- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy72
aktív tag
válasz
RVR400 #30011 üzenetére
Én már rendeltem nagyon sokmindent az Ali-ról, minden megérkezett eddig, két hibás terméket kellett visszaküldenem, de mindkettőnél kifizette az eladó a postát, az egyiknél küldött egy teljesen új terméket, a másiknál pedig visszautalta a vételárat (én kértem, mert már nem kellett a termék), egy vitás esetem volt, ahol az eladó szó szerint gyökér volt, de ez is az én hibám, mert nem néztem meg az értékeléseit előtte. Nem vert át, csak sokkal hosszadalmasabb lett az üzlet, mint amire számítottam. (azért itt is kiharcoltam az Alin keresztül 10 dodó visszatérítést!)
Szóval nekem csak pozitív véleményem van róla (az Ebay, sokkal rosszabb arányban teljesít.)
Bocsi az Offért, de muszáj voltam leírni, mert szerintem felesleges az Alit kihagyni a lehetőségek közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE (2020) 64GB 93% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest