- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
fateless #46505 üzenetére
Mi2ről a cikket elolvasom majd, az nem rossz. A Faea meg nem tetszik...
Amit kinéztem a G4 Adv verzió, ami jobb lenne az 310$(~71k, ami már sok egy telefonért...) és csak pár milliméterrel kisebb... 133 x 65 x 10 mm(2.9mm narrow bezel, ultra-narrow metal frame)
Olyan 250-275 körül van a lélektani határom...
Esetleg 1 sim-esba milyen kínai csodák vannak? -
fPApi
őstag
válasz
fateless #46073 üzenetére
Ezt mondod Te, én meg azt, hogy olyanokat, amelyek megfelelnek az itt olvasható tapasztalatoknak. Mert azért azt Te is beismerheted, hogy a hozzászólások többsége nem arról szól, hogy milyen szuperül működik minden ezeken a kínai telefonokon. Inkább arról, hogy "szuper, hogy ilyen olcsó, minden OK, de ..." és itt általában több dolog megjelenik, ami mégsem OK.
-
Chaser
legenda
válasz
fateless #45518 üzenetére
1280-as a telód? Nem jól értelmeztem hogy azt a felbontást már nem tudja a SoC?
3D engem igazából max GPS-nél érdekel. Jelentősen olcsóbb lenne mint MTK-val, ezért érdeklődök.
GIJoe: Tényleg tud, tegnap éjfélkor küldték vissza egy csomagomat "címzett nem található"
de bazz annyi eszük nincs várjanak pár napot, még aznap visszaküldik. És már nem tudnak mit tenni...hiába van itt Mo-n, hiába tudom igazolni hogy az enyém, nem tudnak mit tenni..a vacogós cápa játsszon a fejükkel
szerk: Otthon volt a címzett...és ha nincs is otthon hagynak egy értesítőt, de "címzett nem található". Komolyan mondom nem normálisak. Ha ilyen van minimum pár nap várakozás meg fényképezzék már le ugyan a címzést, kíváncsi vagyok mivel igazolják már hogy nem valós cím volt ha nincs fényképük, mert kiverem a balhét az biztos...
-
devast
addikt
válasz
fateless #45496 üzenetére
Ami az utóbbi pár napban volt a kezemben:
mt6577 : érezhetően gyenge (azért természetesen ez is megüti a használható szintet)
msm8225q : érezhetően gyenge, de egy fokkal jobb mint az előző
apq8064 : érezhetően gyors (rövid ideig nézegettem csak)
snapdragon 600/800: nagyon gyors
mt6589-em még nincs -
wigo70
tag
-
Thrawn
félisten
válasz
fateless #43586 üzenetére
Eszemben sincs vitázni, mindössze leírtam a tapasztalataimat.
Megszokott jelenség, hogy az emberek csak akkor nyitják ki a szájukat, ha valami bajuk van, ellenben ha elégedettek annak semmi nyoma nincs. Olvastam én is hideget-meleget róluk, de melyik másik boltnál nincs ez így? -
Crytek
nagyúr
válasz
fateless #43396 üzenetére
Ezzel a Haier-el szemeztem mert erős 2 mag jó gps 4.5". Mondom ránézek és akkor ***zott tarkón a valóság ,hogy már megint a szokásos jó telefon és elrontják
170mm magas és 90mm széles mire hova atyaisten ez egy oltári nagy tégla és mellette még az aksi is nagyon kevés
Sanszos hogy soha nem lesz nekem csájnafonom,mert nem találok értelmeset
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #42389 üzenetére
Az S4 külön van.
Youtube-on van antelife-os videó, de nem futtatnak Antutut, viszont az ő oldalukon S4 szerepel és Q nélküli típus, és mindenhol amúgy úgy van főcímezve, hogy S4, aztán van beírva a leírásba, hogy Q-s prci van benne.Valaki megveszi, aztán majd megmondja.
-
bigbuda
aktív tag
válasz
fateless #42304 üzenetére
Hidd csak el, amugy éjszaka toltam (fényerő szinte minimum), aszsony miatt nagyon kis hangerőn, de nem procievő gameval, hanem Triple Town és Tower Defense. Meglepődtem én is, lehet hogy hosszú távon nem igy megy, vagyis 40% alatt rohamosan elkezd csökkenni ki tudja... nem teszteltem még, de lehet most felnyomom 100%-ra aztán elinditok vmi youtube hd filmet max fényerőn wifi-n... az ugy jó teszt lenne?
-
barnam_
nagyúr
-
-
b0bcat
addikt
válasz
fateless #41743 üzenetére
Először a Feiteng H7100 mellé téve lepődtem meg, hogy mekkora (főleg a vastagságán, de itt csalás van, mert a H7100 vékonyabb szerintem az átlagnál), de aztán a Galaxy S4 mellé téve látszott igazán. Az S4 a külméretei alapján egy méret osztállyal lentebbi modellnek hat a V967 mellett.
Valahol egy képem is van róla, de nem ezen a gépen, úgyhogy most sajnos nem tudom megmutatni ezt fotón...
Senki ne értse félre, ez nem von le a modell nagyszerűségéből (nem mellékes tudnivaló erről a modellről, hogy nincsenek ismert bug-jai, mint rengeteg más, mostanság népszerű készüléknek, valamint az akku üzemideje is bámulatos!), csak amikor képernyő méretekről beszélünk, akkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a körítés mérete és alakja is mennyit számít - ahogyan azt mostanában több kolléga is már felvetette.
Én senkit nem beszélnék le a V967-ről, csak azért hozakodtam elő ezzel, mert ha valaki pont egy Galaxy S4 megtapogatása után döbben rá arra, hogy neki az 5 col az ideális méret, és berendel egy ilyet, akkor meg fog döbbenni, amikor kézbe veszi ezt a "monstrumot"...
-
-
-
válasz
fateless #41538 üzenetére
Hát nem tudom..... Most adtam el az LG Optimus 2X emet, mert 4" os volt, és már nem tudok 4,5-5" alatt élni...
Aki egyszer ráérez az 5"ra, soha nem akar kisebbet...Ezért várom az a Jiayu S1-et, még ha drágább is. Jónak ígérkezik...
Majd jövő ilyenkorra ki is jön, zsajüékat ismerve.... Akkor is kihagyják majd a ledeket -
Krinyo
senior tag
válasz
fateless #41519 üzenetére
Ha másért nem, pont ezért éri meg újab SoC-pel szerelt telefont venni, mert valószínűsíthetően takarékosabban bánik az energiával, még ha nem is feltétlenül használod ki a teljesítményét. Miért ne legyen 4 mag, ha lehet? Ha nem használod, alszik, de ha kell, bizony jól jön.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
fateless #41529 üzenetére
A városi legendák szerint stabilabb GPS miatt kacsintgatok a Qualcomm-vonal fele, bár a ZTE V987 - tepsi és MTK-s mivolta ellenére
- is elgondolkodtatott.
Gyanúm szerint ezen közhiedelem kialakulásában a slendrián hardver-összeszerelés, és az ilyen-olyan GPS trackereket mókoló fejlesztők inkább ludasak,mint maga a SoC...
-
anonym1s
őstag
válasz
fateless #41186 üzenetére
Valoban igazad lehet, a scamadviser szerint is megbizhatatlan.
-
anonym1s
őstag
válasz
fateless #41171 üzenetére
Itt azt irjak van raktaron, csak joval dragabb, 320 dollar.
-
megint én
őstag
válasz
fateless #41176 üzenetére
Amit írsz, az részben igaz is lehet, de nem az EU-s piacra. A Nexus 7el meg nem igazán egy kategória, és a piaci lefedettség sem ugyan az, szóval egymás levesébe nem köpnek... Szerintem legalábbis. Ami az árát illeti, nagyon jó. És szerintem ez olyan, ami még 10$ lejjebb fog menni az első vagy 2. hét után, hogy a fanatikusokkal megfizettessék a felárat...
Amúgy ami még nagyon jó teló, igaz sokkal drágább is, az a Mi2S
-
-
-
Groovebaby
tag
válasz
fateless #40859 üzenetére
Nekem pl amikor nem vagyok otthon (melóhely stb) mindig be van kapcsolva az adatforgalom, hogy egyéb formátumban is elérhető legyek (skype, viber) meg mivel mindenki a facebookon való üzenetküldést erőlteti az ismerőseim közül, legalább az üzeneteket meg tudom sasolni.
Így nekem napi 9-10 órát is be van kapcsolva a net, otthon meg a gép megy...függőőőő
-
válasz
fateless #40859 üzenetére
4-5-6 óra és azabadidő....
Napi 1-2 óra BKV ez az amíg várok, meg buszozok.
Este nincs kedvem bekapcsolni a gépet, az kapásból 3 óra minimum.
Máris 4-5 óránál járunk.És akkor még nem számoltam az egyéb dolgokat, mint boltban sorbaállás, hetente/kéthetente 1 óra vonat út.
Marad a P780
-
anonym1s
őstag
válasz
fateless #39691 üzenetére
Valoban. Igazad van, a nagyobb kijelzo miatt feltehetoen tobbet fogyaszt.
Amint megerkezik, irom a velemenyt. Illetve nehany nap mulva, mert ugye az akksi teszthez nem eleg 1-2 nap.
Ja, az meg mindegy mi van az akksira irva, mert az akksi meretebol lehet kovetkeztetni a kapacitasara.
Nehany eve vettem az akkori telefonomba egy 1500mah akksit az innov8 telefonomba (gyarilag 1000mah volt benne). A legolcsobb kinai vackot vettem. Megerkezett, neztem hogy ugyanakkora mint a gyari samsung akksi. Ketelkedtem benne hogy tobbet bir mint a gyari, es be is jott. Viszont kevesebbet sem ment egy pillanattal sem mint a gyari! Akksinal a meret szamit szerintem, es nem az ami ra van irva. Az n9599-ben meg eleg nagy darab akksi van. -
ouzohuto
senior tag
válasz
fateless #39642 üzenetére
Eddigi telefok amik voltak kezben: w8, a820-30, w7s, c2, hono2, g3s es a sajatom. Thl szep anyag de vaskos telok, a zopo es huawei ott van, a g3s se rossz, a lenovokrol annyit, hogy osszeszereles 5os, de anyaghasznalat nekem nem jon be(kicsit sima muanyag benyomsa van), p780 fogdosnek mar. Sajatot meg nem protezsalom mert ugy se hinne senki
de ez a legjobb
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Lenovo-ban csak azt nem értem, hogy van képe P- és S-sorozatú készülékekbe is még mindig 512MB RAM-ot belegyömöszölni? P700 teljesen jó kis cucc lenne, 1G RAM-mal, az S720 fehérben még hetero hímeknek is vállalható, de könyörgöm, MIÉRT CSAK 512MB RAM VAN BENNE?! Ha mindegyikre rádobna ezért +10 USD-t, mindenki jól járna, ők is, mi is.
-
chab7
addikt
válasz
Ez a hsz csak tovább erősít, hogy lenovo P szériát vegyek
(#39646) fateless: Na ez nekem is dilemma még, bár a kicsit nagyobb képernyőt azt bírnám, és orosz fórumokban nézelődve és videokat figyelgetve a kijelzője is szebb és "erősebb" (bár még vitatott a gorilla).
A 4 mag engem sem győz meg hogy szükséges, de a kicst még nagyobb akku (ami már li-pol) és a nagyobb felület és felbontás más annál inkább, meg kicsit strapább is azért. -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
A Lenovo-k összeszerelési minősége tényleg korrekt, volt szerencsém Vegyszer polgártárs A820-asát fogdosni, a végén úgy kellett kicsavarnia a kezemből!
Az már az én pechem, hogy túl nagy a kezemhez, szelaví... Sajna tokkal együtt kb. a P770 dimenzióit hozza, ergo nagy szívfájdalmamra kénytelen leszek azt is kipipálni. -
megint én
őstag
válasz
Nem akarok beleszólni, de sztem ide (#39633) anonym1s és nem ide.. chab7 (#39640)
Mindenesetre én is egyet kell értsek veled. A Lenovo az nagyon kitesz magáért, már csak a gorilla glassokat hiányolom, sztem az összesre azt kéne tenni!
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #39436 üzenetére
MTK6577 és SGX531 mellett még LOW beállítás mellett is eléggé döcögős a játék. Bár nekem nagyon tudja zavarni a szemem, van akit nem zavar. Én MTK6589 és SGX544 mellett is levettem MEDIUM beállításra, mert HIGH-on hajlamos beröccenni. Sajnos már itt is eljutottunk oda, hogy fél év alatt elavul az erős hardver lassan...
(#39447) dilajoska1: Pont erről van szó.
-
Cyborg
őstag
válasz
fateless #39436 üzenetére
Engem nem zavar, mert nem játszom, nem filmezek, teljesen átlagos felhasználó vagyok, tehát Beszéd, sms, net, e-mail, Navigáció, szóval inkább a bugok, és legfőképp az üzemidő, meg a navi érdekelne.
...na jó, szoktam játszani, Capitals Quizt, meg a Zászlók Világ Quizt
-
andatti
senior tag
válasz
fateless #39226 üzenetére
Húú, ehhez tudnál linket? Nekem most épp inivitelem van... (hej, de rég volt, amikor az antenna hungária elindította a mikrohullámú netet A-net néven... mindig átveszi a hálózatot egy cég, aztán x idő múlva eladja... remélem az invitel már marad...) Nem tudom arra érvényes-e, vagy telefon, tv, net combó kell hozzá... vagy félreértettem és ez nem olyan, mint a digis sim kártyára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged