- Google Pixel topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szeptemberben érkezik az Ulefone Armor 29 Pro széria
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Kollégák! Az M-Tech aTab5-ről mit lehet tudni? Nem sok dolgot találtam róla eddig, de amit találtam, az inkább pozitív volt. Meg az ára sem szörnyű (újonnan 50 ezer 1 év magyar bolti garival). Nagyon szimpatikus nekem, mert lényegében mindent tud, ami nekem kellene (65.. sorozatú proci, fél giga RAM, GPS, dual SIM, 5" képernyő).
A konkrét kérdéseim:
- 6575-tel vagy 6577-tel van szerelve vajon? (mindkettőre találtam utalást)
- igaz lehet, hogy ugyanaz a készülék, mint a - nem annyira jó hírű - MyAudio Series 5?
- olvastam valahol, hogy nehézkes vele a telefonálás (sokat "gondolkodik", mielőtt tárcsáz) - ez lehet széria hiba?Köszönöm, ha valaki tud segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro max Pitaka Magez és gyári Apple tok
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest