- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulek
tag
válasz
Nyugger001 #132150 üzenetére
Köszönöm, továbbítom!
Blackview-vel nagyon szemezget az ismerősöm. -
bulek
tag
Egy ismerősöm porálló telefont szeretne venni max 60e Ft-ig, itthon, garanciával és min 2gb memória. A Blackview bv6000s, 63000 körül. Van valakinek tapasztalata vele, bírja a "gyűrődést"?
Más típus is szóba jöhet -
bulek
tag
válasz
aytukabozs #130668 üzenetére
Elvileg szürke és fekete színben is lesz
-
bulek
tag
válasz
tibcsi0407 #130601 üzenetére
értem, a global rom egységes névre hozta a két verziót. Mwjd figyelem az oldalt. Március 8 után írják a szállítást
-
bulek
tag
válasz
tibcsi0407 #130599 üzenetére
Nem b20 nélküli 4x-t vettél? Vagy vmit félreolvastam?
-
bulek
tag
Most láttam, hogy a honorbuy-on rendelhető a redmi note 4 international version, 190$. Snapdragon + b20. Máshol nem láttam még. Ha tényleg lesz ilyen verzió, sztem megvan a következő telefonom
-
bulek
tag
Sziasztok!
Szerintetek [link]ennek a Redmi 4 B20 unlock valós, kipróbálta valaki itt a fórumon? Ha működik akkor vennék egy Redmi 4 Prime-t. Eddig a B20 hiánya tartott vissza, mert a 3G se túl acélos errefele.
-
bulek
tag
válasz
tibcsi0407 #128725 üzenetére
Köszönöm!
-
bulek
tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm vett egy Xiaomi Note 3 Prot a Spemmall-ról, 2 év EU garival. A csomag rendben ideért egy kisebb kálvária után, de emiatt kárpótoltak ajándék tokkal, képernyővédővel és fülhallgatóval. A csomagban semmilyen garanciapapírt vagy erre utaló doksit nem találtam! Ilyenkor mi a teendő?
-
bulek
tag
Sziasztok!
5"-ban tudnátok telefont ajánlani, ami kb Redmi Note 3 Pro szintjén van? B20 fontos. Még nem tettem le a N3P-ról , de kissé nagynak tűnik az 5,5". Még az 5 is
-
bulek
tag
Sziasztok!
Alsó kategóriában keresnék anyámnak telefont (20-25e). Mobilnetet nem használ. Elsősorban telefonálás, viber, max facebookra tudjon képet feltölteni a munkáiról.
Tinydealen szétnézve, Cubot, Leegoo, Doogee van ebben a kategóriában.Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest