- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
b0bcat #16520 üzenetére
És most már javítottak is a speckón (nem mindent...)
RAM: 512MB
ROM: 512MB (!)
Kijelző 854x400 (bár a 16M színt továbbra is tartják)Ettől függetlenül még vannak benne hibák, mert 6577-et írnak, az egyik kérdezőnek válaszolva viszont mtk6517-et írnak.
Így jobban érthető a 93$+postaköltség ár.
Pár nap és lehet, hogy a kérdezők kijavítják a specifikációt...
-
hevizms
addikt
válasz
b0bcat #15772 üzenetére
Igen persze hogy ez a törvény,tényleg félreérthetően irtamNem a DHL találta ezt ki,csak éppen az a lényeg hogy a kinai hiába ir kisebb értéket,ha a szállitási dijat is hozzáadják akkor már mindjárt áfaköteles lesz.
Az úgynevezett free shipping-nél nincs ez.Erre akartam utalni. -
Merlini
tag
válasz
b0bcat #13795 üzenetére
Rendelt valaki ilyen 5.7 Inch HD IPS Phablet-t?
Megnézném élőben Budapesten.Kijelző minőségében ZOPO 950 tűnik nekem legjobbnak youtube-os videók alapján:
L:Link]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=8h3bwltyXaY
http://www.youtube.com/watch?v=Gz-0T2AyLL0
+speckók alaján jó elő és hátlapi kamera
+4.1 Android
- 1db akksiThL W7
+800MB hely program telepítésre (/data) a másik két phablet 500MB
legjobb lenne egybe rakni ROM SDCARD(1)-al a Data-t de nem tudom van-e rá program
+ 2db akumulátort adnak
+ speckók alaján jó elő és hátlapi kamera
- 4.0 AndroidChangjiang N7300
+ Root leírás, videó van hozzá
+ 2db akkumulátor
+ alapon magyar nyelv is van benne
+ legolcsóbb
- 0,3Mpx előlapi kamera
- Android felírat a telcsin és az akksikon -
pmikloska
aktív tag
válasz
b0bcat #13385 üzenetére
Éppen erre gondoltam tegnap, amikor olvastam, hogy ezt is beletegyem, mert az újak folyton kérdezik. Hamarosan beleírom, és azt az A-GPS-es dolgot is cserélem. Mit is beszéltünk, hogy akkor igen rövid jelöléssel/kifejezéssel mit írjak oda? Vagy csak hagyjam ki és kész? Azt beleírjam még infónak, hogy Cortex A5 az újabbak meg A9-esek? És azt, hogy a videógyorsító PowerVR SGX531?
-
csongi
veterán
válasz
b0bcat #13331 üzenetére
Vannak tesco-s kapcsolataim, és nem kecsegtettek semmi jóval, és így igaz drágább volt a majdani akciás árhoz képest, de nem volt drágább a jelenlegi áránál. És sikerült THM mentes részletre megvenni. Szóval ezt az árkülönbözetet nem veszem figyelembe.
Jó ez így, nem kellett egybe kifizetni, és a végén havi 1660Ft többletköltség terheli a kasszám
6hónapig.
Egyébként köszönöm a véleményed és a segítségedet amit pü-be kaptam -
pmikloska
aktív tag
válasz
b0bcat #13249 üzenetére
És szerinted melyiket használja az MT6515? A Wi-Fi alapú meghatározást? Nekem úgy tűnik. Bár azt nem is tudom, hogy lehetne letesztelni, hogy a cellainfókat használja-e.
Lehet, hogy maradok akkor a Wi-Fi Pos. Sys. -nél.
De az tényleg jó lenne, ha osztraksajt szoftveres GPS javaslatát fogadnánk el? Azt úgy talán minden idetévedő új fórumozó érteni fogja. -
ÁrPi2
senior tag
-
pmikloska
aktív tag
válasz
b0bcat #13199 üzenetére
Értem, hogy mit akarsz, hozzáértő vagyok, tudom, hogy az A-GPS eredendően a már meglévő GPS vevőegység dolgát segíti, erre lett kitalálva (azt nem tudom, hogy valami plusz hardveres egység van-e egyébként még ehhez, vagy kizárólag szoftveres megoldás, összhangba hozva a GSM és Wi-Fi modullal, én utóbbira tippelek), tehát logikusan gondolva akkor van A-GPS, ha már van GPS egység is.
Ha viszont azt a logikát követem, hogy az A-GPS funkció a GSM és Wi-Fi modullal van működtetve (úh, de csúnyán írtam ezt), akkor ez alapján igen, van benne A-GPS funkció, ezt bizonyítja az is, hogy a telefonom tudja, hol vagyok (Google Maps alapján ki is tudtam próbálni, még azt is kiírta, hogy pontosság 40m).Szóval értem, mire gondolsz, de lehet, hogy az elképzelést a fentiek miatt kicsit rugalmasabban kell kezelni.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
b0bcat #13189 üzenetére
Az a baj, hogy az egy dolog, hogy a tudatlan kínai kiírta, de nincs benne GPS. Még a menüpont sincs benne! Hidd el, itt van a kezemben a telefon. Ráadásul fizettem az EtoTalk MOD ROM-ért, de se root, se EtoTalk-kos logóval induló MOD ROM. Most jön a levelezés velük... Legalább a kijelző IPS tényleg.
-
-
gps76
őstag
válasz
b0bcat #13159 üzenetére
Na ez az amire én is gondolok...(a gyári ajánlás)
Kár,hogy nem csináltam egy videót a G3 meg a ZP100 egymás mellettrõl,mert ott egyértelmüen látszik miröl is beszélek.
De mostmár mindegy,ne feszegessük,nincs értelme,majd a 6588-ra leszek kíváncsi mit müvel GPU szinten,mert abban már az SGX544 lesz,ami több mint dupla teljesítményü,nemcsak 3D-ben.B0bcat:Az akkut jó pontnak akartam írni,a RAM meg lehet annyi szabad van,de nyissál meg két-három komolyabb lapot,utána lépjél ki mert mondjuk csinálsz másvalamit,utána a böngészöt nembiztos hogy bevágja lapokkal együtt,hanem nekiáll újratöltögetni.Na ez 1 gigánál nincs,erre gondoltam,nemhiszem hogy 1000 Ft-nál többe kerülne a +512 MB.Csak hát direkt csinálják,legyen miért megvenni a következö tipust.Lásd Galaxy S,LED fény nélkül...
-
gps76
őstag
válasz
b0bcat #13141 üzenetére
Igazad van az is.
Úgy látom lesz miből válogatni az elkövetkezendő időben,a Sony is használni fogja MTK SOC-okat.[link].Remélem árkategóriában elérhetőbb lesz a mostaniaknál,mert nagyon jó minőségű telefonokat gyárt.
Itt meg egy kis összefoglalás az MTK procikról,lehet ismeritek de...[link].Innen kiderült számomra,hogy a G3 miért nem olyan gördülékeny az 1280-as kijelzővel...
-
sasa311
veterán
válasz
b0bcat #13100 üzenetére
Azt ugyan nem tudom, hogy most a/e akárminek hívják, de az biztos, hogy nekem van otthon telefonom, amiben 100%, hogy nincs GPS, de mégis meg tudja mondani csak mobilhálózattal is olyan 30 méter pontossággal, hogy hol vagyok. Illetve mikor a saját telefonomban ki van kapcsolva a GPS akkor is az utcát eltalálja sacc / kb, ha pedig ráengedem a GPS vevőt akkor pontosít.
ui.: GPS-t egyik "proci" sem tartalmaz, különálló egység.
-
pmikloska
aktív tag
-
feca81
aktív tag
válasz
b0bcat #13088 üzenetére
Erről mindig is sok vita folyt. Egyesek szerint normál GPS, amit segít az adat, wifi forgalom és a cellainformáció. Mások szerint ezek nélkül nem is működik. Tapasztalataim szerint (iPhone 3g) letiltott adatforgalommal, wifi nélkül,
repülő üzemmódbanis megtalálta jelet a GPS! Igaz kellett neki vagy 5 perc, de talált. Magyarul (hangsúlyozom tapasztalat alapján) van benne normál GPS is, csak rettenetesen lassú. Egy 3 emeletes belvárosi polgári társasház 1. emeletén wifivel 2mp alatt talált jelet. Wifi nélkül soha. Szóval erősen támaszkodik a mankókra.
Az eGPS viszont más tészta. Az Xperia Mini Pro-mba az van. Nos az egy álom. Pillanatok alatt minden segítség nélkül talál jelet! Lényegesen gyorsabb,mint az aGPS!Javítás: nem repülő üzemmódban, hanem simkártya nélkül!
-
oris
aktív tag
válasz
b0bcat #12787 üzenetére
Lehet kapni univerzális töltőt: Business Universal Battery Charger With USB Port
-
Male
nagyúr
válasz
b0bcat #12690 üzenetére
Na ezektől tartok én is... ha találok is nekem tetszőt, akkor az kifejezetten egy-egy modellhez készült, aztán ki tudja megy-e az enyémmel is
(Nekem nem a gépelés a gond, hanem a távoli asztal.... ujjal képtelen vagyok használni, nagyon bele kell nagyítani, úgy meg irtó macerás... tabból direkt rezisztívet vettem, az tökéletesen kezelhető a mellékelt stylussal.)
-
blackfox
csendes tag
válasz
b0bcat #12616 üzenetére
Azt én is gondoltam,hogy a Samsungba nincs Nvidia tegra 3 mivel ö saját maga fejleszti az Exynos 4412 őt illetve a Gpu is mali400 az eredetiben,de a kis kinaiak mindent öszzeraknak amihez hozzáférnek,erre is azt irták a megszokott Gpu-val van (Power VR SGX531)amivel az összes klont gyártják.DE ha mégis összerakták és müködik akkor egy jó árban lévő telefon vagy nem??
-
sasa311
veterán
válasz
b0bcat #12582 üzenetére
Ha nincs rajta Samsung felirat akkor nem. (a képeken nincs ha jól látom)
De ha elkoboznak valamit akkor azt megsemmisítik, te nem kapsz kárpótlást.
Az meg utána a becsületeden múlik, hogy lenyeled vagy azt kamuzod PP-nak, hogy semmit nem tudsz, csak azt, hogy nem jött meg a termék...
-
sasa311
veterán
válasz
b0bcat #12547 üzenetére
Nekem csak az szúrja a szemem, hogy még csak be sem fektet, hogy megvegye a készletet és te MO-ról vehesd meg a telefont, hanem csak beszedi tőled a dupla árat aztán puff, megrendeli neked kínából és annyi volt. (ergo semmivel sem jársz jobban, mintha te magad vennéd, sőt, még szívsz is mert azt sem tudod honnan kitől jön - ha jön egyáltalán). A VÁMot meg a szállítást ugyan úgy te szívod.
-
válasz
b0bcat #12162 üzenetére
Ilyenkor azért sokkal bölcsebb megvárni pl a Pandawill válaszát, nem pedig azonnal leírni valakit vagy valamit.
Mintha nem révedhetnének...Ha azt írják vissza, hogy "mit képzelsz, miért tennénk bármit, te elfogadtad ezekkel a feltételekkel, szóval így jártál", akkor persze le lehet írni őket, de az éppen aktuális "ügyeletes lelkes újonc" még nem írta, mi lett a Pandawill válasza.
Mindemellett az is érdekes, hogy miközben szidja őket, közben pedig ajánlja másnak az akciós terméket.Szóval várjuk meg a másik fél válaszát, mielőtt lehúzzuk az eladót.
Ne kövessük el azt a hibát, amit a másik topicban levő fórumtárs elkövetett.
-
osztraksajt
őstag
válasz
b0bcat #12126 üzenetére
A tól-ig árat a mennyiségek miatt írja. Ha egy darab kell, a legdrágább árat nézd. A posta mindenhol pont ugyannaddig tart, max a rendeléstől postára adásig lehet eltérés az eladók között. Esetleg ha valami nagyon belső tartományba kell a nagykerből bevonatozzon meg utána a tengerparti postai elosztókba vissza. De az eladók 95%-a Shenzen és környéke.
-
Sanyesz.
őstag
-
Sir Csimbók
tag
válasz
b0bcat #11637 üzenetére
Sajnos mi kicsúsztunk a 3 napból és egy olcsó teló volt, ezért nem is erőlködtem velük. Ezt csak azért írtam, mert a hozzáállás itthon sem feltétlenül jobb ilyen esetekben, és az sem garancia, ha nem noname termékről van szó. Természetesen én is csak a 44. napig bízok a ttmalls-ban, utána mindegy mit csinálnak indítok egy dispute-ot. Aztán ha minden rendben, lezárom, ha nem akkor használták a pénzem egy ideig. A feladóvevény és a levelezés ott van, mint bizonyíték. Én csak azt nem értettem, valaki miből gondolja, hogy bemondásra elhiszik, hogy rossz és visszautalják a pénzt, miközben a termék a vevőnél marad. Ilyen alapon ingyen árulhatnának, mert mindenki ezt csinálná. (tisztelet a kivételnek)
-
pmikloska
aktív tag
válasz
b0bcat #11536 üzenetére
Egyrészt a márka miatt, normálisabb minőségre számítok, a dizájn miatt és tényleg az IPS kijelző miatt.
Egyébként egyetlen gyengének tűnő pontja a 256 Mb RAM.
De ha jól tudom, akkor az Y200 is 256 Mb-os memóriával van felszerelve (ezt néztem ki itthon, de aztán hajtott a kíváncsiság, a gyorsabb processzor, az Android 4.0 és a dual SIM is érdekes). -
pmikloska
aktív tag
válasz
b0bcat #11526 üzenetére
Ha nem sürgős, én már várok egy hasonló készüléket. Eléggé butított telefon: MT6515 (ami nem is lenne rossz, mert a GPS nekem sem kell, de 3G-t sem tud, bár az sem kell), viszont fokozzák az "élvezeteket" a 256 Mbájt RAM-mal Andorid 4.0-hoz! Egyébként nagyon pofás kis telefon, elvileg IPS kijelzővel.
Ha érdekel, hogy ez a felszereltség mit tud, akkor amint megkapom, írok róla. -
sasa311
veterán
válasz
b0bcat #11517 üzenetére
Hát nézd, MTK6575 alatt nem éri meg kínai telefont venni, az meg nem hiszem, hogy kijönne 20K-ból szállítással.
Én ilyet vettem anyáméknak. Azon kívül, hogy a valóságban NINCS benne GPS és nem tud magyarul szerintem tök jó. 2200 mha akku, korrekt összerakás, gyors is, WIFI is van.
-
devast
addikt
válasz
b0bcat #11517 üzenetére
Sajnos abban az árkategóriában ajánlást én nem tudok tenni. Én nem használom/használnám egyiket sem, így jó szívvel ajánlani sem tudok. Viszont abban biztos vagyok, hogy aki még életében nem látott android-ot, az egy ilyennel könnyebben fog boldogulni, mint egy totál noname $60-os kínai telefonnal. Ahogy néztem, 20k körül már mindegyik szolgáltató kínál feltöltőkártyával androidos készüléket. Biztos van akinek több tapasztalata van erről, mint nekem.
szerk: Még valami... ahogy csökken az ár, úgy csökken a kínai telefon előnye: a szállítás nem lesz olcsóbb (és az mindig bent van árban, ha free shipping akkor is), viszont az áfa számszerűen egyre kevesebb lesz. -
xhege
veterán
-
robit1973
aktív tag
-
devast
addikt
válasz
b0bcat #11505 üzenetére
Válaszok szépen sorban:
- Az első post-ban fel vannak sorolva az online boltok. A topic címében ott van, hogy "Olvasd el az #1 hozzászólást!"
- Meg szabad venni, de nem véletlenül nem beszélünk ezekről.
- Kérni meg lehet, de nem 100%, hogy raknak rá. Az viszont szinte 100%, hogy azt fogják mondani, hogy raknak rá.
- 256mb ram nagyon gáz, akármilyen verzióhoz. Na jó, 1.5-ös cupcake-hez még ok.
- A 2.3 -at szerintem már nem ferdítik... nem olyan új az, hogy érdemes legyen behazudni. Viszont az ilyen telefonoknál érdekes téma lehet a play store kompatibilitás. Lehet, hogy a soc, illetve a telefon egyéb tulajdonságai miatt, vagy a szoftver hülyesége miatt a play store alkalmazások 70-80% -át nem fogja tudni letölteni, használni.Személy szerint, ha meg akarod szívatni a rokont, akkor vegyél neki $60-os android telefont kínából. Ha jót akarsz neki, valami érintős feature phone-t ajánlok, vagy szolgáltatótól valami olcsóbb android-ot, 20k alatt.
-
psycho069
csendes tag
válasz
b0bcat #10080 üzenetére
Nekem ilyen M-tech aTab 5 készülékem van, azt leszámítva, hogy amikor lemegyek a páncélterembe 3 emelettel a föld alá akkor megszűnik a térerő, de ott a telefonok 99%-a elveszti a fonalat.
cirka 1 hónapja vettem, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nincs most telefon a piacin amire elcserélném
-
berigazek
őstag
válasz
b0bcat #10155 üzenetére
Tapasztalat kolléga!
45 éves vagyok és belőle akksik között töltöttem 16 évet...hadd ne soroljam,az irkászok írásaitól felfordul a gyomrom is,túl okosak!
(Nem az itteni kollégákra gondoltam...mielőtt kitörne a III. Világháború (hanem sajtó,műszaki cikkek,leírások,stb. :-) )
(pl.az autóbeli GPS is,ha állandó töltés alatt van mindig és nem használják ki a saját akksija kapacitását SOHA 1 év alatt neki kampec,még annyit sem adok...)
És ez egy sima pl. volt :-) -
berigazek
őstag
válasz
b0bcat #10145 üzenetére
Nekem senki ne magyarázza meg,hogy egy nagyobb és gyorsabb töltés jót tesz hosszú távon ,,tökmindegy" akksinak...összehasonlítanám ,ha esetleg együtt vásároltunk volna két ugyanolyan telót és TE úgy töltöd az akksidat,ahogyan akarod vagy szeretnéd én meg betartom a ,,szabályokat" :-)
Meglátnám,hogy melyikünké lenne hosszabb életű és jobb? :-)
(ott a smiley mindenütt :-) )Apropó az USA dollárral:
Lassan ugyanazt teszik,mint a svájci frank-al :-(
-
tihibaby
senior tag
válasz
b0bcat #10080 üzenetére
Az új verzió: MTK 6577-es DUAL Proci, android 4.0.4, nincs benne TV vevő,2800 helyett 2500mAh lett az akksi,ill. 5 megapixeles a kamera a régi 8 helyett.
Nekem a régebbi egy magos 6575-ös van,lassan egy hónapja,eddig elég jók a tapasztalataim.
Fut ez elég sok néven,főleg ázsiában (A9230+,DPad,Dapeng,IDream stb.)és valószínűleg igen,a MyAudio is ilyesmi lehet.
(Olvastam rá utalásokat,hogy tán a Samsung gyártatja a "hulladékból",persze nem adja hozzá a nevét,de ezt ne vedd készpénznek!)
Nekem nem szokott gondolkodni,igaz nem használom két kártyával.
Amúgy ha a véleményemre kíváncsi vagy,összességében nagyon elégedett vagyok vele.
Az összeszerelési minősége jó,nem recseg-ropog a kezemben.
Üzemideje elég jó,2 napot átlag használat mellett kibír,és ott a másik akku tartalékba.
Nem akadozik,nem fagy,nekem különösebben nem volt eddig ilyen problémám vele.
A kijelzője....hát láttam már sokkal jobbat is,de ennyi pénzért nem is vártam csodákat,meg SAMOLED-et se!
Fényképező része teljesen átlagos,nem tudok róla érdemben nyilatkozni,nem foglalkozom vele különösebben,azt hiszem az átlagos célokra megfelel,fényképező gépet szerintem egy telefon sem váltja ki.
Az enyémben van TV,néha jól jön(melóhelyen F1 bambulás),DivX-eket válogatás nélkül lenyomja.
Fülese átlagos,zenehallgatásra stb, teljességgel megfelel.
Sajnos root lehetőséről még nem nagyon tudok,van egy Android Root 1.0 nevű progi amivel állítólag lehet,de nem mertem kipróbálni,ill. nem is hiányzik annyira (max. egy-két gyári cuccot volna jó leszedni).
Remélem segítettem a döntésed meghozatalában. -
Novicsok
tag
Bocs, mivel én csak 1 db rendelésre gondolok, az mindig 150 EUR alatt van, ezért csak a 27% áfa van, a vám 0.
Magam a pandawill-től vettem az utóbbi időben, nem volt gond.
Legrészletesebben az oroszok tárgyalják ezt ki:
Fekete lista:
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?f=14&t=14
Pozitív lista:
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?f=14&t=5
Ezekből ki lehet hagyni az oroszokat kiszolgáló webshop-okat, akiket főleg az orosz nyelv használata miatt kedvelnek. -
hevizms
addikt
Az EU vámterületén kívülről érkező küldemények esetében magánszemélyek közötti forgalomban 45 euró értékig, kereskedelmi forgalomban (ideértve a magánszemélyek által külföldi cégtől megrendelt árukat is) 22 euró értékig vám- és áfa-mentes a küldemény. Az ezeket meghaladó összeg esetén 150 euró értékig vámmentes a küldemény, de 27 % ÁFA terheli.
Magánszemélyek közötti forgalomban:
151-700 euró közötti érték esetén 2,5% vámot és 27% áfát kell fizetni.
701-999 euró közötti érték esetén a kereskedelmi vámtarifa szerinti vámot és 27% áfát kell fizetni.Magánszemély által megrendelt áruk után (e-kereskedelem):
151-999 euró közötti érték esetén a kereskedelmi vámtarifa szerinti vámot és 27% áfát kell fizetni.
1000 euró vagy az ezt meghaladó érték felett a kereskedelmi vámszabályok érvényesek -
ZaXXoN
tag
Zömében pozitív tapasztalatok:
http://mixeshop.com/
http://ttmalls.com/
http://etotalk.com/
http://www.minideal.net/
http://www.zopomobileshop.com/Pozitív és negatív tapasztalatok:
http://pandawill.com/
http://tmallbox.com/
http://fastcardtech.com/
http://www.cellphonemic.com/
http://www.ciscam-china.com
http://www.priceangels.com/ -
LámaZ
addikt
Te szerintem tipikusan az az ember vagy - mint én is - akinek érdemes külön választania a funkciókat.
Én pl. úgy gondoltam, hogy veszek egy olyan karóramobilt, amely gyakorlatilag csak telefonálni tud (de támogatja a Bluetooth-t), emellett hamarosan lesz egy tabletem, amely fogad egy db. 3G-s SIM-kártyát, és van benne GPS.-------------
A trémobilnál van olyan havi 1 gigás dominó, mely 2k-ka kerül. -
pmikloska
aktív tag
Most én sem tudom, hogy a ROM/RAM arány hogy áll, mert amit én szeretnék, ott pont fordítva írják: THL A1
A logika azt diktálja, hogy a rendszer helyfoglalása miatt a ROM kéne, hogy nagy legyen, és a rendszermemóriának hagyták a kevesebbet, de erről inkább egy jobban informált fórumozó írjon nekünk.
-
sasa311
veterán
Én értem és el is fogadom amit mondasz
Amúgy nekem Tmobilnál 3200 huf az előfizetésem, van benne 500 mb internet és túllépés esetén lelassítják 50 kb/s-re, de nincs külön díj. A 3200 meg 100%-ban lebeszélhető huszon mittoménhány ft-os percdíjjal. Szerintem azok az idők elmúltek mikor külön fizetni kell a mobilnetért
-
sasa311
veterán
Mondjuk ez teljesen jogos érv, ha nem akarod kihasználni az "okos" telefon "okos" voltát és nem kell GPS és 3g sem (ami manapság azért érdekes...) akkor okés lehet neked is. Amúgy egy 6575.-ös teló sem drága már, akciósat már 100$ körül is kifoghatsz, ami azért nem a világ.
A webshopoknál meg én úgy gondolom, hogy az, hogy félrebeszélnek, hogy mi van ill. mi nincs raktáron az egy dolog - minden kínai ilyen.
Az viszont, hogy hazudnak, lopnak és engem állítanak be hazugnak paypalon az nagyon nincs rendben. -
pmikloska
aktív tag
Szia!
Én most totál az ellentétét fogom mondani annak, amit korábban javasoltak.
Attól függ, hogy mire használod majd ezt a telefont.
Én pl. az édesanyámnak szeretnék venni egy ugyanilyen processzoros telefont. Ő nyilván nem szeretne használni GPS-t, és nem fog 3G hálózatot sem. Ennyiből gyengébb ez a CPU.
A 256 MB memória nem kevésnek tűnik, de mivel egyszerre nem fog használni több alkalmazást, így arra a célra, hogy emailt olvasson, időjárás appot indítson, a Vibert használja (mindezt nem egyszerre), arra tökéletesen jó ez is - szerintem.A Pandawill-lel nekem pedig eddig jó tapasztalatom volt, 3x vettem tőlük értékesebb dolgot, mindig megérkezett, és működött.
-
sasa311
veterán
MTK 6515-ös procid felejtsd el.
Min. 6575 de inkább 6577-est vegyél!
Pandawillel nekem katasztrofálisan rossz tapasztalataim vannak - viszont ezzel a webshoppal nagyon jó a tapasztalatom:
http://www.ahappydeal.com/
Korrekt raktárkészlet (ami "ship in 24 hours" az van készleten), korrekt support (TUDNAK ANGOLUL!!!). 2 dolgot rendeltem, egyik volt raktáron, tényleg küldték 24 órán belül, másik nem volt raktáron, 48 óra után küldték.
Singpostal küldenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Google Pixel topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest