzóval ezt vissza kellet feszítenem, így már kapásból ráment a hátlap. Rendeltem hozzá + tokot is amihez szintén le kell venni a hátlapot mert a tok egyben hátlap is, ekkor ismét kikelet feszegetnem azt a a 1 fület, szerintem ezt már minden egyes hátlap leszedéskor vissza kell majd feszítenem hogy rá tudjam tenniA gyári adatkábel valoszinűleg hibás, ha rákötöm gépre 10ből 1x talán sikerül felismernie a win7-nek, vagyis felismeri mindig elkezdi kiírni hogy új eszköz, meg is jelenik a 2+ meghajtó (telo +benne lévő sd) aztán hirtelen megszakad és eltűnnek a meghajtok, majd kiírja hogy ismeretlen eszköz... ezzel órákat szenvedtem mire rájöttem hogy ha lerakom az asztalra távolra és még véletlen se érek a kábelhez akkor minden oké, de ha megmozdul fél centit a telo vagy a kábel máris szakad a kapcsolat.
A kijelző fényereje halvány! Az iphone 3gs kb 60%-on tudja azt amint a C2 100%-on. Én pedig iphont is napsütésben 100%-on használtam így ehhez képest C2-öt nagyon sötétnek találom. Bent a szobába tökéletes, a 100% talán még 1 picit túl fényes is, de amint kimegyek a házból semmit se látni, és ehhez vakító napsütés se kell. Az automata fényerőállítás így meg 1 vicc, mert kb a felére állítja mikor 100%-on is takargatnom kell a másik kezemmel hogy lássak valamit!
A kamera az kritikán aluli. Pedig örültem hogy végre nem kell majd magammal cipelnem a rendes gépet, de hát így továbbra is kell. A nappali fényképek még elmennek, sőt igazából 1 mobiltól sokkal többet nem is várok el, de iphone 3gs a maga 3megapixelével jobb képet csinál! Félhomályba gyenge lámpafénynél már csúnyák a képek, főleg ha a téma 2-3méteren túl van, így már a vaku se ér semmit, annyira zajos a kép hogy pl a sörösüvegen lévő feliratot nem lehet elolvasni... ilyen helyzetbe a régi iphone vaku nélkül is jobb képet csinált! A kamerát még nem probáltam a szabadba, csak bent éjjel lámpafénynél, de az eredmény valami borzasztó... kb a 7ével ezelőtti 5000Ft-os mp4-embe épített 1mp kamera csinált ilyen videókat... hiába állítok bármit a legjobb minőségű felvétellel is olyan a kép mintha valami 320x240-es kép lenne széthúzva 1080p-re, ráadásul az általam gyűlölt 3gp formátumba ment. Nem igaz hogy ilyen hárdverrel alatta nem képes értelmes formátumba menteni...
Bár oly mindegy mert soha az életbe nem fogok ilyen minőség mellet kamerázni! Már azon is gondolkoztam lehet kifogtam 1 hibásat, mert ez a minőség egyszerűen túl szar... nem akarom megint az iphont dicsérni, hisz az elmúlt 6 évbe rendesen megutáltam, de nem tudom mással összehasonlítási.... az 640es felbontásba is fényévekkel jobb videót csinált!
Vásárlás előtt kérdeztem itt a fórumba is hogy lehet -e telepíteni kapásból a ad-kártyára, azt írtátok hogy lehet, ezért is vetem végül meg ezt a telot, pedig nagyon féltem hogy kevés az a 4Gb és sajnos nem hiába, már több játékkal is találkoztam amit ez miatt nem tudtam felrakni, pl Real Racig 3, rányomok a playbe és elkezdené telepíteni de 2 másodperc múlva már jön is a hibaüzenet, hogy nincs elég hely, előbb szabadítsak fel 1,2gb-ot és próbáljam újra... telóra alig raktam fel pár dolgot de már csak 900mb helyem van és hiába figyel benne a 8gb-os kártya... bár nfs és wild blood ott vannak, de ezeket gépről raktam oda... de a playbe lévő nagyobb dolgok sehogy se akarnak oda települni, egyszerűen megszakad a letöltés helyhiány miatt....
pedig be van állítva hogy az sd kártya előnyt élvezzen, a telepítés oda is megy de letöltés nem...
Az akku nekem 1napot se bír ki pedig alig használom, bár iphone ennyit se bírt! Pedig itt olvasgattam hogy simán mennek ezek a kínai telok 1-2napot, érdekes módon nekem csak kb 16 órát! Pedig nem is játszok órákat, és szinte 0 telefonálás, a nem használt dolgok gps stb le vannak tiltva 3g-is, 2g szinkronizálás viszont folyamatos, ha használnám rendesen mondjuk 2-3 óra játék és több telefonálás, gps és 3g non-stop akkor szerintem fél nap alatt lemerülne...
Mindent összevetve egyenlőre nem bántam meg hogy megvettem! A teló jól néz ki és gyors, a kijelző iszonyat szép, már ha ép nem süt a nap... a kamerában csalódót vagyok de hát van rendes fényképezőm így ez se akkora gond, az akku lehetne jobb de még így is jobb mint az régi iphonom. Ami egyedül bosszant az a tárhely, ha nem létezik valami megoldás a playben lévő dolgok sd-re való telepítésére akkor lehet hamarosan eladó lesz a teló... és várok mire lesz valami hasonló szögletes formatervű kínai 16gb-os max 250$-ért!
-
GIJoe
addikt
válasz
FlickAir #30799 üzenetére
ennél a minideal is jobb kuponnal, ehhez hozzájön a posta 25 $
-
bprubin
tag
válasz
Mateosz #30763 üzenetére
Hétfőn küldöm vissza a Minideal-nak.
Egy hónap alatt az akksi elromlott,a hangszórója csak úgy működik,hogy a hátlaphoz egy lapot kellett feszíteni,a telefon 3G képessége kritikán aluli (600kb/s-1mb/s).
Csak azt nem tudtam eldönteni melyik a szarabb telefon a G3 vagy a G2S,ugyan olyanok,igazi gagyi kínai márka. -
Terentius
őstag
Minidealen newman k1 mellé nem lehet még gy akksit kérni?Illetve jár hozzá tok,headset,fólia?
-
M3oH
addikt
válasz
CoolBoy323 #30681 üzenetére
Termeszetesen, lesz info. Nem BPi vagyok, igy nem hiszem, hogy osszejon a tali. Igen, minidealrol tegnap. Es tegnap mar volt tracking is, uton van.
(#30682) betyarr: Ugy emlekszem, hogy vodas 3Gnel van vmi zavar, 850 vagy 900 hasznal. Igy eldugottabb helyeken lehet vele gond. De majd vki pontosit.
-
Raqueia
tag
válasz
CoolBoy323 #30672 üzenetére
Tokot kaptál hozzá? Én a feleségemnek szeretnék THl W100 at rendelni, de azon vacilálok, hogy tokkal az OEM verziót a Pandawillről 164 dodóért, vagy tok nélkül a brendelt verziót a Minidealtől 155 dolcsiért? Szerinted, illetve akinek van ilyen telefonja tokkal (vonóval) azok szerint érdemes a tokra költeni? Valamilyen tok mindenképpen kelleni fog neki.
-
Megérkezett a Lenovo P700i minideal-től. Nem találtam neki saját fórumot, ezért itt kérdezném, hogy melyik romot érdemes rárakni? Legtöbb helyen ezt említik: P700i_ROW_S107_cybermaus_ICS_v3.21.zip de találtam egy kicsit újabbat is: P700i_ROW_S109_cybermaus_ICS_v3.3.zip
Jó lesz ez, vagy van jobb? Köszi... -
Totya17
csendes tag
válasz
Maximum1 #30536 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat. Én egy optimus 4X-ről váltottam, ahhoz képest sem lassabb, szóval nem akad
és Antutuban is tudja amit a Tegra3. A 4X HD ready kijelzős volt ahhoz képest a ZTE kicsit pixeles, de szerintem nem vészes, fényerőben kb. ugyanazt tudja, napon is olvasható max. fényerőn, a betekintési szögek jók. Kamerában az LG sem volt valami nagyon jó, de ez rosszabb és nem csak a felbontás miatt, akinek fontos a kamera ne ezt a telefont vegye. Ami sokkal jobb az az akku igazából ezért is döntöttem a készülék mellett, folyamatos adatkapcsolat mellett, képernyő full fényerőn, volt 1,5 óra képernyő használat, és még 60%-on van az akku, szerintem normál használat mellett 2 nap sem lehetetlen. Én Minidealen vettem egy hét alatt megjött,
ennyi pénzt nagyon megért. -
blueye
veterán
válasz
sasa311 #30524 üzenetére
Most éppen 114,85 USD a Lenovo Lephone A660 a minidealnél. Második telefonnak ideálisnak tűnik de csak 512 MB a RAM (van hasonló telefon 1 GB-tal?) Mennyire IP67-es egy ilyennek ígért kínai telefon? Ebben ha jól látom nincs magyar nyelv, engem nem zavarna, de eladásnál mennyire okoz ez nehézséget?
-
Tetran
csendes tag
Minidealon érdemes megkérdezni, hogy van-e raktáron THL w8 annak ellenére, hogy azt mutatják hogy van?
-
BaginZe
tag
Itt talán többen olvassák, hátha volt valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata:
"Már írtam minidealnek is, de hátha valaki zsebből vágja a megoldást a dologra.... Megjött a második A820 is, amit egy ismerősömnek hozattam. A srác használta másfél órán át, aztán a telefon kikapcsolt és azóta nem működik neki az érintőképernyője. Van valakinek ötlete, hogy mi történhetett és mi az "orvosság"? Köszi előre is."
-
-
-
Flexy90
senior tag
válasz
szabi__memo #30390 üzenetére
Pont most néztem GeekBuying-on.
De itt még presell állapotban van. $270/260. Ami nagyon kevés különbség, tekintve, hogy az olcsóbbra csak 1800mAh-ás akkut írnak és 12MP-es kamerát... Minidealen meg a kevesebb RAM/ROM-os a nagy akkuval van $260-ért... Most akkor hány féle verzió van már? Vagy melyik oldal leírása pontos? -
kiSSrac
tag
válasz
citkar #30369 üzenetére
Én erre azt mondta neki, hogy ha esetleg kinőné egy-két hónap után akkor megpróbálja eladni vagy odaadja a családban valakinek...Szóba került ez is persze...Én most jelenleg az anyagi oldala miatt közelítettem meg ezt, a tegnapi Minideales hírlevélben 105 dollártól volt kétmagos telefon, ezért...
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
szabopeter73 #30348 üzenetére
Thl W7+ jó választás. Amit tudnod kell hogy nincs rajta noti LED.
Minideal megbízható oldal.(#30349) cappa72
Hm, érdekes... -
Tetran
csendes tag
THL w8 1gb ram 16gb rom HD 2000mah 225 usd MINIDEAL
iocean x7 1gb ram 4gb rom FullHD 3000mah 225 usd MINIDEALMondjátok ki ti a végszót vagy másik 225 dollár körüli alternatívát
Holnap megszeretném rendelni.
-
Győzött a tapasztalat.
Minideal -
sasa311
veterán
Azért, mert drága telefonra nincs gari
instantwater
Ja. Ezért vásárolok minidealről. Messze a legkorrektebb webshop, gyors, megbízható és nincs rejtett költség... Mert jól néz ki, hogy fasztkardtekk meg pandavíl meg hangyaélet mennyire ócsó', csak még itt egy +3$ a free shippingre ha rag. számot akarsz, ott 4,5% PP fee aztán ugyan ott vagy, csak még gyökerek is. -
paolinho
őstag
válasz
iMaverick #30171 üzenetére
Hát, lehet, hogy ua. mint a china-phone-os, a verzió szám legalább is gyanús. Tekintve, hogy nem főzött, így inkább felejtem, magyarra meg nem tudnám lefordítani. Marad a jól működő gyári Minideal-es. Az S4-féle GPS hibája végül is ki lett javítva? Mert, mintha az xda-n azt írták volna.
-
kiSSrac
tag
Minideal hírlevél:
JIAYU G3S
JIAYU G3S MTK6589 Quad Core Android 4.2 3G Smart Phone With 4.5" QHD Capacitive touch screenour price is 204.85$(SG POST)
Vowney V5
Vowney V5 Quad Core MTK6589 Smart Phone With 5.0Inch HD Screen 8.0MPour price is 175$(SG POST)
Lenovo a660 (Have greek language now)
Russian Lenovo Lephone A660 MTK6577 dual SIM waterproof IP67 5MP GPS Smart Phoneour price is 107$(7.85$ discount is 27ABED)
Lenovo a800
Lenovo Lephone A800 MTK6577 4.5 Inch IPS Screen Android 4.0 1.2GHz 3G Smart PhoneOur price is 105.85$(SG POST)
Newman K1 MTK6589
Newman K1 MTK6589 Quad Core Smart Phone 5 Inch IPS Screen Android 4.2 BlackOur Price: $204.85(SG POST)
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok!
1-2nap és én is csatlakozok a C2 tulajokhoz
A boltot, Minidealt az itteni tapasztalatok alapján választottam, és én is csak jót tudok róluk írni, persze ha nem félbetörve fog érkezni
De mindenesetre 24.-én pénteken rendeltem szombaton feladták, ma reggel 9 kor már a magyar vámon volt, holnap vagy holnapután megkapom, sima SG postával, tanulhatna tőlük a magyar posta!
-
sirály69
őstag
Umi X2- 2G/32 verziót rendelném a minideal-tól...
Opcióban ezt is lehet választani:
*Shipping TimeDelivery in 3days
Ezek szerint 3 napon belül biztosan indul a csomag? -
RVR400
veterán
válasz
SUPREME7 #30012 üzenetére
A lényeg az volt, hogy nem éri meg az Ali, mert drágább, mint a többi. Elsőre kiderült, hogy nem így van. Ergo 1 dollárt kifizetni pluszban azért, hogy a minidealről vegye meg az ember, hát lelke rajta... Én mindenesetre nem megyek át a Coopból a Sparba, hogy drágábban vegyem meg a bükki parasztkenyeret, csak azért, mert Sparos...
-
GIJoe
addikt
válasz
RVR400 #29994 üzenetére
Nem tudsz vásárolni, nem az én dolgom, de olvasgass vissza, antelife, minideal, mixedshop ezek a legolcsóbbak, megbízhatóak. Miért én vegyek vissza, te kezdtél személyeskedni, én csak említettem h nem toppos a biztonsága, gondolok itt a webshopok által vásárolt minősítésekre! Meg a Gaga saleshez hasonló ostoba visszaszámlálós kamu dolgokra. Régóta olvasok irkálok a dual sim részbe, nekem úgy tűnik te "böfögsz" ide... Ha ennyire ráérsz linkelj be 1 db szerinted "jó vételt" az aliexpressről... de komolyan csak egyet.
-
alázógyík
addikt
Van valami ünnep/szabadság Kínában?
Minidealen senki sem elérhető. -
justaview
senior tag
Minideal-ről rendelt telefon mindig rootolva jön?
Többen írták már, hogy így érkezett.
Ez náluk alapszabály és automatán működik?
Mi van, ha nem így akarom? -
fujifilm1
senior tag
sziasztok,
Persze hogy nem kuldte a minideal az Umi X2.-t
(25 ről 27 re modositották a feladási idot - bizony isten...)Valaki volt olyan szerencsés hogy feladták neki?
-
bprubin
tag
válasz
CoolBoy323 #29761 üzenetére
Honnan érdemes Lenovo és Jiayu telefonokhoz akkumlátort rendelni?Minideal.net oldalon csak pár készülékhez találtam...
-
KukkSteve
senior tag
Valakinek sikerült elérni a tmallboxot? Napok óta semmi. :S E-mailre nem válaszolnak, chaten nem látom őket soha fent, pedig hajnali órákban is néztem.
Szerintetek érdemes várni, vagy hagyjam a levesbe és rendeljek minidealről?!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Dermesztő #29723 üzenetére
na ezt én is szeretném tudni
túl sokára
tokot adnak hozzá, nem olvastad a blogomban gg72?
bár most nézem, már nincs az a kép minidealen fent, ahol a csomagban látszódik a tok
de ez legyen a legkevesebb...na de hol vannak azok a "hidegek" a THLről? A levonóról sokkal több van...
-
Terentius
őstag
Én 23.-án rendeltem minidealről egy thl w100-at. egyelőre csak annyi infom van,hogy INFORMATION RECEIVED.Ezt mutatja 2 napja a singpost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest