- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
RVR400 #131608 üzenetére
Gizchinán megvoltak, de itt valóban valahogy tényleg kimaradtak.
A Blade tetszetős, valahogy olyan ügyesen legóztak az xperiák, a hua P vonal, meg a ZUK designelemeivel hogy mégis egyedi lett
Sajnos az üveg hátlap, és a nem túl korszerű screen to body ratio miatt mégsem kap plecsnit (tőlem
)
Az alpha-hoz kis + hogy ugyan még nem sokat tudni róla, de a gyári oldalon kicsiben látszik az egész teló is, míg a cikk ugye csak sejtet azzal a képpel...
-
GIJoe
addikt
-
viktorhu
veterán
válasz
RVR400 #131553 üzenetére
Sajnos az oukitel is elment ebbe az irányba - valószínűleg a harmadik világban elég kereslet van ilyenekre.
Ezzel együtt a doogeeval még csak jó tapasztalatom volt, az x5 pro és az x5 max pro is nagyon jól sikerült a maga árkategóriájában, szóval minimáltelefonnak mindenképpen őket választanám elsőnek.
-
nyisziati
veterán
válasz
RVR400 #131542 üzenetére
Háááát... Két éve tarolt volna.
Ezen az áron főleg.De ezek a nevek... Hafury... Umax...
Már nem tudják, hogyan lopkodják össze. Az "Umax" talán az Umi Max-ból jön.
Valaki írhatna már erre egy szkriptet, hogy a következő pár évben ne erre menjen el az összes kreativitásuk, hanem a lényegi részekre is maradjon ötlet. -
-
alexw801
senior tag
válasz
RVR400 #131459 üzenetére
Csak az mozgatja a fantáziámat, hogy 100k Ft körüli ár helyett (ASUS Zenfone 2 ...) 30-40k Ft-ért is lehet kapni majdnem olyan jól használható telefonokat, na jó, én soha nem játszom rajta, meg videót is inkább tableten/nagy monitoron nézek.
Pl.: [link]
Csak a tréfa ktg. miatt nem ugrok bele azonnal. -
Ájvé
veterán
válasz
RVR400 #131360 üzenetére
Azonnal átvehető Baján és Hódmezővásárhelyen, gondolom akkor nincsen. Kosárba is lehet tenni akkor nyilván van.
trebrona:
Igaz, mondjuk annak kellene lennie, mivel szinte biztosan a wayteq által forgalmazott készékről van szó. Xiaomi Redmi Note 3 Go (mert euronics szerint ilyen is van) még 4G sincs feltüntetve, mondjuk mérete alapján nem B20-as.De inkább felejtsük el hogy írtam.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
RVR400 #131360 üzenetére
Itt már EU raktárról kb két hete kapható a global verziós B20-as Note 4:[link] úgyhogy szerintem az Eustocknál is nemsoká lesz. A két hét amit ígértek az Eustcknál reális lehet szerintem bár EU-t szállítás szemponjtából sajnos a Xiaomi magasról "letojja" ez többször kiderült első az ázsiai piac ott él 4 Mrd fő és közel is van baromira növekszik, szóval szerintem ez valamennyire érthető is.
-
punky10
addikt
válasz
RVR400 #130989 üzenetére
Ilyen videó keszü szinte az összes strapatelefonról.Eddig a Sony-Ericsson Xperia Active nálam a győztes, miután az elhagyott USB-takaró miatt beázott, és kimúlt, megnéztem mit tud a DragonTrail üveg.Nos, ütésre porig séta a majmos üveget.Ütöttem üvegező kalapáccsal(nem a fokával dobáltam betonra, vágtam hozzá 12-es csavaranyát, meg se kottyant neki.Az Xperia Go kijelzője ripityára tört egy nagy erővel nekicsapódó fél colos csőtől(a cső vége középen kapta el a telefont), az Evolveo Q4-esemen megkapartattam egy Swift első kerekével, ami kb 4 méterre repítette el, de csak 2 karc maradt az esetből(másoknál ez a típus a szőnyege esésről ripityára ment...).A telefon egy haveroknál azóta is működik.A Bv5000-et eladtam, mert a konstrukcióban láttam sötét jövőjét.Ruggedphone ne divatoljon,a 2.5 d kijelzőt tartsa meg a divat-telefon....Eséskor 50 százalék, hogy az üveg ér először talajt..
-
aytukabozs
addikt
válasz
RVR400 #130866 üzenetére
Nohát, kabátlopási ügybe keveredtem*Akkor tisztázzuk, nekem nem pálya ez a cég, 1 okból, drágák.
Tehát semmi okom védeni őket.
De ettől még tartom hogy a felhorgadás amire rámutattam alaptalan.
Sokszor vannak itt olyan telefonok ajánlva aminek feleilyen komoly(nak tűnő) gyári oldala sincs.De végülis tök uncsi lenne ez a hely ha mindig, mindenben egyetértenénk..
(* Mielőtt valaki egy nyelvészeti szálat is megnyit, ezt inkább töröltem, nem fekszik itt )
-
tibcsi0407
félisten
válasz
RVR400 #130791 üzenetére
Biztos ennyi, de akkor valószínű valamilyen flotta, vagy előfizetés is kötődik hozzá. Ott pedig már megkérdőjelezhető a történet.
A másik érdekesség, hogy Xiaomi telefonok garanciája melyik szervizbe szól?
Bár nekem a Mi5 gyanúsan olcsó. A 3/64-es 1800 Yuan most, ami 260 USD. Ennyi a Xiaomi-nál a hivatalos ára.
Sajnos 3/32-est már nem találtam a kínai mi.cn honlapon. -
aytukabozs
addikt
-
viktorhu
veterán
válasz
RVR400 #130432 üzenetére
Az miért fétis? Én is előnyben részesítem a Type C csatlakozót.
Szerintem eleve a micro USB nem egy jól sikerült design, nem az a soha el nem romló stabil dolog, mint a mini USB volt, ideje végre váltani.
Mi 3 USB töltésű eszközt használunk napi szinten a háznál, ebből 2 USB C, így ha a harmadikat cseréljük, kényelmesebb lesz ebben is egységesíteni (a többi dolog ritkábban kerül elő, nem számít annyira). -
tibcsi0407
félisten
válasz
RVR400 #130112 üzenetére
Csak azokat küldik el a gyártóhoz, amit helyben nem tudnak javítani. Pl a Le Max 2 ujjlenyomat szenzorok körül óriási galiba lett ebből.
De pl kijelző, kamera cseréje általában simán megy spanyolban is.
Kínai ünnep után két magyar szervizzel is elindul a tárgyalás, így nem kizárt, hogy hamarosan nem kell túl messzire küldeni, ha baj van. -
-
Ájvé
veterán
válasz
RVR400 #129363 üzenetére
S5 mondjuk már 2,5 éves telefon, éppen jobb is lehetne nála. Így viszont nem lehet összevetni. Azért jó a nagy felbontású fotó, mert belenagyítva jól kivehetők a hibák, FHD-s képbe viszont nem tudsz úgy nagyítani (akkor már pixelesedik csak), szóval ez így csalóka és nem lehet összehasonlítani őket.
-
Ájvé
veterán
válasz
RVR400 #129360 üzenetére
Nem, igazából teljesen azonos körülmények közt kellene a fotókat csinálni ahhoz hogy össze lehessen vetni őket. A felbontás is azonos kellene legyen. Ez így semmit nem mutat. Miért csak FHD-s a kép ha a kamera 16 Mpixeles? Na mindegy, ez így semmi, nem is értem miért linkelted.
-
aytukabozs
addikt
-
tibcsi0407
félisten
válasz
RVR400 #129022 üzenetére
De, a 4G=internet, láthatod a B20-ra való igényt itt a fórumon is. Ugyanúgy igénylik az emberek, mint otthon a vezetékes netet.
Valóban nem annyi az S6 edge ára, de ez így kihagyhatatlan volt. Pont pár hónapja hosszabbítottam meg a hűséget készülékvásárlás nélkül. Nem is akartam venni, míg meg nem láttam ezt az akciót. -
aytukabozs
addikt
válasz
RVR400 #128998 üzenetére
NA ja, már már 'HVG Tech' szinű az írás.
A felsorolásban pl. gyakorlatilag csak tabletek meg Phabletek vannak, de a cikk következetesen telefonokról beszél.
És a végén a konklúzió hogy az egyetlen megoldás elégetni a motyót....
(#128999) nyisziati
"...lényegében lefordították a dr. Web cikkét."Háát... ELfordították inkább.
az hogy android device, hogy lett az ő fejükben telefon?
Még GPS is van a felsorolásban. -
nyisziati
veterán
válasz
RVR400 #128998 üzenetére
Azért nem volt ez rossz cikk, lényegében lefordították a dr. Web cikkét.
Ami megzavart, hogy firmware alatt a gyárilag feltöltöttre gondoltam, nem webshoposra. Ha ezt is írják, mindjárt más a helyzet.Mondjuk az eredeti cikk se tér erre ki, pedig tőlük azért elvárható lenne.
-
-
-
Ájvé
veterán
válasz
RVR400 #128824 üzenetére
Na pont az ilyen agyhalottak sírnak utána a legjobban, "me mé nincsen négygéé!", szidják a szolgáltatót panaszkodnak nekik, ott elmondják, hogy bizony van négygéé csak sz*r telefont vett, vett volna tőlük, mert azok mind tudják.
Szóval igen ez a tudatlanság. Megveszi a telefont, amire oda van írva, hogy négygéé, de még se működik.(#128823) SamiCsillag:
Itt az eddigi mérések alapján egy térkép, látszik, hogy nagyon sok helyen van B20 és van hogy más sáv nincs is az adott területen. Igen, marad a 3G, nagyjából a Vodafone esetében mivel nekik van elméletileg 98%-os lefedettségük, de a Telenornak és Telekomnak töredéke sincs ennek, hanem helyette van 4G 98%-os lefedettségük. Ebből a B20-as sávot közösen építik ki nagy városokon kívül és használják is egy darabig. Nagyobb városokban szokott lenni más sáv is, de azért nagy vidéki pusztaságban csak B20 marad. Szóval akinek kell 4G vagyis nagy széles sávú internet elérés mobilra, annak nagyon ajánlott csak ilyen telefonba gondolkodnia. -
atee_13
őstag
válasz
RVR400 #128268 üzenetére
Üdv!
Asszonynak egy lenovo a850 ese van. Hosszú idő után ismét összeakarta pattintani a laptoppal zene másolás céljából, de nem látja a gép. Emlékeim szerint volt rajta egy rendszer visszaállítás (ha ez számít valamit). Van esetleg valami ötlet, hogy hogyan lehetne felismertetni a telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest