- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
csibe1
addikt
válasz
Pro450 #47736 üzenetére
"Válaszokat ha lehet priváltba küldjetek mert én itt nem találom a kérdéseimre a választ."
Gondolom írni-olvasni tudsz, legalábbis az alapján feltételezem ezt, hogy megtaláltad a topikot.
Miért olyan bonyolult tovább olvasni a hsz-eket?
Ennek és a hasonló (tabletes,routeres,nyomtatós) sok másik topiknak a segítségnyújtás,
problémamegoldás a célja.
Viszont ha mindenkinek privátba menne a válasz akkor a téma-topik fele hiányozna, és mindig mindent kismilliószor el lehetne küldeni az érdeklődőknek privátban.Aki meg a keresőt használná csak a kérdéseket találná meg, de megoldás már nem lenne rá.Egyébként meg jobboldalt lent van egy "Itt szóltam hozzá" fül ami alatt látod, hogy milyen topikokban szóltál hozzá, és mellette van pirossal egy szám ami a hozzászólásod utáni hsz-ek számát jelzi.
Arra kattintva odakerülsz a te hsz-ed után következőre, és tudod olvasni az esetleges válaszokat.
Olvasd át, jobban képben leszel az oldallal,topikokkal kapcsolatban: PROHARDVER! - abszolút kezdőknek [Olvasd el az 1. hozzászólást, mielőtt kérdezel!](#47743) RVR400
Pofás, ezt a mikróval vagy a hűtővel alkottad?
Melyik tamagocsi volt egyébként? -
smkb
őstag
válasz
Pro450 #46988 üzenetére
Szia,
Írd meg nekik emailban, amiben szerepelteted a megrendelésed számát is. Válaszolnak rá 1-2 napon belül. Olvassák. Írtam már nekik. Minidealnek is utólag levélben szoktam megírni közvetlen a rendelés után, hogy az ilyen olyan hozzáadott giftek milyen színűek stb legyenek. Mindig válaszoltak ők is, és a kért szín került bele.
-
foka
aktív tag
válasz
Pro450 #45299 üzenetére
Szia!
Nekem iNew i4000-em volt, az is 5" és FullHD. Ha játszol akkor persze lassabb ezzel a felbontással, de videónál és hétköznapi használatban nem fogja meg a nagyobb felbontás a procit. A kijelző fizikai mérete nem számít, csak az alkalmazott felbontás, egy 4,7" 1920*1080 lassabb lesz mint egy 5" 1280*720, persze csak ha azonos proci lesz alatta. De ez a lassulás nem használhatatlanul lassú, csak láthatóan lassabb lesz.
Az i4000 IPS kijelzője nagyon szép volt, nappal is látható, nem kellett takargatni (gondolom más gyártó is ezt használja), a közelségérzékelő is rendben volt. -
válasz
Pro450 #45160 üzenetére
Én rendeltem már többször Pandawillről, nekem eddig nem volt velük bajom, bár itt többen panaszkodtak, hogy a raktárkészlettel kapcsolatban hajlamosak füllenteni. MiniDeal talán kicsit gyorsabb. Vámra szerintem kb 10-15% esély lehet, bár nekem eddig 2 tablet, 4 telóból egyet sem vámoltak. Semmit sem kell a megjegyzésbe írni alapból ráírják, hogy "home & garden stuff 20$".
MiniDeal-ről talán azért érdemesebb mert ők alapból SingPosttal küldik ami szerintem gyorsabb mint a Pandawill postája.
Ha létezne hozzá fólia és tok, már találtál volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged