Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
fateless
üzenetére
1280-as a telód? Nem jól értelmeztem hogy azt a felbontást már nem tudja a SoC?
3D engem igazából max GPS-nél érdekel. Jelentősen olcsóbb lenne mint MTK-val, ezért érdeklődök.GIJoe: Tényleg tud, tegnap éjfélkor küldték vissza egy csomagomat "címzett nem található"
de bazz annyi eszük nincs várjanak pár napot, még aznap visszaküldik. És már nem tudnak mit tenni...hiába van itt Mo-n, hiába tudom igazolni hogy az enyém, nem tudnak mit tenni..a vacogós cápa játsszon a fejükkel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: Otthon volt a címzett...és ha nincs is otthon hagynak egy értesítőt, de "címzett nem található". Komolyan mondom nem normálisak. Ha ilyen van minimum pár nap várakozás meg fényképezzék már le ugyan a címzést, kíváncsi vagyok mivel igazolják már hogy nem valós cím volt ha nincs fényképük, mert kiverem a balhét az biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- World of Tanks - OFF topic
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Router gondok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
3D engem igazából max GPS-nél érdekel. Jelentősen olcsóbb lenne mint MTK-val, ezért érdeklődök.
de bazz annyi eszük nincs várjanak pár napot, még aznap visszaküldik. És már nem tudnak mit tenni...hiába van itt Mo-n, hiába tudom igazolni hogy az enyém, nem tudnak mit tenni..a vacogós cápa játsszon a fejükkel ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)