-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
RVR400 #72293 üzenetére
Naigen, vicces és nagyon őszinte volt ahogy egy Antelife logó alatt elmesélte, mennyire örült hogy nyert az antelájftól... .
(#72299) (jan)
Ez tuti? Én amióta bejelentették a wcdma verzió butított specifikációját még nem láttam sehol raktáron, annál többször találkoztam td-scdma, meg presell ajánlattal (mindezt trükközve persze, hogy ne legyen egyértelmű). -
-
válasz
RVR400 #72137 üzenetére
Így van. Rohadtul nem mindegy, hogy ha milyen a pontosság pl a városban. Foglalkozom egy olyan szoftverrel, ami GPS jel alapján nézi, hogy beért-e egy busz egy adott zónába és nem mindegy, hogy mennyire pontos, gyors a GPS!
slezakimi: Kinek mi.
Nekem is volt már néhány kínai telefonom, de a Nexus mérföldekkel jobb az eddigieknél
De ez itt már nagyon off.
de nem kellett volna belemennem, téma lezárva, alap usereknek jó a THL GPS-e
-
slezakimi
senior tag
válasz
RVR400 #72137 üzenetére
Akár gúnyolodsz akár nem.Használom napi szinten, még sose volt bajom vele, mondjuk csak 2 hete van meg kb.
Tízemeletes házak között se jön zavarba.Gondolod majd Újpesten,vagy a Havannán is csinálok screenshotot, csak a kedvedért.
Nekem a Nexus 5 egy f@s.Mielőtt megkérditek, van összehasonlítási alapom.(#72139) tboy93 Hál istennek Nekem is más
. Hozdd át, ugyis itt laksz harasztiba.
Szarszung ingyen se kéne, a Nexus 5.-ről meg feljebb a véleményem. -
kóóó
aktív tag
válasz
RVR400 #71718 üzenetére
Nem fogadja el az 1111-et.
És nem küldtek semilyen ilyesféle leírást amit te írsz csak annyit, hogy megküldjük hamarosan a beállításokat.
Aztán jönn egybeállítások információs üzenet, ott a telepítésre megyek, pin kódot kér szöveg vagy számok nem tudom, de amiket eddig próbáltam nem jó, ez az 1111 sem :S -
-
Mottie
őstag
válasz
RVR400 #71106 üzenetére
Nekem valószínűleg nagy szerencsém volt mert 1 éve T-nél simán ingyen kicserélték, csak kérnem kellett.
Egyébként van valakinek tapasztalata, hogy mennyire lehet használni egy mini sim foglalatban úgy a micro simet, hogy a "perforált" részbe visszailleszti és úgy teszi a telefonba?
-
aytukabozs
addikt
válasz
RVR400 #70948 üzenetére
Telón nézve nem tűnt olyan sz@rnak, de elhiszem ha mondod.
Mondjuk én is mikor megjött a telóm a 2. képnél visszavettem az interpolált 12 mpix-et 8-ra, aztán kb. a 4.-nél 3mpix-re, úgy szódával elmegy kategória, azóta úgy használom ha kell....( #70950 ) DJGABI
Az hogy hány megapixel tökmindegy, nem attól az egy paramétertől lesz jó vagy rossz a fototeljesítménye egy telónak... -
válasz
RVR400 #70848 üzenetére
A w450-ben van egy mini-sim és 1 mikro-sim foglalat.
A mini-sim foglalat tudja a 3g-t.A normál sim a bankkártya méretű sim.
Az egyel kisebb a mini sim, az utána következő a micro-sim, majd végül a nano-sim.
hivatalos sim méretek -
-
klogw
aktív tag
válasz
RVR400 #70673 üzenetére
Köszönöm, hogy utánakerestél!
Ezzel a márkával még nem is találkoztam. (Itt a fórumot olvasgatva sem nagyon került még a szemem elé ...)
Egyébként a linken alul u.ennyiért hirdetik a JiayuG4St, bár annak csak 4.7' a kijelzője, én viszont pót ebook readerként is szeretném használni (mondjuk e tekintetben 0.3/0.8 col többlet nem tudom mennyit számít). -
klogw
aktív tag
válasz
RVR400 #70667 üzenetére
Valószínű nekem is ezért nehéz a választás.
Jó legyen meg szép legyen meg olcsó.
Lehetőleg fekete (az előlap mindenképp), 5,5'nál ne nagyobb, 4mag elég, jobbfajta legyen a fényképezője, legalább 2000 mAh.
Ha kínai a buli, nem tudom melyik rendelős oldal a bevált.
Az xperia c-t néztem eddig a garizás miatt, de lehet, hogy lenne jobb összteljesítményű alternatíva.Cinedog1, van a 8 magnak valódi értelme? Meglátszik valamiben a telefon teljesítményén (a fogyasztáson kívül) érzékelhető módon?
-
Laza...
addikt
válasz
RVR400 #70576 üzenetére
Nem erről szólt az egész, hanem arról, hogy az Idol X-nek min. olyan jó a gps-e mint a Hongminak. Mivel nálam mind2 van, (meg más típusok is) ki merem jelenteni, hogy igen, az Idol X gps-e jobb. Különösen, most hogy élesben is kipróbáltam. Lehet ez annak (is) köszönhető, hogy a hátlap nem levehető, másképp tudtak tervezni/beépíteni antennát.
Ugyanakkor nálam az etalon még még mindig a Hongmi, ahhoz viszonyítok mindent. A sorrend sok-sok db tesztelés után (és ami megfordult a kezeim között) ez:
TCL Idol X (9)
Hongmi (7)
ThL bármi (6)
iNEW V3 (5)Zárójelben 1-10 pontig, szerintem mennyire OK. Ez tapasztalat, és fölösleges ezen flamelni, ez csupán az én véleményemet tükrözi. Ennyi, és nem több
Peace!szerk.: itt is esett
-
-
svgyula
addikt
válasz
RVR400 #69962 üzenetére
Szia! Mintha dejavu érzésem lenne megint a "kofák" ügyében. Mit nem lehet ezen érteni a kereskedelem nem így működik! Jó lenne már tudomásul venni! Aki meg "kofa" a piacon az ne csodálkozzon ha alkudnak vele! Van olyan ország ahol el sem adják az árut ha nem kezdesz el alkudozni az eladóval!
Tudod felvázolom még egyszer és utána nem kellene itt ezeket megbeszélni, hanem tedd fel a hirdetésedet a megfelelő helyre és privátban alkudozz! Tehát van a gyártó-nagyker-kisker-kofa! Nos ha valaki vehet a boltban is akkor miért is vegyen a kofától? Aki esetleg 10 perc múlva felszívódik és bottal ütheted a nyomát? A bolt meg le van betonozva és még számlát is adnak de ez lehet akár kínai bolt is! -
válasz
RVR400 #69950 üzenetére
Mondtam, vállalja a következményeket.
Én, ha eladnék egy telefont, olyan árat lőnék be, hogy olcsóbb legyen, mint a külföldi beszerzés, pláne, ha nem új készülékről van szó, de persze, mások vagyunk tudom.
Nem szeretnék tovább itt offolni, privátban folytathatjuk, ha gondolod.
Szerk.:
Sanyesz.-nál a pont. -
nemethsza
tag
válasz
RVR400 #69397 üzenetére
CUBOT GT90
Subtotal(freight and customs insurance not included) $85.89
Discount (comebuy3LFCTJ) $6.93
Shipping & Handling (Germany to Europe (4-7 working days)) $12.47
Grand Total $91.43 -
-
svgyula
addikt
válasz
RVR400 #66707 üzenetére
Szia! Nem írtad el azt az user-t
talán inkább luser
Ja azért érdemes figyelni arra, hogy minden indításnál elfelejti akkor ha nem a telefon memoriánra van rakva. Az android induláskor ha nem találja a rendszerhez rendel file-t akkor átírja alapértelmezettre. Legalább is nálam ezt csinálta. Mivel az sd kártya a legutolsó amit hozzácsap a rendszerhez az erről indítani kívánt alkalmazások még az indítás folyamatában nem létező elérési útnak számítanak. DE az az idióta aki átírta azt, hogy alapból ide telepítsen valószínűleg a gyógyszereit keresgette amik elgurultak! -
válasz
RVR400 #66654 üzenetére
Nem, sajnos.
Már írtad ezt régebben is, így természetesen a normál flash próba után ez volt az első, amit próbáltam.
Nem jött be...
A dmesg kimenete szerint "cannot enumerate usb device" van.
Ez miatt gondolom, hogy csak tesztpontos megoldás lesz jó.
Win alatt nincs hardver csatlakoztatási hang. -
-
ans1980
tag
válasz
RVR400 #66471 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Még egy kérdésem lenne. Egy teszt videó hozzászólásai közt ezt találtam: "Egy másik know probléma, ez a közelség érzékelő. Ha kap egy hívást néha, ha a hívás vége a képernyő nem kapcsol be, így a telefon használhatatlan amíg el nem távolítja az akkumulátort" Ez gyakori lehet?
-
svgyula
addikt
válasz
RVR400 #66367 üzenetére
Na igen
Nagyon nem értettem ezt én sem! Vagy nem volt elég kapacitása a ts7-nek és átvette az első részt és csak a hátlapot adta
Ha jót tudom ezután kezdtek külön hardverrel szállítani vagy mégsem
csak a szita más ahh
nem is érdekel csak a fórumán volt hogy valaki megjegyezte a ts7 kamerája nem tud ezt vagy azt akkor derült ki az is, hogy ebben is eltérnek.................. Amúgy nekem semmi bajom a cubot one-val nem bántam meg ár-tudás arányban teljesen jó eddig (kopp-kopp) megy normálisan! Persze ezt is meglehet hülyíteni!
mindenféle barom apk felpakolásával
most legutóbb a cleanmaster önállósította magát
Na meg mint a mobogenie! Hogy az hogy megszívatott! A felpakolás után a pc csak ezen keresztül látta az sd kártyátcsinálhattam bármit amíg nem takarítottam le csak így ment!
-
Dominó85
addikt
válasz
RVR400 #66210 üzenetére
Hogy mi? Tudsz olvasni? Nézzed már meg milyen telefonjaim voltak/vannak (Hongmi, Jiayu G3). És keress vissza, hogy miket írtam a Star-ról mint kínai "minőségről"... Bocs de többet az ilyen semmitmondó HSZ-ekkel nem áll módonban foglalkozni. Aki nem tud értelmezni (lásd iNew vs Star kommentem feljebb) azzal nem fogok foglalkozni.
Star mellett szól:
- talán erősebb aksi (2500 -> ~2000mAh)
- jó kijelző, 5"iNew mellett szól:
- hazai és külföldi fórumközösség
- design (szubjektív)
- vékonyabbDe persze elemezni mindig csak a saját szemszögéből a saját igényei alapján tud az ember. Én a Hongmi-nál sejtettem, hogy a Jiayu G3 2750mAh aksijához képest a 2050mAh nem fogja bírni a 3 napot, de még a 2-őt is neccesen (az én használatom mellett). Viszont a Jiayu G3-hoz képest ott a MIUI felület és a testre szabhatóság nagyfokú szabadsága, a qrva jó GPS és jóval erősebb mobil antenna, a combosabb (és számomra) mindenre elég PowerVR SGX544MP IGP, valamint a minőségi kamera és még szebb kijelző (Jiayu G3 foltosodásra hajlamos LG IPS, Hongmi Sharp IPS... nem egy azon liga). Persze egy 4 magos Jiayu G3S(T)-hez mérten a felárat az optimalizált felületért (MIUI) és a minőségibb alkatrészekért meg kellett fizetni. Ennyi.
-
svgyula
addikt
válasz
RVR400 #65890 üzenetére
Szia! Szerintem itt nem azon akadnak ki sokan hogy mint írtad 2eft-vel drágábban adja! Azon akadnak ki, hogy
a "kicci kínai" nagyker-kisker-ottani ÁFA felett vanaz a +2ezer na meg az itteni ÁFA! Mert ha??? a gyártótól vásárolna direktbe és nem csak egy diler lenne akkor ugyanannyiért tudná haszonnal adni mint a kínai! De mint mással ezzel is a nálunk tipikus nem kereskedői inkább rabló kereskedelem érvényesül azaz keveset eladni de nagy haszonnal!
Na persze ehhez nem elég leülni a gép elé és bújni a az internetet hanem keresni kell megfelelő lehetőséget
a gyártói kapcsolat(ok)ra. Sajna ehhez nem elég a "magyar vándor"
vállalkozói tehetség..............
-
-
svgyula
addikt
válasz
RVR400 #65568 üzenetére
Szia! Szóval a RAM-nál lefelejtették az első meg az utolsó számot és kicsit elírták a mértékegységet? Vagy mit is akartál írni? Most sincs olyan "csúcs" telefon amiben 6Gb RAM lenne! A ROM az más tészta! De azért nem kellene ekkora parasztvakítást csinálni! Ez kb olyan mintha egy autós oldalon az eladó egy matiz-t úgy hirdetne hogy 8+1 személyes és 250km/h-val is tud menni!
Mindezt egy passat árán!
-
-
poffsoft
veterán
válasz
RVR400 #65390 üzenetére
Amúgy az érdekesség, hogy ugyanezen a terméklinken megjelent később egy hasonló (kb. azonos) huawei telefon (legalábbis a hátlapra éppen azt szitázták), ezt leszámítva még a fotók is ugyanezek voltak (pici túlzással photoshop), majd lenovóra változott ugyanezen a linken a hirdetés. Még jó, hogy aliexpress automatikusan snapshotolja a hirdetést
ja, és a valóságban a hátlapon a kamera mellett van egy felirat: fekete: 8.0 BSI Full HD, fehér: 5.0 BSI Full HD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged